Bildirim
★★ SAMSUNG GALAXY S5 (SM-G900S) [ANA KONU] ★★ (9. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
S5 in pek çok özelliği belli olmuş. Güzel bir cihaz olacak gibi duruyor. -
Ne zaman çıkar acaba ? Çıksada ucuzlatsa hemen S3 ü -
Note 3 kullanıcısıyım cihazdan memnunum ama çabuk sıkılan bi yanım var telefonlardan aklım ara ara z1 compacta kaysa da samsungdan vazgeçemiyorum s5 iyi bi tasarımla farklı özelliklerle gelirse performansı da iyi olursa (2k ekran performans açısından korkutuyor beni) s5e geçiş yapmak isterim konu sahibi konuyla iyi ilgileniyor takipteyim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: werewollf
Note 3 kullanıcısıyım cihazdan memnunum ama çabuk sıkılan bi yanım var telefonlardan aklım ara ara z1 compacta kaysa da samsungdan vazgeçemiyorum s5 iyi bi tasarımla farklı özelliklerle gelirse performansı da iyi olursa (2k ekran performans açısından korkutuyor beni) s5e geçiş yapmak isterim konu sahibi konuyla iyi ilgileniyor takipteyim
Eyvallah kardeşim... 2K inşallah bizi dumura uğratmaz. Benim en çok canımı sıkan şeyde biz istediğimiz kadar yazalım tartışalım pil az diyelim, ekranın bu kadar çözünürlüğüne gerek yok desekde samsung zaten bu forummları dikkate almıyor, almıyor. çünkü adamların satamama gibi bir derdi yokki.... -
2K ekran ve yine naylon
quote:
Orijinalden alıntı: new-desing
S5 in pek çok özelliği belli olmuş. Güzel bir cihaz olacak gibi duruyor.
Güzel olacağa benziyor lakin, apple gibi bir premium birde plastic versiyon çıkaracakmış.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Artan çözünürlük ile artan güç doğru orantılı olduğu için cihazlar artık performans olarak ileriye gitmiyorlar. Ekstra özellikler ve pil önemli artık benim için.
Aslında mantıklı bir karar 2 kasa birden üretmek. Arada 150€ olacak deniyor. Pek çok kişi metal için o parayı vermez ki plastiği isteyerek tercih eden kullanıcı sayısı da oldukça fazla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi new-desing -- 14 Ocak 2014; 18:49:22 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: daimbey
quote:
Orijinalden alıntı: werewollf
Eyvallah kardeşim... 2K inşallah bizi dumura uğratmaz. Benim en çok canımı sıkan şeyde biz istediğimiz kadar yazalım tartışalım pil az diyelim, ekranın bu kadar çözünürlüğüne gerek yok desekde samsung zaten bu forummları dikkate almıyor, almıyor. çünkü adamların satamama gibi bir derdi yokki....
2k çözünürlüğü istememize rağmen samsung yapacak bu noktadan sonra isteğim iyi optimize edilmiş gpu ve cpu hocam.umarım samsung bunu başarır ve s4 gibi bi hayal kırıklığını unutturur bize sırf performansı iyi diye note 3 aldım ama s5 olursa bu sefer direk geçerim. Note serisinin taşınması tam bi sıkıntı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
*************************SON HABERLER************************
Kısa süre önce Samsung‘a yakın kaynaklar tarafından bazı özellikleri doğrulanan Galaxy S5′te iddiaya göre 2.900mAh kapasiteli bir pile yer verilecek. Geçtiğimiz yıl yaygın olarak 3.000 ve üzeri kapasiteli pillerin kullanıldığı dikkate alındığında iddia edilen kapasite hayal kırıklığı yaratabilir. Ancak gelen haberlere göre Galaxy S5′te yer alacak pil *Amprius* adı verilen teknolojiyle üretilecek. Pil bu sayede mevcut Li-ion pillerden çok daha hızlı şarj olabilecek ve aynı kapasiteye sahip pillerden %20 daha fazla enerji depolayabilecek. Bu iddialar doğruysa Galaxy S5, Galaxy S4′e oranla çok daha iyi bir pile hatta kaba bir hesap yaptığımızda 3.480mAh (2900 x 20 /100 +2900) kapasiteli bir pile sahip olacak. Bu durumda telefonun çok iyi bir pil deneyimi sunması beklenebilir, fakat 2K çözünürlüklü ekranı dezavantaj olarak karşımızda duruyor......
-
Koreli bilgi teknolojileri haber sitesi ET News’in haberine göre Samsung Galaxy Note 3 ve Galaxy S4 telefonlarının ekran dokunmatiğinin geliştirilmesinde ortak çalıştığı Synaptics firması ile Galaxy S5 telefonunun ekranının geliştirilmesi için anlaştı. Habere göre Samsung Galaxy S5′te kaleme ihtiyaç olmadan “Air” özelliği sayesinde kalemle yazı yazabilme imkanını kullanıcılara sunmayı planlıyor. Galaxy S5 gelişmiş jest ve mimik tanıma özellikleri ile donatılarak bu anlamda kullanıcılar ile tam uyumlu hale getirilmesi amaçlanıyor.
Peki sizce Galxy S5′te hangi özellikler olmalı? Pasif Stylus Desteği sizin için bir anlam ifade ediyor mu?
En olası tasarımın şu şekilde olacağını tahmin ediyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: LNavigator
En olası tasarımın şu şekilde olacağını tahmin ediyorum.
Öncelikle paylaşımın için teşekkürler biladerim. Yandan çok albeni duruyor ama arkadan helede önden görünüşe ben bile para vermem açıkçası. Karizma diye bişey kalmaz....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daimbey -- 18 Ocak 2014; 15:18:26 > -
64bit gelecek diye biliyorum ne işe yarıycaksa bence grafik kartı önemli
Ben Samsung'un home tuşundan vazgeçeceğini sanmıyorum. Tek home tuşu yanında da dokunmatik 2 bölüm olur bence. -
Arkadaşlar bu aralar telefon almayı düşünüyorum aklımda Note 3 ya da Z1 var S5 tam olarak ne zaman çıkıyor eğer bu aralar çıkacaksa beklemeyi düşünüyorum. -
Nisan-Mayıs gibi anca çıkar s5 -
quote:
Orijinalden alıntı: 2K
Arkadaşlar bu aralar telefon almayı düşünüyorum aklımda Note 3 ya da Z1 var S5 tam olarak ne zaman çıkıyor eğer bu aralar çıkacaksa beklemeyi düşünüyorum.
Kardeş ilk önce ocak dendi sonra şubat dendi olmadı ama muhtemelen mart-nisan aylarında atnıtılır..... -
Yeni kral geliyor. Tüm eski krallar taç töreni için sahneye!!!
"Samsung Galaxy S5, 23 Şubat'ta lanse ediliyor"
http://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/Samsung-Galaxy-S5-23-Subatta-lanse-ediliyor.htm#yorumyaz -
s5 kaç dolardan piyasaya girer ?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X