Şimdi Ara

Samsung Galaxy s4 Akıllı Duraklatma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar telefonu yeni aldım herşeyi sorunsuz calısıyor sıkıntı yok. Yalnız akıllı duraklatma konusuna gelince kendi video oynatıcısında calısıyor fakat youtubede calısmıyor. Ama youtubede izlediğim videolarda milletinki çalışıyor. Sorun yok yanı ama bende calısmayan youtubedeki akıllı duraklatma baskasında calısıyor. Rom lu mudur acaba? bılemıyorum ama...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeaderOF -- 27 Eylül 2014; 19:51:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: LeaderOF

Merhabalar arkadaşlar telefonu yeni aldım herşeyi sorunsuz calısıyor sıkıntı yok. Yalnız akıllı duraklatma konusuna gelince kendi video oynatıcısında calısıyor fakat youtubede calısmıyor. Ama youtubede izlediğim videolarda milletinki çalışıyor. Sorun yok yanı ama bende calısmayan youtubedeki akıllı duraklatma baskasında calısıyor. Rom lu mudur acaba? bılemıyorum ama...

Hayırlı olsun nerden ve kaça aldınız sıfır mı? Android sürümü nedir? Bende yeni aldım bende hiç çalışmıyor.
  • Ystipi kullanıcısına yanıt
    Sagolasın kardesım 2gun oldu alalı ınternet sıtesınden guraks mı neydı. Black edition unu aldım 1200tl ye sıfır. herşeyi siyah geldi. and surumu 4.4.2 kardeşim istersen ozelden facenı yaz konusruz
  • Sensör yerlerini temizlersen sorunsuz çalışması lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadece kendi video playerinda calisiyor youtube vb yerlerde calismiyor

• Notre Dam N kullanıcısına yanıt
    güzel diyorsunda internetten bak, adamların youtubedede calısıyor 2013 de ama...
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeaderOF

güzel diyorsunda internetten bak, adamların youtubedede calısıyor 2013 de ama...

Onlarin ki samsung'da bizimki zamzung mu :) cok denedim calismiyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • valla bizimki ne bılmıyorum ama youtubede aratırsan adamların calısıyo catır catır neyse sıkıntı yok 4.4.2 den sonra kapanmıs olabılr :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.