Şimdi Ara

Samsung Galaxy S3'e PS3 Gamepad(Kol) Bağlamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Yukarıda bulunan video gibi Samsung Galaxy S3'e PS3 Gamepad(Kol) Bağlamak istiyorum fakat bunun için bir USB OTG kablo ve PS3 Gamepad gerek İnternet den USB OTG kablosu almıştım gelmesini bekliyorum.

Aldığım kablo: http://i.hizliresim.com/gj6v8Z.png

Peki aldığım kablo PS3 Gamepad deliğine uyar mı?

Telefona da bir uygulama indirmek gerekiyor muş ve root diye bir şey yapılıyormuş hangi uygulama indirmek gerekiyor ve nasıl uygulamayı ayarlayacağım bu konuda bana biraz detaylı bilgi verebilir misiniz?

Samsung Galaxy S3'e PS3 Gamepad(Kol) Bağlamak işi için Sadece USB OTG kablosu yeter mi yoksa başka ek kablolar da yeter mi ve hangi kabloyu ona takacam hakkında bana biraz detaylı bir bilgi verebilir misiniz?

Bu konu ile bilen bir arkadaşın yazdığı bir konu varsa lütfen LİNK atın

TEŞEKKÜR EDERİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avaloski09 -- 15 Ağustos 2014; 13:48:58 >

• Kolu kablosuz kullanabilirsin.Internette biraz arastirma yapabilirsin.Ama tum tuslar kullanilmiyor malesef ben denedim bazi tuslari kullanamadim ama s3 te ne olur bilmiyorum (note3 te yapamadim malesef)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kablolu PS3 Gamepad kullanmayı tercih ediyorum ben

Konu ile bilgisi olan bir arkadaş yok mu???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avaloski09 -- 15 Ağustos 2014; 14:17:01 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.