Şimdi Ara

Samsung Galaxy S3, HTC One X'e karşı 'Hangisi en iyisi?' video inceleme (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.018
Cevap
8
Favori
181.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • inceleme sanki one x fanları gibi anlatılmış , yoksa banamı öyle geliyor :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: war3z

Elinize sağlık güzel karşılaştırma ama for ever İphone;)

-40

Buyrun efendim buralarda harcanmayın ;
    http://www.guinnessworldrecords.com/

• htc 1x sahibi olmama rağmen performans ve pil ömründe samsungu seçtim
    mümkün olduğunca objektif olmaya çalıştım
    çok da güzel başlık olmuş
    çoğu kullanıcı bu 2 telefon arasında kalıyor alırken
  • forever samsung diyorum neden diyo soruyosanız samsung fanboyuyum samsung e-250im var şaka bi yana 2side çok iyi telefon ama samsung diyorum çünkü güncellemeleri çıkınca yerine oturacaktır ve böyle telefonlar çok gün tükettiği ve çok şarz olduğu için pil ömrü düşük olur ve burda htc one x dezavantajlı işte bu yüzden forever samsung

• ne yapıp edip onex i birinci çıkardınız ya pes!

• Şarj süresi haricinde genel kullanımda Htc One X
    daha iyi bir iş ortaya koymuş. İkisi arasında kalsam
    tercihim Htc olur. Ama bu paraları ikisinden birinede
    bayılmak gibi bir düşüncem yok :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Htc nin önde olmasını gerektirecek bir neden daha var o da xda developers forumu...... fabrikanın yapmayı unuttuğu ne varsa oradakiler hallediyor sağolsunlar....
  • Video süper olmuş benzeri yoktur heralde..Olabilidğince de objektif olunmaya çalışılmış...Sarfedilen her sözün geçerli bir sebebinide üzerinde durularak ifade edilmiş.

Htcnin çıkarılabilir pili ve genişletilebilir hafızası olsaymış kesinlikle htc derdim.Bunlar dışında htc çok daha mantıklı...

Ayrıca nokia 808 incelemesi de bekliyorum sizden :)
  • çok objektif bir karşılaştırma olmuş... keyifle izledim... telefon alıcak birisi bu iki telefon arasında gerçekten çok fazla gidip gelebilir çok kararsız kalabilir...

fakat one x bana daha cazip geldi...

• Yeni bir telefon alicak olsaydim.bu incelemeden sonra htc one x alirdim.Suan s2 kullaniyorum tum ihtiyaclarimi karsiladigi icin degistirmeyi dusunmuyorum.

• güzel inceleme emeğinize sağlık yanlız bence s3

• S2'nin tipine hayran olanlar,gidipte S3 alamaz..telefon biraz kabarık ve ele alındıgında yumurta hissi veriyor..

• One X donanim olarak once 2 cekirdekli mali gpu li Galaxy S2 ile kapissin .
    Dis materyali hd ekrani sense4 ve beats audio ya diyecek sozum yok.
    Ama
    MicroSd olmayisi
    Hicbir zaman batarya takilmayisi
    Yandan bakis acisi iyi olmayan ekrani

kurtaran sunlar:
    1. 2 cekirdekle rekabet edemeyen Cpu
    2. Adi var kendi Yok Tegra 3
    3.Mukemmel.Dis Materyal
    4. Uygun fiyatina.gore HD ekrani

Galaxy s3 le kapismasi zor ama kotu de degil.
    Gorilla glass2 kullanan S3 un ekran dayanikliligi inceki serilere gore dusuk netteki video larda bir iki dusmede ekran hasar almakta.
    Halbu ki One X Daha.basarili ekran kolay hasar almiyor s3 ile ayni buyuklukte ve.Gorilla glass 1 kullanmasina ragmen.

Bu kadar buyuk.cihaz neden.alinir?

Elbette internette gezinmek icin .
    Bu yuzden Htc one X birakin 4 cekirdekli davranmayi 2 cekirdegi kullansa alev alacak :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1080p -- 15 Haziran 2012; 17:36:43 >
  • anketteki sonuçlar çok gerçekçi. Direk onu göz önünde bulundurabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: x_coool_x

inceleme sanki one x fanları gibi anlatılmış , yoksa banamı öyle geliyor :))

Gibi olmuş. :) Inceleme objektif fakat çok hafif bir karisiklik söz konusu gibi.
    Gerçi benim için çok önemli değil şuan İzmir deyim Konak 'tan Karsiyakaya vapurla geçiyorum. Ve elimde s3 ile sizlere cevap atıyorum. Çok ta mutluyum. :)
    Şu telefon çıkmadan önceki yalan yanlış çıkan tasarımlar çok saglamdi. Fakat bilmiyorum belki de telefonu aldığımdan olsa gerek bence tasarım telefon gibi telefon olmuş. Resimlerini gördüğümde hiç begenmemistim caktirmiyordum. :) Fakat beyaz olan gerçekten çok güzel bir telefon tasarım olarak.

Ek not olarak Neden 3 tane aynı baslik varmış gibi görüyorum. Mobil sürümden dolayı mi?

