Şimdi Ara

Samsung Galaxy S3 Mini Rom ve Root (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
258
Cevap
16
Favori
92.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Arax_53

geri ve menü tuşları çalışmıyor napcam

Fabrika ayarlarına geri döndür. Ben öyle çözdüm. Yalnız içindeki her şey silinecek.
  • Arkadaşlar ben 4.1.2 ile root yapmak istiyorum yapabilirmiyim acaba ? evet se bi yardımcı olunya link felan
  • herkez nerde ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Csmaraz

quote:

Orijinalden alıntı: DarKKnigh[TR]

Cyanogenmod çıkması gerekiyor

Bu custom rom'lar gelişsin S3 Mini için o zaman iOS'u övenleri göreceğim

Benim abimde var iphone 4s 16 gb siyah nova 3 4s daha çok kasıyor. Yani simdi bile ios'tan iyi.. denecek laf yok ben sahsen abimle denedim...

Gerçekten söylediğiniz gibiyse iOS'u bu kadar abartmalarına gerek yok. Android her halükarda kendi işletim sistemlerini modifiye etmek isteyenlerin vazgeçilmez bir sistemi olacaktır. Kişiselleştirilebilirlik+işlevsellik Android'in tanımıdır.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Csmaraz

quote:

Cyanogenmod çıkması gerekiyor

Bu custom rom'lar gelişsin S3 Mini için o zaman iOS'u övenleri göreceğim

Benim abimde var iphone 4s 16 gb siyah nova 3 4s dahikasıyor. Yani simdi bile ios'tan iyi.. denecek laf yok ben sahsen abimle denedim...

Gerçekten söylediğiniz gibiyse iOS'u bu kadar abartmalarına gerek yok. Android her halükarda kendi işletim sistemlerini modifiye etmek isteyenlerin vazgeçilmez bir sistemi olacaktır. Kişiselleştirilebilirlik+işlevsellik Android'in tanımıdır.

bEN ciddi ciddi denedim 4s 16 gb kasıyor android kendin kisilestirebiliyon+islevsellik darking dediği gibi ios benim yakınımdan geçmedi ama abim ios hastası ve elinde her gördüğümde dalga geciyom ezik birde iphone diyom bisey diyemiyor...

• arkadaşlar telefonun kendi güncellemesi ile gelen 4.1.2 güncellemesini yükledim fakat pek memnun kalmadım en çok hoşuma giden dalga efektimi aldı götürdü :)
    ben bu 4.1.2 sürümünü kaldırıp tekrar 4.1.1 e dönebilir miyim? rom root şeklinde olacaksa eğer tamamen orijinal sürümü nerden bulabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: unrivalled5

arkadaşlar telefonun kendi güncellemesi ile gelen 4.1.2 güncellemesini yükledim fakat pek memnun kalmadım en çok hoşuma giden dalga efektimi aldı götürdü :)
    ben bu 4.1.2 sürümünü kaldırıp tekrar 4.1.1 e dönebilir miyim? rom root şeklinde olacaksa eğer tamamen orijinal sürümü nerden bulabilirim?

Hocam bu konunun ilk mesajında mevcut Sanırım konuyu düzgün okumamışsınız, okusaydınız görürdünüz Hatta ilk mesajın daha ilk bölümü Türkiye Orjinal Kies Sürümü yazıyor yani 4.1.1'in orjinal Türkiye versiyonu. Hemen altında da indirme linki mevcut. Buradaki Rom'u indirip telefona Flashlarsanız orjinal Rom'a dönmüş olursunuz. Telefonunuz ilk günkü gibi olur ve dalga efekti geri gelir Orada Rom flashlamanın anlatımı da mevcut. Kolay gelsin

• quote:

quote:

arkadaşlar telefonun kendi güncellemesi ile gelen 4.1.2 güncellemesini yükledim fakat pek memnun kalmadım en çok hoşuma giden dalga efektimi aldı götürdü :)

Hocam bu konunun ilk mesajında mevcut Sanırım konuyu düzgün okumamışsınız, okusaydınız görürdünüz Hatta ilk mesajın daha ilk bölümü Türkiye Orjinal Kies Sürümü yazıyor yani 4.1.1'in orjinal Türkiye versiyonu. Hemen altında da indirme linki mevcut. Buradaki Rom'u indirip telefona Flashlarsanız orjinal Rom'a dönmüş olursunuz. Telefonunuz ilk günkü gibi olur ve dalga efekti geri gelir Orada Rom flashlamanın anlatımı da mevcut. Kolay gelsin

çok bilgi sahibi olmadığım için zaten tamamen orijinal diyerek belirttim :) çünki; bu rom root olaylarında Googleplay de sorun yaşandığını falan okumuştum, bi nevi risk yaşamamak adına yazdım :) cevabın için teşekkür ederim :)

• quote:

quote:

quote:

çok bilgi sahibi olmadığım için zaten tamamen orijinal diyerek belirttim :) çünki; bu rom root olaylarında Googleplay de sorun yaşandığını falan okumuştum, bi nevi risk yaşamamak adına yazdım :) cevabın için teşekkür ederim :)

Yok hocam hiçbir sorun yaşamazsınız. Bizzat denedim onayladım

• Stock romlu S3 mini'ye crt off modu yuklenebiliyor mu acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar, root olayını ilk defa öğreniyorum, çok bilgili değilim kusura bakmayın.
    Birkaç sorum olacak.

