Şimdi Ara

Samsung Galaxy S3 Hala Alınır mı ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hangi servis o sikayet et. Eminim karsilik bulursun ozellikle kasa acikligi konusunda 1.5 yillik s3 u kasa acikligindan verdim 2 gunde ekran degistirip verdiler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • psyshock P kullanıcısına yanıt
    basarı ,destek sikayette ettim ama sonuc alamadım pazartesi tüketici haklarına gidecegim
  • Git kasa acikligini sorgusuz degistiriyorlar cunku.

• S3 alaca?yna ikinci el temiz bir S4 almalysyn bence. Ram önemli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz YK

bu saaten sonra samsung hiç bir seyi alınmaz artık hocam 5 günlük cihazı garanti dışı bırakıyor root olmamıs cihazı garanti dışı bırakıp root atılmış diyor kasa acıkılıgı belli olan ve önden bakınca arka taraf gözüken cihaza bir se yok deyip geri veriyolar

Root olayında kafasına göre davranıyor servis.Arkadaşın rootlu s4 ünü gönderdik servise hoparlörü bozuk olduğu için.Yapıp gönderdiler.Öyle bir hakları da yok zaten hakkınızı arayın.

Bu samsunga özel değil servislerin çoğu umursamaz.Sizin hakkınızı aramanız gerekiyor maalesef.
  • Kesin değil ama düşük ram'dan dolayı S3 ve s3 mini 4.4 almayacak diye duymuştum.üreticiler 3 gb ramli cihazlar çıkarıyorken 1 gb ramli almak olmaz. Yani donanımı yetersız. Yaklaşık 1000 tl'ye onu alacağınıza paralel ithalat nexus 5 1199 tl idi. Paralel ith.almam diyorsan biraz daha para biriktir. Ya da güvenilir birinden 2. El note 2 falan alabilirsin. :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bırakan Adam

Arkadaşlar kararımı verdim Motorola Moto G alıyorum.Herkese cvplarından ötürü tşkr ederim.

Ben s3 kullanıyorum bence doğru karar vermişsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: psyshock

Git kasa acikligini sorgusuz degistiriyorlar cunku.

kasa açılması derken ? benim çerçevede çok soyulmalar var değiştirirlermi acaba
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.