Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY S5 (SM-G900S) [ANA KONU] ★★ (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.284
Cevap
109
Favori
574.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne zaman tanıttılar cihazı nerde takip ediyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: srknpower

4k çekmiyor
    16 gb
    ram 2gb
    snapdragon 801
    daha nolsun

note 4'te adamlar tamamen batıracak
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

quote:

Orijinalden alıntı: Frankdal

Arkadaslar izlemedim tanitimi 2 GB ram mi 3 GB ram mi var cihazda ?

2GB

Bu arada arka kapak tasarımı efsane, yara bandı tasarımı.

hemşire terliği diyen de var yarıldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Creav -- 24 Şubat 2014; 22:09:19 >
  • 2 gb ram nedir ya s3'e devam ip6 beklerim daha iyi
  • Tansiyon ölçen legen çıkarmış adamlar . Parmak okuyucu sensörü dahi yok elini ekrana koyuyosun , tam çin işi olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.samsungmobilepress.com/2014/02/25/GALAXY-S5-1

4K var ama 2 gb ram. Olmadı bu sefer Samsung :(
  • Adam şunu özellikle söyledi "suya karşı dayanıklı, su geçirmez değil! O yüzden suya atmayın". Sağanak yağmur yağarken falan rahatlıkla kullanabilirsin ama mesela akvaryuma sokamazsın.
    Flaşın yanındaki sensör kalp atışlarını ölçmeye yarıyor.
    Beyaz renk hiç olmamış ama siyah ve özellikle mavi fena durmuyor yani itiraf etmem gerek tabi gönül isterdi metal alaşımlı bir kasa olsun ama ne yapalım.
    Kamera iddia ettikleri kadar iyi ise almayı düşünüyorum. Değiştirilebilir batarya malesef high end cihazlar arasında s serisini bir adım öne çıkarıyor, yoksa gönlüm daha çok z2'den yana.

• General: 2G, 3G and 4G LTE connectivity
    Form factor: Touchscreen bar phone
    Dimensions: 142 x 72.5 x 8.1mm, 145 g
    Display: 5.1" 16M-color Super AMOLED HD capacitive touchscreen with a resolution of 1920 x 1080 pixels (431ppi)
    Chipset: Snapdragon 800 MSM8974-AC
    CPU: 2.5GHz Krait 400
    GPU: Adreno 330
    RAM: 2GB
    Memory: 16/32GB storage, microSD card slot
    Still camera: 16 megapixel auto-focus camera
    Video camera: Full HD (1080p) video recording
    Connectivity: Wi-Fi a/b/g/n/ac, Wi-Fi hotspot, Bluetooth 4.0, microUSB 3.0 with MHL, GPS receiver with A-GPS and GLONASS, 3.5mm audio jack, NFC, Infrared port
    Battery: 2800mAh
    Misc: Fingerprint scanner, heart rate monitor, humidity sensor, temperature sensor
  • 3 gb ram olsa nolur adam zaten 2gb dolduracak otla bokla bakiniz note 3

• Ha bir de ultra power saving mode denilen olay şarjınız %10 kaldığında bu mod ile arama ve sms özellikleri açık vaziyette 24 saat bekleme süresi sağlıyor.

• Beklemeye degmez, z2 almak en iyisi

• abi bi firma kendi kendini ancak bu kadar batırabilir,s s2 s3 s4 u kullandim gecen hafta s4 umu satip g2 aldim.Samsungun sicip batirdigini gordukce gulesim geldi resmen,Tasarim berbat.Artik galaxy serisinin hiçbir albenisini yok bunu kafaniza sokun.

• Adamlar düşünmüşler koyabilecek her sensörü koyduk ne koyabiliriz diye bula bula kalp ritmi ölçeri bulmuşlar. .Donanımsal olarak ram ile batarya beklentilerin altında kalmış. Tasarım olarak bu sefer daha bi farklılık bekleniyordu aksine ilerleme yok. Rahatlıkla söylenebilir ki S4 daha şık. O arka kapak gerçekten ucuz ve kötü gözüküyor. S2 kullanırken cover almıştım aynı bu delikli yapıya sahipti.
    Tanıtımdan bile belli fazla üstüne düşmemişler. Vites küçültmüş Samsung. Sony şu an geçti diyebiliriz.Özellik ve tasarım olarak daha iyi. Çerçeveyi daha da küçültseler di daha da iyi olacaktı.
    Hesapta hiç olmayan LG bu sefer aralarına girdi. G2 üstün bir cihazdı . G2 den net üstün bir cihaz değil. Şimdi G3 beklenir oldu . LG bence G3 ile samsungun bu yavaş adımından çok iyi yararlanıcak. LG ,SONY arasında yarış olur gelicek nesilde. Hala LG G2 kadar ince şık çerçeveli yapan çıkmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Formel -- 24 Şubat 2014; 22:23:02 >

• Kitkat ile 2gb ram rahatlıkla yetiyor olması lazım, bence dert edilmesi gereken bir şey değil.

• Türkiyeye snapdragon 805 ile mi gelecek?
  • işlemci s800 ac imiş ama ram 2gb
    note 3 te yetmiyor. bunu düşünemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAXSTAR

Xperia Z2 : 3GB, 3200MAH, 4.2, STEREO HOPORLOR, 4K Kayıt
    Galaxy S5: : 2GB, 2800MHAH, 4.1, MONO HOPORLOR, 1K Kayıt
    (Alintidir)

-ooo kanka seninki sabvey aciyomu
    +tabii olum bu es bes

Baban rehmet

• Arkadaşlar 1 aydır S5 Prime çıkacak diye haberler geçip duruyor. 2 GB Ram'den anlayın artık, adamlar 2K ekranı, 20mp kamerası, metal kasası, 3gb rami ile S5 Prime'ı 1-2 aya sürecek piyasaya. Bunun tanıtımına bile özenmemişler.
  • 2 gb ram olayını kitkata güvenipte koymuş olabilirler, lakin kitkat 512 mb ram ile sorunsuz çalıştığı söyleniyordu
  • Beyler Büyük Bir Meraklar Bekliyordum Son 1 Gün Kalana Kadar En Ufak Bir Sızma Falan Olmadı İyi Bişey Çıkacak Diye Umutlanıyordum ki Tam Bir Hüsran Oldu Benim için Ram, Batarya falan Açıkcası Tırt Çıktı. Bu S5 Prime'nin Gerçekçiliği Var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal2_ocal -- 24 Şubat 2014; 22:32:47 >
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.