1- İlk sayfadaki anlatımı uygulamamız için samsung s3 ün driverını bilgisayarımıza kurmamız mı gerekiyor? bende driverı yok, link verebilir misiniz?
    2- s3 mini 4.1.1 ALJL için ilk sayfada anlatılan adımları yapıyoruz ve telefonu açıp kapadığımızda root oluyor telefon degil mi? baska bir işlem yapmamıza gerek kalmıyor? yuklenen applicationlarımız, resimler..vs silinmiyor?

3- telefonu rootladıktan sonra telefonda hiçbir değişiklik yapmayı düşünmüyorum. Telefonu normal halindeki yuklediğim applicationlarla veya yeni applicationlar yukleyerek normal birşekilde kullanabilir miyim? yani applicationların rooted versiyonunu falan vs.. yuklemek zorunda kalmayacagim değil mi? telefonu normalken nasıl kullanıyorsan rootluyken de oyle kullanacagım?

4- Telefonda guvenlik açığı vs.. oluşur mu?
    5- baktım root ederken sıkıntı oluştu veya normal haline donmek istedim o zaman wipeli versiyonunu aynı şekilde yukluyorum ve telefon garantiden çıkmamış gibi ilk haline dönüyor değil mi?

Simdiden tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caballos -- 18 Mart 2013; 19:14:16 >

• merhaba, faria v5.1 custom rom yükledim ve hata verdi. şu an hangi romu yüklersem yükleyeyim aşağıdaki hatayı alıyorum. wipe, param yükledim, ama bir türlü hatayı düzeltemedim. bu hatayı nasıl düzeltirim.

E:failed to verify whole file signature
    E:signature verification failed
  • quote:

Orijinalden alıntı: strategos

merhaba, faria v5.1 custom rom yükledim ve hata verdi. şu an hangi romu yüklersem yükleyeyim aşağıdaki hatayı alıyorum. wipe, param yükledim, ama bir türlü hatayı düzeltemedim. bu hatayı nasıl düzeltirim.

BU LİNKTEKİLERİ Bİ YAP ARKADAŞIM BÜYÜK İHTİMALLE DÜZELTİRSİN

http://forum.donanimhaber.com/m_72442992/mpage_1/f_/key_//tm.htm#72442992

• quote:

Orijinalden alıntı: mesutkaya28

quote:

merhaba, faria v5.1 custom rom yükledim ve hata verdi. şu an hangi romu yüklersem yükleyeyim aşağıdaki hatayı alıyorum. wipe, param yükledim, ama bir türlü hatayı düzeltemedim. bu hatayı nasıl düzeltirim.

Çok sağol, sorunumu hallettim....

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mesutkaya28

quote:

Çok sağol, sorunumu hallettim....

RİCA EDERİM YARDIMCI OLABİLSİDİYSEM NE MUTLU BANA :)

• custom rom yükledikten sonra geri orjinal sürüme döndüm ama bu sürümde opera mini filan var?

i8190 Galaxy S3 Mini I8190XXALJL 4.1.1 Türkiye Orjinal Kies Sürümü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nikosoft

custom rom yükledikten sonra geri orjinal sürüme döndüm ama bu sürümde opera mini filan var?

EVET 4.1.1 TR SÜRÜMÜNDE OPERA FİLAN VAR BEN İLK ALDIĞIMDA TELEFON DİLİ FRANSIZCAYDI İLK AÇILIŞTA TELEFONUN HANGİ DİLDE AÇILDIĞNI HATIRLIYORSAN ONA GÖRE ORJİNAL ROM İNDİRİP YÜKLEYEBİLİRSİN
  • quote:

Orijinalden alıntı: caballos

Selamlar, root olayını ilk defa öğreniyorum, çok bilgili değilim kusura bakmayın.
    Birkaç sorum olacak.

1- İlk sayfadaki anlatımı uygulamamız için samsung s3 ün driverını bilgisayarımıza kurmamız mı gerekiyor? bende driverı yok, link verebilir misiniz?
    2- s3 mini 4.1.1 ALJL için ilk sayfada anlatılan adımları yapıyoruz ve telefonu açıp kapadığımızda root oluyor telefon degil mi? baska bir işlem yapmamıza gerek kalmıyor? yuklenen applicationlarımız, resimler..vs silinmiyor?

3- telefonu rootladıktan sonra telefonda hiçbir değişiklik yapmayı düşünmüyorum. Telefonu normal halindeki yuklediğim applicationlarla veya yeni applicationlar yukleyerek normal birşekilde kullanabilir miyim? yani applicationların rooted versiyonunu falan vs.. yuklemek zorunda kalmayacagim değil mi? telefonu normalken nasıl kullanıyorsan rootluyken de oyle kullanacagım?

4- Telefonda guvenlik açığı vs.. oluşur mu?
    5- baktım root ederken sıkıntı oluştu veya normal haline donmek istedim o zaman wipeli versiyonunu aynı şekilde yukluyorum ve telefon garantiden çıkmamış gibi ilk haline dönüyor değil mi?

Simdiden tesekkurler

Arkadaşlar belki basit sorular ama sadece evet/hayır ile cevaplasanız yeter. Benim için öenmli gerçekten.

Tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: Nikosoft

custom rom yükledikten sonra geri orjinal sürüme döndüm ama bu sürümde opera mini filan var?

Bak markete csc yaz ilk cikani indir ordan tr sec

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4.1.1 için odin 3.04 ü kullanırken neden 4.1.2 almanya versiyonu ve 4.1.2garanti bozmayan rom için odin 1.85 i kullanıyoruz?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.