Şimdi Ara

Samsung Galaxy S4 - Root Mantıklımı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yazın Başında bir Galaxy S4 edindim yani 3 4 ay oldu.Bundan Önce Galaxy S kullanıcısıydım 2 sene kadarda onu kullandım ancak root diye birşeyi hiç duymamıştım.Bir kaç gündür bu olayı araştırıyorum ancak
    size danışmak istedim.Root'u neden istediğimi söyliyeyim açık konuşucam paralı uygulamaları bedava olarak internetten indiriyorum, PowerAMP denen müzik player'ı 1 günlük denedim ve aşırı beğendim.Elimde olsa
    4$ verip alıcam ama ailecek kredi kartı kullanmıyoruz ( Birde market Türkiyeye açık değil gibi şeyler duydum ama bilmiyorum yalan olmasın). Ya da bir oyunda çok zorlanıyorum ancak hile kullana bilmek için root gerekiyor,Poweramp'i
    kullanabilmem için root gerekiyor.Bunun gibi bir çok program deniyorum ve anladığım kadarıyla root işime yarayacak bir yöntem.Gel gelelim kaygılarım var ve size bu yüzden danışmak bilgi almak istedim.

Şimdi ben telefonumu rootlasam saçma bir şeymi yapmış olurum, çünkü telefon yeni ve geç bulup çabuk kaybetmek üzer :D

Root zarar verici bir olaymıdır ( Root'tan sonrası için soruyorum yani virüs gibi, telefonun bozulması gibi) ?

Root'un cihazı garanti dışı bıraktığını biliyorum, istediğimde tekrar eski haline getirebilirmiyim cihaz garantiye girermi?

ROM yüklemenin esprisi nedir ?

Beni bu konularda aydınlatıp akıl verebilirseniz çok memnun olurum, biliyorum çok uzun oldu ama kusura bakmayın :)

Telefonda sadece mesajlajıp face'e giren birisi olmadığımdan root mantıklı geliyor ama bilmiyorum lütfen yardım edin...

• Konu çok geriye düşmüş ve kimse yardımcı olmadı :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Usta uygulamalari bedava indirmek için root gerekmez uygulamanin sonuna apk getirip googledn aratip yukleyin ama powerampde lisans istiyor ve onu yapamiyorsunuz bende mecbur satin aldim Root olayina gelirsek uygulamalari tamamen hafiza kartina atma telefonu özgürlestirmek için root gerekli.Root garantiden cikarir S2 S3 gibi telefonlarda sayac sifirlayarak orjinal haline getirebiliyorduk ama s4de olmuyor gizli sayac koymuşlar suan çözümu yok s4de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya alabilsem alıcam çok sevdim uygulamayı ama yok işte.Çok arada kaldım rootlasammı rootlamasammı.Sizce Root'dan sonra zarar görmemek için ne gibi önlemler almam gerekir ( yani şurayı karıştırma, şu virüs olayına dikkat et gibi)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG GALAXY J7 PRO [ANA KONU]
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.