Şimdi Ara

Samsung Galaxy S3den One x'e geçmeye değer mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ottorehagel

quote:

Orijinalden alıntı: Consciousness

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: S.Soylu

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: S.Soylu

quote:

quote:

Al derim akıllı telefonlar için 1 gb ram yeterli. Ayrıca tasarımı, kamerası ve ses kalitesi telefonun mükemmel. Sense den hiç bahsetmiyorum zaten. Herkesin elinde olmayan bir telefon ayrıca. Ayrıca one x değil one x+ al. Eğer one x alacaksan alma derim.

Bu akşam sipariş ediyorum
    1gb yetiyor. 3D ve ağır oyunlar oynamıyorum zaten

Nexus 4

800den aşağı yok

Alacağınız One X ne kadar

Nexus 4ün sıfırı 1000 tl ama ikinci el yurtdışılar bile pahalı demek istedim

one x mı alıyorsun one x + mı?

one x aldım

o zaman hata yapmışşın kardeşim:) Ama yinede hayırlı olsun Beats audio da müzik keyfi çok iyi gelecektir sana:)

One x+ mı alsaydım? Yada nexus 4?

• Hata falan yapmamışsın. Özellikleri yeterli dediğine göre gayet istediğini verebilecek bir telefon One X, zaten malzeme kalitesi olarak da çok daha başarılı.
  • Degmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sp83

Hata falan yapmamışsın. Özellikleri yeterli dediğine göre gayet istediğini verebilecek bir telefon One X, zaten malzeme kalitesi olarak da çok daha başarılı.

HTC ONE alacaktım ama gereksiz harcama olur diye almadım.
    S3-S4 arasında internet performansı olarak pek fark yok. One x ile one arasındada internet performansı olarak pek farketmez diye düşünüyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sp83

Hata falan yapmamışsın. Özellikleri yeterli dediğine göre gayet istediğini verebilecek bir telefon One X, zaten malzeme kalitesi olarak da çok daha başarılı.

HTC ONE alacaktım ama gereksiz harcama olur diye almadım.
    S3-S4 arasında internet performansı olarak pek fark yok. One x ile one arasındada internet performansı olarak pek farketmez diye düşünüyorum

Hocam çok bir fark yok one sadece kamera olarak biraz daha üst düzey bir telefon. ONE X + alsaydın daha iyi olurdu. Batarya kamera olarak biraz revize edilmiş hali one x in. Kamerasına dikkat et yukarı doğru çıkıntlı olduğu için çizilebiliyor. Hayırlı uğurlu olsun tekrar. Android ve sense 5 de agustos da geliyor. one x + almış olsan senin için daha iyi bir tercih olurdu sadece ahım şahım bir fark yok aralarında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottorehagel -- 24 Temmuz 2013; 1:32:20 >

• ben one x kullanıyorum 1 ay önce ablamda s3 aldı keşke zamanında s3 alsaymışım dedim uzun kullanımda anladım bunu şimdi sağolsun telefonları değiştirdik keşke satmasaydın güzel telefon
  • One x + satılmıyor Türkiye de bildiğim kadarıyla. Vatan da, Teknosa da falan yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maviyolcu

One x + satılmıyor Türkiye de bildiğim kadarıyla. Vatan da, Teknosa da falan yok.

Satılıyor hocam yanlışınız var birde One X+'ın hoparlöründe Beats Audio varmıydı ya ben sadece kulaklık için amfi var zannediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FolloFush

quote:

Orijinalden alıntı: maviyolcu

One x + satılmıyor Türkiye de bildiğim kadarıyla. Vatan da, Teknosa da falan yok.

Satılıyor hocam yanlışınız var birde One X+'ın hoparlöründe Beats Audio varmıydı ya ben sadece kulaklık için amfi var zannediyorum.

Hocam dışarıya ses veren hoparlör için yok beats sadece kulaklığı takınca devreye giriyor.
  • hayırlı olsun
    s3 ten sonra tabi güzel gelir ama , aman aman bir fark yoktur sanırsam
    ben olsam geçtimmi tam geçerim yoksa akın zamanda tekrar değişmen gerekir
    yani bütçeyi arttırıp one alabilirdin
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.