Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S6 EDGE PLUS [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!) (116. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.310
Cevap
38
Favori
80.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: gokay27

Arkadaşlar nerdeyse günde 3 kez şarj ediyorum üstelik oyun oynamıyorum ona rağmen durum bu. valla bıktım bu telefondan. Batarya alsam durum değişir mi. Birde orjinal alabileceğim bir yer varmıdır.
    tabiki değişir, benim 3 yaşında telefonum hala çok yoğun kullanımda 12 saat gidiyor. Sizin telefonda bir sorun var, orjinal servisine verin baksınlar, ana kartta mı sıkıntı var yoksa pil mi bitmiş size söylerler. Servisinde değiştirin, bu kadar stres yapmanızı gerektirecek birşey yok ortada:)
  • Cevap için tşkler. Tel ithalatçı garantili inş bakarlar bayram sonrası servise verecem inş. Bu arada bayramınızı kutlarım .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android 8 gelicek mi acaba ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ali_haydar_tr A kullanıcısına yanıt
    Gelmiyor malesef..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla gelse de güncellemeyin, 3-4 yaşındaki telefonlara güncelleme gelirse yavaşlatır telefonu. Ben ilk aldığım zamanki versiyonu kullanıyorum, hala canavar gibi, yeni çıkan telefonlara kafamı çevirip bakmıyorum bile. bozulana kadar devam..
  • Selamlar

s6 edge plus kullanıyorum güzel hoş 3 yıldır. Ancak artık güncelleme gelmez oldu.

Kurabileceğim güzel ve güncem bir rom önerebilir misiniz? Var mıdır rom yenileyen??
  • Elime bir adet bu cihazdan gecti. Fakat gorusme esnasinda karsi taraf kendi sesini duyuyor. Baya arastirdim ama bi cozum bulamadim. Kilif falan demisler ilgisi yok. Telefonu ahizeye alinca duzeliyor. Sorunun ahize sesinin ustteki mikrofona gitmesinden olduguna kanaat getirdim sesi minimuma getirdim yine ayni.ustteki mikrofonu devre disi biraksam olucak gibi ama birakamiyorum var midir bir kisayolu vs

• beyler kırılmaz cam alacağım öneriniz var mı ? (hort olabilir)
  • Çalışıyor hâlâ 😀
    SAMSUNG GALAXY S6 EDGE PLUS [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!)

• 22.08.2022 itibariyle Cihaza 18 MB'lik yazılım güncellemesi geldi.
    GPS kararlılık ve bazı performans gelistirmeleri yaptıklarını belirtmisler
    SAMSUNG GALAXY S6 EDGE PLUS [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!)

• 
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.