• BURDA DONANIM ÇILGINLIĞI YAPMAYA GEREK YOK..
    SORARIM;
    GÜNLÜK KULLANIMDA S3 GİLE YAPIPTA ONE X İLE YAPAMADIĞINIZ BİŞEY OLACAKMI.. ZATEN GENEL KULLANIM İEL İLGİLİ UYGULAMALAR FALAN BELLİ.. İKİNCİ BİR NOKTA YURTDIŞI CİHAZ OLARAK ONE X 1200-1300 BANDINDA , S3 1600-1700 BANDINDA.. SANAL PAZARDA FİYATLAR BÖYLE EN AZINDAN.. BİR DE BU AÇIDAN BAKMAK LAZIM..
    AMA Bİ TAVSİYEM OLACAK; GARANTİLİ ALMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR BİRAZ DAHA BEKLERSE ONE X 1600 BANDINA DÜŞECEKTİR.. (EVOYU UNUTMAYIN) .. ÇÜNKÜ ONE X ŞU ANDA ÜLKEMİZDE GEREĞİNDEN FAZLA KAR MARJI İLE SATILANL BİR CİHAZ.. YURTDIŞINDA 1000 TL CİVARLARINDA OLDUĞUN DÜŞÜNÜRSEK BUNA % 43 VERGİ 1430..GERİY KALAN KAR.. BUNDA TÜRKCELLİN PAYI DA VAR.. AMA KISA SÜR ESONRA FİYATLARDA %15 LİK DÜŞÜŞ OLACAKTIR (ONE X İÇİN SÖYLÜYORUM) .
  • Mesut Çevik inceleme sonucuna göre mi One X almış acaba? :)

• elinize saglik cok guzel bi inceleme olmus. tesekkurler. pil konusu bence tek basina secimi kolaylastiran etken.

• quote:

Orijinalden alıntı: baysan240

quote:

Orijinalden alıntı: schumi0411 mesut abi bu videoda bence kesinlikle sınıfta kaldın özellikle dikkat ettim sanki HTC One X oğlunmuş gibi savunuyorsun Erdi abi sürekli senin taraflı olduğun yorumlarda o tarafsız kalmayı başarıyor Lütfen taraflı ve tarafsız olma konusunda daha dikkatli olabilirsen bizim için daha iyi olur abi. Sevgilerimi ve Saygılarımı iletiyorum. Video inceleme için ellerinize sağlık.
    mesut abinin tarafsızlığına ilk defa laf edeni gördüm 1. ekran teklonojisi çok daha üstün2. oyunlarda daha iyi performans veriyor3. video oynatma konusunda daha iyi4. fotoğraf konusunda açık ara önde (bide makro çekimlerde daha üstündü yanlış hatırmıyorsam)(sözde sIII te 4sin kamerası varmış pehh)5.kasa kalitesi daha iyi6.müzik kalitesi daha iyibir batarya ile ham işlemci performansı ile olmaz bu işler tabiki one x daha iyi diyecekler.

olaya mantik acisindan bakarsak, bukadar insanin önüne kendi telefonundan yana tarafli yaklasmak akillica gelmiyor, kimse kullandigi o cihazi isine(meslegine) tercih ermez!!! cünkü o meslek yapildigi icin o cihaz alina biliyor!! ben tarafli oldunu sanmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: tinziri

BURDA DONANIM ÇILGINLIĞI YAPMAYA GEREK YOK..
    SORARIM;
    GÜNLÜK KULLANIMDA S3 GİLE YAPIPTA ONE X İLE YAPAMADIĞINIZ BİŞEY OLACAKMI.. ZATEN GENEL KULLANIM İEL İLGİLİ UYGULAMALAR FALAN BELLİ.. İKİNCİ BİR NOKTA YURTDIŞI CİHAZ OLARAK ONE X 1200-1300 BANDINDA , S3 1600-1700 BANDINDA.. SANAL PAZARDA FİYATLAR BÖYLE EN AZINDAN.. BİR DE BU AÇIDAN BAKMAK LAZIM..
    AMA Bİ TAVSİYEM OLACAK; GARANTİLİ ALMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR BİRAZ DAHA BEKLERSE ONE X 1600 BANDINA DÜŞECEKTİR.. (EVOYU UNUTMAYIN) .. ÇÜNKÜ ONE X ŞU ANDA ÜLKEMİZDE GEREĞİNDEN FAZLA KAR MARJI İLE SATILANL BİR CİHAZ.. YURTDIŞINDA 1000 TL CİVARLARINDA OLDUĞUN DÜŞÜNÜRSEK BUNA % 43 VERGİ 1430..GERİY KALAN KAR.. BUNDA TÜRKCELLİN PAYI DA VAR.. AMA KISA SÜR ESONRA FİYATLARDA %15 LİK DÜŞÜŞ OLACAKTIR (ONE X İÇİN SÖYLÜYORUM) .

s3 yurtdisi kayitlilar degil paralel ithalat urunleri bile 1650 1700lira civarinda. note 7 ayda anca normal fiyata indi s3unde yilbasindan once 1700e inmesi zor bence.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.