Şimdi Ara

Samsung, Galaxy S4'te göz takibi ile ilgili iki yeni teknolojiye yer verebilir (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: vamp

quote:

Orijinalden alıntı: memoseler Tek istediğim var. En az iPhone 5 kadar iyi fotoğraf çeksin. S2 kullanıcısıyım bazen fotoğraf çekmeye çekiyorum. Düşük ışıkta tam bir yüz karası.
    Bu fotoların hiçbiriyle özellikle uğraşmadım. Ayrıca hiçbirinde flash kullanılmadı. Bu da yetersiz geliyorsa dslr kameralar var ip5 fiyatına. Onlara yönelebilirsiniz ;)

Samsung un fotoğraf kalitesi gerek İphoneden gerekse HTC den epey bi geride, beğenmediysen dslr ye geç demenin manası yok, adam haklı sonuçta...

• quote:

Orijinalden alıntı: wolf silver

nerde suya ve toza dayanıklı telefon samsung :D

gercekten mukemmel bır ozellık zaten smart stay cok ıyı bır sekılde calısıyor.. buda olursa essız bır ozeelık olur... ıslemcıde kımse gecemıyor.. pılde ortamala olarak rakıplerınden daha ıyısın gerıye tasarım kaldı.. onu da hallet. gozunu seveyım :D

Zaten telefon suya dayanıklı olur büyük ihtimal benim s3 de dayanıklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Syntax Erol -- 27 Ocak 2013; 15:01:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fz18

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: memoseler Tek istediğim var. En az iPhone 5 kadar iyi fotoğraf çeksin. S2 kullanıcısıyım bazen fotoğraf çekmeye çekiyorum. Düşük ışıkta tam bir yüz karası.
    Bu fotoların hiçbiriyle özellikle uğraşmadım. Ayrıca hiçbirinde flash kullanılmadı. Bu da yetersiz geliyorsa dslr kameralar var ip5 fiyatına. Onlara yönelebilirsiniz ;)

Samsung un fotoğraf kalitesi gerek İphoneden gerekse HTC den epey bi geride, beğenmediysen dslr ye geç demenin manası yok, adam haklı sonuçta...

http://www.gsmarena.com/quad_core_shootout-review-790p8.php
    Inceleyebilirsin gorebilecegin en ayrintili incelemelerden ve s3 kazanan i5 biraz daha iyi dogrudur o da cikis tarihiyle ilgili o farklarda kucuk htc konusunu yukarsan incelryebilirsin samsung s3 teki kamera en iyi kameralardan biri olarak gosteriliyor her zaman her sitede phonebuff vs de dahil ama mesut cevik in htc fanligindan ortaya atilmis ve dunya uzerinde sadece dh de olan bir samsung kamerasi kotu muhabbeti var asli yok bunun yukarsaki linkten cok ayrintili olaram detay karsilastirmalarina bakabilirsin one x ve diger rakiplerine karsi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: psyshock

quote:

quote:

quote:

Inceleyebilirsin gorebilecegin en ayrintili incelemelerden ve s3 kazanan i5 biraz daha iyi dogrudur o da cikis tarihiyle ilgili o farklarda kucuk htc konusunu yukarsan incelryebilirsin samsung s3 teki kamera en iyi kameralardan biri olarak gosteriliyor her zaman her sitede phonebuff vs de dahil ama mesut cevik in htc fanligindan ortaya atilmis ve dunya uzerinde sadece dh de olan bir samsung kamerasi kotu muhabbeti var asli yok bunun yukarsaki linkten cok ayrintili olaram detay karsilastirmalarina bakabilirsin one x ve diger rakiplerine karsi

Öncelikle s3 kötü denmiş değil, elbette s2 ye göre ciddi bir ilerleme var fotoğraf konusunda, ancak image kalitesi olarak htc ve iphone cidden önde, benim herhangi bir inceleme sitesinden etkilenmem gerekmiyor bunları yazmak için neticede bu tür telefonlar her yerde mevcut, ve kendi izlenimlerim bu yünde s3 ilk çıktığı dönemde inceleme fırsatı bulmuştum, fotoğrafçılığa ilgisi olan ve hobi olarak bu yıllardır fotoğraf çeken biri olarak ben samsungu bu konuda diğerlerinden geride görüyorum. Yani fanlıkla falan alakası yok,
    belki şu dene bilir bir çokları için samsung kamera yeterlidir, bunu anlayabilirim ancak bu durum en iyisi olduğu anlamına gelmiyor... neyse uzatmanın manası yok, dileyen dilediğini imkanları ölçüsünde alır zaten.. saygılar...

• quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

pil devrimi bence daha önemli, ama müthiş bir teknoloji tabi gelecekse, tasarım anlamında da çok iyi olacağını düşünüyorum

Onun için Toshiba devrim niteliğinde bir buluşu oldu..

Toshiba'dan 10 Dakikada Şarj Edilebilen Piller

http://www.tamindir.com/toshibadan-10-dakikada-sarj-edilebilen-piller_h-2233/
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: psyshock

quote:

quote:

quote:

Öncelikle s3 kötü denmiş değil, elbette s2 ye göre ciddi bir ilerleme var fotoğraf konusunda, ancak image kalitesi olarak htc ve iphone cidden önde, benim herhangi bir inceleme sitesinden etkilenmem gerekmiyor bunları yazmak için neticede bu tür telefonlar her yerde mevcut, ve kendi izlenimlerim bu yünde s3 ilk çıktığı dönemde inceleme fırsatı bulmuştum, fotoğrafçılığa ilgisi olan ve hobi olarak bu yıllardır fotoğraf çeken biri olarak ben samsungu bu konuda diğerlerinden geride görüyorum. Yani fanlıkla falan alakası yok,
    belki şu dene bilir bir çokları için samsung kamera yeterlidir, bunu anlayabilirim ancak bu durum en iyisi olduğu anlamına gelmiyor... neyse uzatmanın manası yok, dileyen dilediğini imkanları ölçüsünde alır zaten.. saygılar...

Sana fan demedim zaten bilgilisin kendin yapabilirsin muhtesem gibi bir iddiam yok zaten ben dh deki genel algidan bahsetmistim yoksa herkesin dusuncesine saygim var ve kamera gun gectikcek iyiye gidiyor yazilimsal sorun cunku cogu 4.0.4 ve 4.1.2 nin cektigi fotograflar cok farkli acik havada bence hep cok iyiydi ama asil degisim dusuk isikta oldu eskisi kadar noise yok mesela artik eksik yani bence zoom yapinca olusan bozulma biraz fazla bence

• quote:

Orijinalden alıntı: UnInvited_Guest

Tek elle kullanım mış peh peh alın size elsiz kullanım hem de 4.99 inch de
    Edit: Diğer şirketler ar ge ye ne kadar yatırım yapıyorlar cidden çok merak ediyorum. Hoş cikardiklari kıytırık telefonlardan belli zaten.

yarım saat sebepsizce güldüm
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: memoseler

Tek istediğim var. En az iPhone 5 kadar iyi fotoğraf çeksin. S2 kullanıcısıyım bazen fotoğraf çekmeye çekiyorum. Düşük ışıkta tam bir yüz karası.

Samsung, Galaxy S4'te göz takibi ile ilgili iki yeni teknolojiye yer verebilir

Utanmıyormusun elalemin karısının kızının fotoğrafını çekmeye

Şakirt mod on

• Ya ben bu telefonu beklemeyi düşünüyorum ama 5inç ekran büyük gibi sanki s3 iyi midir onu mu alsam diye düşünüyorum.

• Bu guzel olabilir

• Samsung akar apple bakar

• fotoğraf kalitesi olarak gizmodo test yapmış. Esasen BB Z10un kamera performansı ile ilgili bir karşılaştırma ancak S3 bana göre iphone 5ten daha kaliteli çekmiş gibi görünüyor. Zaten testte de S3 iphone'a göre daha iyi demişler.
    İşin garibi bu haber ana sayfa haberi olarak yayınlanmıştı, 20 dk sonra kaldırıldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batuist

pil süresini iyileştirmek için kullanılacak olan teknoloji siz ekrana bakmadığınız zamanlarda eknaı kapatıyor ama buseferde kamera ve işlemci harıl harıl çalışıyor. sonuçta telefonun sizin ekrana bakıp bakmadığınızı anlaması için geniş bir grafik ekranda tarama yapması gerekiyor bunun için daha fazla pil harcaması gerekir hatta :))

