Şimdi Ara

Samsung Galaxy S4 - Sony Xperia Z (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: umityilmaz55

quote:

Orijinalden alıntı: hook1903

quote:

Orijinalden alıntı: toyota_58

1.htc one
    2.xperia z
    3.samsung s4

bu sıralamadan şaşma

+1
    iPhone kullanıcısı olarak bu 3 tlefondan birini seçicek olsam sıralamam böyle olurdu.Z ve One'ı gerçekten çok beğeniyorum,yiğidi öldür hakkını ver

bir de LG Optimus G iyi diyorlar fiyat olarak ta 200 lira falan uygun buna ne dersin kardeş

Bizzat test etmedim ama yabancı forumlarda vs. okuduğum kadarı ile kullananlar memnun,olumsuz yorum görmedim pek ama tabii kullanan arkadaşlar varsa onlar daha çok bilgi sahibidir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayır fransız markası ıse ben bılmıyorsam kusura bakmakullanan yada kullanmadanda pozıtıf degerlendırecek arkadaslar var onlarda sana yardımcı olacaktır lg modellerı hakkında.ben objektıf degerlwndırınce ortalık kızısıyo gerek yok sımdı cevap hakkı dogurmya begenıosan,ıncele oku kafana yatanı ıcıne sınenı alırsın zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben htc one almaya gittiğimde, kutudan çıkarttık, simi taktım ilk işim kamera tabi. Telefoncudayım, kapalı ortam tabi:) ekranda ince beyaz dalgalanmalar var, bu ne dedim, arkadaş bu tel böyle ama ilk kez siz yakaladınız dedi bana, bende anlamadım tabi. Dışarı çıkınca ekran ortamı güzel. İçeri giriyorum, yine ince beyaz dalgalanmalar var. Neyse, almak istemiyorum dedim, ama açtık kutuyu dedi, istemiyorum dedim, ekran sıkıntılı, beğenmedim dedim, S4 açtırdım, 10 numara tabi, 3 ay kullandım. İntte ferrari s4. Görüntü o biçim, şimdi ise, zoom kullanıyorum:) Görüntü benim için önemli. Z ye bulaşma derim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: umityilmaz55

quote:

Orijinalden alıntı: toyota_58

1.htc one
    2.xperia z
    3.samsung s4

bu sıralamadan şaşma

emin misin kardeş bak sana güveneceğim bir de LG Optimus G iyi diyorlar fiyat olarak ta 200 lira falan uygun

eminim tabi emin olmasam neden yazayım zaten gördüğünüz gibi birçok kşide htc one ı tavsiye ediyor telefon budur arkadaş
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.