Şimdi Ara

Samsung Galaxy S3 1199 TL Telpamarket (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
2
Favori
4.547
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Orijinalden alıntı: yusuf24

Bende aldım. Ekran görüntüleri, satış sözleşmesinide yedekledim. Bakalım ne olucak?

İstediğin kadar yedekle öyle de güzel iptal ediyorlar ki.
    Geçen haftalarda tanesi 1 Kuruştan 3 adet 9000' lik klima almıştım Darty' den. Ertesi gün otomatikman iptal ettiler.

Samsung Galaxy S3 1199 TL Telpamarket

hocamm koptum yaa şuan halaa gülüyorumm yaa

• quote:

Orijinalden alıntı: Mthan

İkinci bir pazar land vakasına hazır olun. Bence atlamayın arkadaşlar, biz dolandırıldık ne çileler çektik. Ne yazık ki Türkiye'de adam dolandırmak çok da zor değil.

koskoca telpa da dolandiracaksa internetten alisveris yapmayalim o zaman.telpa cogu firmanin yetkili servisi degilmi zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bende aldım. Ekran görüntüleri, satış sözleşmesinide yedekledim. Bakalım ne olucak?

İstediğin kadar yedekle öyle de güzel iptal ediyorlar ki.
    Geçen haftalarda tanesi 1 Kuruştan 3 adet 9000' lik klima almıştım Darty' den. Ertesi gün otomatikman iptal ettiler.

Samsung Galaxy S3 1199 TL Telpamarket

Sen işini bilmezsen tabiki iptal ederler. Gidip tüketici hakem heyetine mesafeli satış sözleşmesi banka dekontu ve sipariş dekontu ile başvurunuzu yapın. 2-3 aya karar gelir. Gerekirse icra takibi dahi yaptırabilirsiniz.

Hakem Heyeti her durumda tüketici haklı görür diye bir yasa yok.
    Kaldı ki kanunlarda açıkça belirtilmiş "Hayatın olağan akışına aykırı şekilde fiyatlandırma hatalarında satıcının sorumluluğu yoktur" diye.

İşin ilginç yanı bu fiyatlandırma hatası tam 12 saat boyunca sitede kaldı. Ben de kimseyi mağdur etmemek için konu açmadım.

Mesafeli satış sözleşmesi önümde ve bahsettiğin şekilde bir ibare göremedim.

Sözleşmelerde kanunların açıklaması yazılmaz, kanun maddeleri yazılır.

Peki o kanun maddesini gönderebilir misin sana zahmet.

Sitede ki mesafeli satış sözleşmesinde var zaten:

7.2. SATICI, teknik nedenlerden kaynaklanan fiyat güncelleme hatalarından sorumlu değildir.

• Alan arkadasa yollayacaklarmı bakalım :)
  • 2012 © Telpa Telekomünikasyon Tic.A.Ş.
    Şu an Telpa.com'da 266 ziyaretçi var
    Sitemizde yayınlanan resim, özellik ve diğer bilgilerde oluşabilecek yazım hatalarında, yetkili satış noktalarındaki bilgi ve fiyatlar geçerlidir.

bu ibare varmiydi yenimi eklemisler.

• Temel amacı katma değerli dağıtım hizmetleri sunmak olan, Türkiye genelinde yaklaşık 11.000 satış noktası ile doğrudan çalışan, mobil ürün alanının lider distribütörüyüz.

En ileri teknolojiye sahip teknolojik alt yapımız ile satış, satış sonrası destek, pazarlama ve katma değerli lojistik alanlarında hizmet veriyoruz.

İş modelimiz çerçevesinde ürün ve çözümlerimizin bulunurluğunu, tüketicilerimizin en yaygın şekilde ulaşabileceği satış noktalarında sağlarken, talebin yaratılmasına da yardım ediyoruz.

Satış sonrası hizmetlerimizle en yüksek hızı ve müşteri memnuniyetini sağlayarak 'distribütörünüz Telpa ise içiniz daima rahat olsun' diyoruz.

Dünya çapında alanının en iyisi olan üretici firmalarla çalışıyoruz.

Cep telefonu alanında Samsung, operatör alanında Avea ürünleri dağıtım işimizin önemli bir parçasını oluşturuyor. Hafıza ürünlerinde dünya lideri SanDisk'in; notebook ve mobil aksesuarlar alanında ise dünya lideri Belkin'in Türkiye distribütörüyüz.

Ürün yaşam ömrü boyunca pazar taleplerini doğru takip ederek kanaldaki doğru fiyatlamaları yapmak, ürün çekiş hızını artırmak için satış ve pazarlama aktiviteleri düzenlemek.

eger misyon ve vizyon sahibi iseler urunleri gonderirler.adamlar zaten samsung un yetkili saticisiymis zarar etmezler bu fiyattan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Christopher Moltisanti -- 21 Haziran 2012; 22:26:52 >

• 1994'ten bu yana GSM sektöründe öncü operatör ve markalar tarafından verilen onlarca Türkiye Birinciliği ve dünya çapında en başarılı distribütör ödüllerini kazandık. Telpa Ailesi olarak başarılarımızla gurur duyuyoruz.
    1994 Sebahattin Yaman tarafından kuruldu. GSM sektörüne küçük bir perakendeci olarak başladı.
    1999 Panasonic Pazar Payını %1'den %8'e çıkardık.
    Windows 2000 Mag ve Netsoft'u alarak bilgisayar sektörüne girdik.
    2001 Mobitel'i kurduk (%35). Motorola Distribütörü olduk.
    2003 Samsung distribütörlüğünü üstlendik ve tamamen Samsung'a odaklandık.
    Samsung Pazar Payını %3,2'ye çıkardık.
    2004 Samsung Pazar Payını %4,1'e çıkardık. Türkiye çapında 1.000 bayi ile çalışmaya başladık.
    2005 Samsung Pazar Payını %6,1'e çıkardık. Bayi sayımızı 2.000'e çıkardık.
    2006 Samsung'un dünyadaki en başarılı cep telefonu distribütörü seçilerek ödül aldık.
    2007 Cep Telefonu satışında Türkiye lideri olduk.
    2008 "Interpromedya İlk 500 Şirket" araştırmasında
    Türkiye'nin en çok cep telefonu satan distribütörü seçildik.
    2009 "Interpromedya İlk 500 Şirket" araştırmasında
    Türkiye'nin en çok cep telefonu satan distribütörü seçildik.
    2010 Avea distribütörlüğüne başladık. Gençcell ortaklığı ile Telpa grup şirketleri arasına General Mobile markasını kattık.
    2011 Aksesuar alanında dünya lideri Belkin'in ve
    hafıza ürünlerinde dünya lideri Sandisk'in distribütörlüğüne başladık.

• hayal dünyasındasınız yazık valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaliteli5

http://www.telpamarket.com/Beyaz,PR-476.html

Bu fiyat doğrumu arkadaşlar.Şok fiyat

1.4) Fiyatı, satıcı firmanın yazım hatası dolayısıyla cazip olan ürünler için konu açılamaz:
    Bu ürünler için konu açılması kesinlikle yasaktır. Ayrıca böyle bir ürünü almış olabilecek üyelerin forumumuzda herhangi bir bölümde bu alışverişlerine yönelik bilgi alışverişinde bulunmaları da yasaktır.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.