Şimdi Ara

Samsung Galaxy S4 I9500 resmi güncelleme bekliyenler...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
5.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba samsung s4 telefonunu resmi güncelleme dışında güncellemek istemiyorsanız bi bakalım kimler var benim gibi bekleyen, odinle gereken güncellemeyi yükleyebilirdik ama bekliyelim bakalım sabrımız ne kadar yetecek...

ayrıca bu süreç içerisinde güncelleme alan olursa buradan haber verirse bizde umutlanırız ne güzel... :)))

• hangi sürümü bekliyorsun ?
  • Ben de bekliyorum güncellemenin gelmesini.

Sürüm MDK..
  • paralel ithalat, sürüm MDK, güncelleme gelmedi.. bende buradayım.
  • aynen bende bekliyorum güncelleme yok şuan bi güncelleme var I9500XXUBMEA adında ama odinle falan kuruluyomus buda sanırım garanti kapsamından cıkarıyo cihazı kendi kendine güncellemesi gerekmiyomu ? biraz bilgisizim android konusunda bilgilendirebilrimisiniz arkadaslar?
  • bende bekliyorum benim şuanki sürüm MEA sürümü gelir inşallah
  • Ürün imei numarası na göre bir sıra olabilirmi sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • N11.com -Dubai den aldığım S4 ü iade etmek için son günüm.
    Radyo olmaması ve güncelleme yapamamak benim canımı sıkan en önemli eksiklikler. Bendeki fw: "I9500XXUAMDK".
    Güncellemeyi ne telefondan ne de kies den yapmıyor. Bekleyince güncelleme yapar mı?

Eğer güncelleme hiçbir zaman yapamayacaksak I9500XXUBMEA_I9500OJVBMEA_TUR fw i mi atmalıyız? Bu fw i atarsak bundan sonraki TR güncellemelerini alabilir miyi?
    Bir de cızırtı yapma - kamerayı açınca reset atma - ısınma gibi problemler I9500XXUBMEA_I9500OJVBMEA_TUR.zip ile gidiyor mu bilen var mı?

Son olarak:
    Aşağıdaki işlemi yapınca paralel ithalat telefon garanti dışı kalır mı?
    Teşekkürler

Ülke Kodu konusunda sıkıntı yaşayanlar için

-Önce Sammobile ya da herhangi bir yerden orjinal TUR Ülke Kodlu FW'yi indiriyoruz.
    -ODIN ile bunu flashlıyoruz.
    -Telefon açıldıktan sonra arama yerine gelip *#272*IMEIKODUNUZ# yazıyoruz.
    -Çıkan ekranda TUR seçeneğini işaretleyip INSTALL diyoruz. UNUTMAYIN, BU TELEFONDA BULUNAN BÜTÜN VERİLERİ VE AYARLARI SİLECEKTİR.
    -Daha sonra KIES'i açın. Araçlar menüsü altında "Üretici yazılımı yükseltmesi veya başlatma durumuna getirme" seçeneğine tıklayın.
    -Açılan menüde Model bölümüne GT-I9500 yazın, onaylayın.
    -Şimdi sizden S/N kodunu isteyecek. Bunun için Telefonun bataryasını çıkartın.
    -Bataryanın altındaki (Telefonun kasasına yapıştırılmış.) barkodun altında S/N yazar, onu KIES'e yazın.
    -Tekrar onayladıktan sonra telefonu Download Mode'a almanız gerekecek. (Yani orta tuş ve ses kısmaya basarken telefonu açın.) Ekran gelince ses açma tuşuna bir kere basın ve telefonu bilgisayara USB ile bağlayın.
    -KIES en güncel yazılımı indirecek ve telefona kuracaktır.
    -Artık Türkiye güncellemelerini KIES'ten alabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: sertabi

N11.com -Dubai den aldığım S4 ü iade etmek için son günüm.
    Radyo olmaması ve güncelleme yapamamak benim canımı sıkan en önemli eksiklikler. Bendeki fw: "I9500XXUAMDK".
    Güncellemeyi ne telefondan ne de kies den yapmıyor. Bekleyince güncelleme yapar mı?

Eğer güncelleme hiçbir zaman yapamayacaksak I9500XXUBMEA_I9500OJVBMEA_TUR fw i mi atmalıyız? Bu fw i atarsak bundan sonraki TR güncellemelerini alabilir miyi?
    Bir de cızırtı yapma - kamerayı açınca reset atma - ısınma gibi problemler I9500XXUBMEA_I9500OJVBMEA_TUR.zip ile gidiyor mu bilen var mı?

