Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S6 / S6 EDGE [ANA KONU] (1958. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
39.440
Cevap
188
Favori
1.257.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19561957195819591960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba.benim telefonda şöyle bir sorun oluştu.Mobil veriyi açınca ya simge tamamen gelmiyor ya da gelip tek okta kalıyor ve internete bağlanamıyorum.Şebeke çekme sorunuda oluyor bazen arama yaparken ağda bulunamadı hatası alıyorum ya da konuşma ortasında kesilme oluyor.Bazen normal konuşabiliyorum.Aranızda bu tip sorunlar yaşayan oldu mu acaba?Yoksa sorun antende midir ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • StBk S kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğiniz internet sorunu bende var ve son güncellemeden sonra oluştu. Hata günde bir kaç defa oluyor ve cihazı yeniden başlamadan düzelmiyor. Mobil veriyi hiç kapatmıyorum bu hata yüzünden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • StBk S kullanıcısına yanıt
    Şebeke çekim seviyesi kaynaklı olabilir mi yaşadığınız sorun? Hangi mobil sağlayıcıyı kullanıyorsunuz, şebeke kaçta çekiyor?
    Bir süre 3g(H+) geçiş yapın ve benzer/bu sorunu yaşayacak mısınız bi izleyiniz.
    Benim cihaz son dönemde(son güncellemeye paralel), bazı bölgelerde 4.5G'de ile çok kesinti yaşıyorum, telefon görüşmeleri berbat durumda, batarya yarım günde tükeniyor, günde iki defa şarj etmeye başladım.
    Sorun yaşanan bölgelerde bulunduğumda, 3G(H+) veya 2G'ye geçiyorum ve sorun yaşamıyorum. Özellikle 2G (edge) şebeke iyi çekiyor ve telefon görüşmeleri oldukça temiz, ancak tabii internet yavaş.
  • i_brahi_m İ kullanıcısına yanıt
    Evet saç kurutma makinesi ile ısıttım. İyice ısıtmanız gerek, telefonun çerçevesi neredeyse tutamayacak kadar ısınacak.

• Hocam vodafone kullanıyorum güncellemeden önce böyle bir sorunum yoktu bende 3 gye çektim mobil veri ve konuşma sorunu devam ediyor 2gye çekip telefon görüşmelerini deniyim.Artık mobil veri kullanmasamda olur en azından biri arayınca ulaşabilsin modundayım ya da ben arayabileyim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orjinal batarya 1 ay önce 130 tl idi şimdi 200 tl olmuş bütcemi aşıyor. kaliteli önereceğiniz uygun fiyata batarya var mı?

• S6 edge orjinal rom ile portre modu cekebilir miyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M i M -- 12 Mart 2019; 15:48:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: m3hm3t1991

Orjinal batarya 1 ay önce 130 tl idi şimdi 200 tl olmuş bütcemi aşıyor. kaliteli önereceğiniz uygun fiyata batarya var mı?
    servisten mi fiyat aldınız ? samsung sitesine baktığımda s6 batarya yoktu hb gibi yerlerden almak mantıklı gelmiyor ne kadar sağlam bilinmez. 200 lira servis fiyatı ise bana makul geldi değiştirebilirim. yukarıdaki arkadaşın dediği gibi s6'nın üzerinde bi tel almak için en az 3k bütçe ayırmak gerekiyor ve her telefon değiştirmeye niyetlendiğimde şunu anlıyorum ki gayet işimi görüyor telefon bataryanın bitik duruma gelmesi hariç.
  • f_conq kullanıcısına yanıt
    Anladım teşekkür ederim cevabınız için şuan kullanmaya telefon bulamadım o yüzden biraz daha erteledim.

• m3hm3t1991 kullanıcısına yanıt
    Hocam n11 gg gibi sitelerde orjinal 62 90 tl arasına var da ne kadar orjinal onu bilmiyorum. Gsm iletişimi aradım bir kaç gün önce bana orjinal batarya 6 ay garantili 140 tl dediler ben o kadarını biliyorum.

• IMEI sorusu..: arkadaşlar samsung s6 edge var almanyadan teyzem getirdi. imei atılır mı? istanbulda nerden atabiliriz bunu. 600 lira olmuş yav :(((((((((
  • quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

quote:

Orijinalden alıntı: The AkSARaY

Yurtdışından gelen s6'lara imei atılıyor mu arkadaşlar ?

Atılmıyor

Alıntıları Göster
    hala mı? bi dğieşiklik oldu mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: legen wait for it dary

hala mı? bi dğieşiklik oldu mu

Alıntıları Göster
    Kendiniz atamazsınız ama telefoncular atabilir.
  • kr3yzi kullanıcısına yanıt
    Evet istanbul bakırkör yetkili servisten fiyat aldım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • i_brahi_m İ kullanıcısına yanıt
    O dedikleri orjinal değil ama orjinalin bir tık altı kalitede 1 seneye yakın götürür.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • SAMSUNG GALAXY S6 / S6 EDGE [ANA KONU]

arkadaşlar batarya durumunu nasıl anlıyoruz, değişmesi gerekiyor mu diye, süre olarak çok kullandığım için günde 2 kez şarj ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

Kendiniz atamazsınız ama telefoncular atabilir.

Alıntıları Göster
    Bu konudan anladigini dusundugujuz br tlfoncu var mi istanbuda?

• quote:

Orijinalden alıntı: OguzBlr

arkadaşlar batarya durumunu nasıl anlıyoruz, değişmesi gerekiyor mu diye, süre olarak çok kullandığım için günde 2 kez şarj ediyorum
    Ekran kullanım süreniz 2.5 saatin altında ise değişmesi gerek yorumunu yapabilirsiniz.

• Merabalar herkeze. Telefonumun buzzerinden ses kesik kesik geliyo diye buzzerini degistirdim ama ses suanda da sorunlu. Degisik sekilde sesde problem var. Yaptirdigim tamirci yeniden söküp bakacak. Orjinal buzzer kullandigini söyledi - ki tanıdık zaten yalan is yapmaz diye tahmin ediyorum. Kasayi degistirip denicem dedi. Birde ekranin koselerindeki siyah kisimlarda dusmeden kaynakli renk atmasi vardi. Orta tusu da degistirecegi icin ekrani ayırcak diye ön siyah panelde renk atmasi olur diye panel de degisti. Burayada kadar problem yok telefon sifir gibi oldu da ekranda iki tane hava kabarcigi kalmis. Bunu yeniden ısıtarak cözeriz dedi. Gercekten ısıtmayla cözülür mü yoksa ekrani bidaha mi sök tak yapicak. Telefonu birakmak bise degil de telefon lazim oluyor ısıtarak cözebilir mi. Birde bu buzzer sorunu nasil cozulur. Önceden kesik kesik cikiyordu ses. Suan da boguk. Ve dandik araba hoparlörü gibi bass vurdukca küt küt ses geliyor. Bu iki problem nasil cözülür tesekkür ederim.

• m3hm3t1991 kullanıcısına yanıt
    Hocam nerden biliyorsun kesin bilgi mi ben ısrarla sordum orjinal dediler samsung gibi 6 ay garanti verdiler benim bildiğim bu .

• 
Sayfa: önceki 19561957195819591960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.