Gerçekten çok akıllısın samsung mühendisleri bunu senin kadar düşünememiştir. Emin ol samsung seni işe alır. Nerden biliyorsunki işlemci kameranın harıl harıl çalıştığını kimi kıytırık oyun var bilgisayarın fanı susmuyo kimi daha kaliteli oyun var bilgisayar %0 da çalıştırıyor buda öyle.
  • Iyimis ya

• s3 efsane olamadı ama s4 bomba gibi geliyor umarım tasarımın içine ...mazlar
  • Prototip olacağı için çok eksiğinin,hatasının olacağını düşünüyorum böyle bir özelliğin
  • quote:

Orijinalden alıntı: kısmen26

quote:

pil süresini iyileştirmek için kullanılacak olan teknoloji siz ekrana bakmadığınız zamanlarda eknaı kapatıyor ama buseferde kamera ve işlemci harıl harıl çalışıyor. sonuçta telefonun sizin ekrana bakıp bakmadığınızı anlaması için geniş bir grafik ekranda tarama yapması gerekiyor bunun için daha fazla pil harcaması gerekir hatta :))

Gerçekten çok akıllısın samsung mühendisleri bunu senin kadar düşünememiştir. Emin ol samsung seni işe alır. Nerden biliyorsunki işlemci kameranın harıl harıl çalıştığını kimi kıytırık oyun var bilgisayarın fanı susmuyo kimi daha kaliteli oyun var bilgisayar %0 da çalıştırıyor buda öyle.

elbette orada çalışan mühendisler bunu düşünmüştür ama onlar senin gibileri düşünerek bu tür özellikleri çıkarıyorlar. çünkü sonuçta insanlar özelliklere bakar bu özelliklerin neyi alıp götürdüğüne , neye mal olduğuna değil. sonuçta firmaların üretim amacı kar elde etmektir ve kapitalist bir dünyada herşey mübahtır. senin gibileri düşündükleri için zaten üretiyorlar ki ne yapsalar satarlar.. çünkü sizin gibilere göre samsung mühendisleri tabrının özel kullaııdır, herşeyi düşünürler herşeyi size göre yaparlar ve para nedir kar nedir bilmezler... sen nasıl mutlu olacaksan ona göre yaparlar.. sende çevrende tanrının özel kulu olmadığını düşündüğün kimseler için asla samsung gibi bir firmada çalışamayacağını düşünürsün. daha da yazardım ama anlayacağından şüpheliyim...

• gözümsün beee.
  • bu özellikler 4.2.1 le s3 e de geliyor sızıntı sürümde ayarlar içinde hazır ama şuanda çalışmıyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kısmen26

quote:

elbette orada çalışan mühendisler bunu düşünmüştür ama onlar senin gibileri düşünerek bu tür özellikleri çıkarıyorlar. çünkü sonuçta insanlar özelliklere bakar bu özelliklerin neyi alıp götürdüğüne , neye mal olduğuna değil. sonuçta firmaların üretim amacı kar elde etmektir ve kapitalist bir dünyada herşey mübahtır. senin gibileri düşündükleri için zaten üretiyorlar ki ne yapsalar satarlar.. çünkü sizin gibilere göre samsung mühendisleri tabrının özel kullaııdır, herşeyi düşünürler herşeyi size göre yaparlar ve para nedir kar nedir bilmezler... sen nasıl mutlu olacaksan ona göre yaparlar.. sende çevrende tanrının özel kulu olmadığını düşündüğün kimseler için asla samsung gibi bir firmada çalışamayacağını düşünürsün. daha da yazardım ama anlayacağından şüpheliyim...

Yazdıklarıma cevap olarak bunları yazmışsın tebrik ederim çok iyi anlamışsın Bir kere samsung a seni almazlar dedim beni değil. Ayrıca samsung bu özellikle pil gücünü düşürse anında herkese yayılır bu sonuçta kar kaybeder. Sen bunu anlamaya çalış. Anlamassan tekrar oku

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.