Son olarak:
    Aşağıdaki işlemi yapınca paralel ithalat telefon garanti dışı kalır mı?
    Teşekkürler

Ülke Kodu konusunda sıkıntı yaşayanlar için

-Önce Sammobile ya da herhangi bir yerden orjinal TUR Ülke Kodlu FW'yi indiriyoruz.
    -ODIN ile bunu flashlıyoruz.
    -Telefon açıldıktan sonra arama yerine gelip *#272*IMEIKODUNUZ# yazıyoruz.
    -Çıkan ekranda TUR seçeneğini işaretleyip INSTALL diyoruz. UNUTMAYIN, BU TELEFONDA BULUNAN BÜTÜN VERİLERİ VE AYARLARI SİLECEKTİR.
    -Daha sonra KIES'i açın. Araçlar menüsü altında "Üretici yazılımı yükseltmesi veya başlatma durumuna getirme" seçeneğine tıklayın.
    -Açılan menüde Model bölümüne GT-I9500 yazın, onaylayın.
    -Şimdi sizden S/N kodunu isteyecek. Bunun için Telefonun bataryasını çıkartın.
    -Bataryanın altındaki (Telefonun kasasına yapıştırılmış.) barkodun altında S/N yazar, onu KIES'e yazın.
    -Tekrar onayladıktan sonra telefonu Download Mode'a almanız gerekecek. (Yani orta tuş ve ses kısmaya basarken telefonu açın.) Ekran gelince ses açma tuşuna bir kere basın ve telefonu bilgisayara USB ile bağlayın.
    -KIES en güncel yazılımı indirecek ve telefona kuracaktır.
    -Artık Türkiye güncellemelerini KIES'ten alabilirsiniz.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=75959419 dostum burayı biraz incele senin icin faydali olabilir

• Bende bekliyorum surum mdk

• bekliyoruz artık bi güncelleme gelsin. geçen sefer gelmiş 300 kusur mb diyolar onu görmüyor zaten . en güncel sürüm yüklü diyor. kiestede aynısı . bekliyoruz bakalım ne olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenkabi92 -- 15 Temmuz 2013; 11:48:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenkabi92

bekliyoruz artık bi güncelleme gelsin. geçen sefer gelmiş 300 kusur mb diyolar onu görmüyor zaten . en güncel sürüm yüklü diyor. kiestede aynısı . bekliyoruz bakalım ne olacak

Bendede hic olmadi o 300 mb olan

• bendede hiç olmadı. aldığım günden beri MDK.
  • Guncelleme gelmiyorsa odinden yukleyin TELEFON GARANTİ DİSİ KALMAZ EGER TR GUNCELLEMESİNİ YUKLERSENİZ

• quote:

Orijinalden alıntı: *-_LeOnİdAs_-*

aynen bende bekliyorum güncelleme yok şuan bi güncelleme var I9500XXUBMEA adında ama odinle falan kuruluyomus buda sanırım garanti kapsamından cıkarıyo cihazı kendi kendine güncellemesi gerekmiyomu ? biraz bilgisizim android konusunda bilgilendirebilrimisiniz arkadaslar?

garanti dışı kalmaz Türkiye sürümünü indirirsen.
  • ben şahsen garanti bozulmasa bile illegal bişey yapmak istemiyorum telefona. güncellemeyi yaparken bi hata olsa bişey olsa nası açıklıycaz teknik servise ?
  • Merhaba Arkadaşlar Bende Galaxy S4 Aldım diğer arkadaşlar gibi benim telefonda enson güncellemeyi almıyor zaten güncel diyor.Şimdi sammobilden I9500XXUBMEA_I9500OJVBMEA_TUR.ZIP dosyasını indiriyorum Kies Yazılımında yazanların resmini Çektim.Şimdi Yapmam Gerekenleri Acemi bir insanın anlayacağı şekilde anlatacak bir arkadaş varsa çok sevinirim herkes bunun cevabını bekliyor şimdiden teşekkürler

Samsung Galaxy S4 I9500 resmi güncelleme bekliyenler...

• MEA sürümünün durumu nedir? güncelleme geldi mi buna da?
  • Bugünde gelmedi zalim güncelleme...

• telefonu alalı 1 ay oldu günceleme hala yok ya. sabrım tükenmeye başladı valla
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.