Şimdi Ara

Samsung Galaxy S6 h+ sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bir kaç hafta önce samsung galaxy s6 aldım. Telefonun sinyal gösteren kısmında çıkan h yazısıyla ve buna bağlı çekim sorunuyla ilgili bir sorun paylaşacağım. bir bilen varsa yardımcı olsun ltf.

telefon bir süre kullanmayınca (konumum değişmeden) H+'dan H'ye geçiyor. H'de iken internete bağlanmadığı gibi bazen de bana ulaşılamıyor yada ben arama yapamıyorum. Kısayollardan mobil veriyi kapatıp tekrar açınca H+ geliyor ve telefon internete giriyor. bir süre sonra aynı şey tekrar oluyor. Konum değiştirdiğimde bazen buna gerek kalmadan H+ geliyor. Ayarlar/mobil ağlar/şebeke modu kısmından LTE/WCDMA/GSM seçili ancak ben diğer seçeneklerden birini seçtiğimde veya diğerlerinden buna geçince H+ geliyor ancak bir süre sonra yine kayboluyor.
    sim kartı çıkarıp takınca yine aynısı oluyor veya telefonu açıp kapatınca da aynı durum geçerli.
    bu sorun telefondan mı kaynaklanıyordur(şebeke arızası gibi) yoksa vodafone'a bağlı çekim sorunu mudur

Tags: hot ringtones downloads for mobile, bollywood music ringtones

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adamjohnson1212 -- 5 Kasım 2016; 10:42:5 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.