Şimdi Ara

Samsung Galaxy S6 ve S6 Edge'in bu kez basın görseli sızdırıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Görseldeki resme baktığımda Edge modelinin sol tarafının sadece kasa kısmının kıvrımlı, ekranının ise düz olduğunu görüyorum. Bakalım iki gün sonra anlarız.

• Adamlar 2 tarafı eğimli, metal/cam kasa, sıfırdan yazılan touchwiz, 14nm ısınma problemi olmayan işlemci koymuş hala "samsung sacmalamis" bilmem ne eleştiriler geliyor. Tatminsizlik zirve yapmış. Arkn dediği gibi edgen tasarımı normal s6 olarak çıkarıp fiyatı aynı tutsalardı :(

• S6 Edge'i bende çok beğendim. Teknik anlamda zaten çok iyi bir cihaz bekleniyordu. S6 yerine S6 Edge tercih ederim.

• Tuhaf görünüyor...

Samsung Galaxy S6 ve S6 Edge'in bu kez basın görseli sızdırıldıSamsung Galaxy S6 ve S6 Edge'in bu kez basın görseli sızdırıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xloud -- 27 Şubat 2015; 17:42:21 >

• S6 edge güzel duruyor. Tek model bunu çıkarsalar daha iyi olurdu. fiyatı abartmazlardı. Bir de edge in sanki ekranın eğiminden hemen sonra çerçeve başlıyormuş gibi duruyor. sol taraftaki çerçeve aynı, sağ tarafta da yine ince çerçeve görünüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Xloud

Tuhaf görünüyor...

Samsung Galaxy S6 ve S6 Edge'in bu kez basın görseli sızdırıldıSamsung Galaxy S6 ve S6 Edge'in bu kez basın görseli sızdırıldı

fter a “verified employee” of Sprint leaked the promotional material of the Galaxy S6 and the Galaxy S6 Edge on Reddit, some dubious press shots of the Galaxy S6 Edge have been published by CNET Korea. There are multiple images of the device throwing light on its design from all possible angles, however we think that these images are fake. They appear to be 3D renders of the device keeping the previously leaked images of the Galaxy S6 Edge cases in the mind.

If you can notice, the placements of the sensors, the front-facing camera, and the LED flash appear to be misplaced. Also, the design of the device doesn’t match with our previous report where we mentioned the colors in which the device will be offered. Also, the edges of the display appear to be curvier than original and the home button isn’t as tall as found in the official teaser images from AT&T, Sprint, and Verizon.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• edge tutar

• edge' e nasıl ekran jelatini ve kılıf takacağız bakalım. Edge olan modeli benim de ilgimi çekiyor. Diğeri bildiğin s5
  • Kesinlikle Edge modeli çok daha güzel duruyo, absürt bi fiyatla gelmez umarım.

• Edge'e temperli cam takilmaz sanki. Ama ozel uretirlerse bilemem. Ikisi de cok iyi, bu saatten sonra sadece TW kaldi merak ettigim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • s6 s5 ın cın malı verıyonu gıbı. ozene ozene neye ozenmıs .....

edge fena degıl.. farklı seyler denensın.
  • Metal gövde mi. Alın size metal gövde..
    Kamera mı. Alın size 20mp kamera..
    Selfie mi. Alın size 5mp kamera..
    İşlemcimi. Alın size en yeni nesil işlemci..
    64bit mi. Alın size 64bit..
    20nm üretim mi. Alın size 14nm üretim..
    Farklı tasarım mi. Alın size kavisli ekran edge..
    Vs. Vs. Vs.

Yok abiii.. yine olmadı ya bence bu telefon tai masajı yapmalı bide mutlu sonla bitmeli..

Samsung müşteri isteğine göre bir telefon da olması gerekenden daha fazlasını koymasına rağmen hala yok diyenlerin ellerinde hangi telefon var merak ediyorum. Çünkü buna olmamış diyen adamın elinde özel üretim bir telefon olmalı yoksa hepimizin alacağı bir telefon olamaz bence imkansız.

• Galaxy s6 modelini begenmedım. Pek birşey değişmemiş. İnsanlar artık Samsung'tan özellikle görsel tarafta daha farklı şeyler bekliyor. Bu nedenle S6 Edge modeli daha çok tutacaktır. Ama şahsen en çok merak ettiğim konu touchwiz konusu. Bakalım arayüz iddia ettikleri kadar hızlı olmuş ve değişim geçirmiş mi? Eğer onuda düzelttilerse Edge modeli ile eski bir samsung kullanıcısı olarak tekrar samsung'a dönüş yapabilirim. Gerçi Note 4'te arayüz konusunu baya düzeltmişlerdi zaten. Samsung bişeyler yapmaya çalışıyor. Yavaş yavaş doğru yolu bulacaklar gibi görünüyor :) Bu düşüşü yaşadılar çünkü zaman içerisinde android camiasında rakipleri çoğaldı. Rakipler çoğalırken onlar android'ün tekeli durumunda olduklarından bize birşey olmaz sandılar. Ama tüketici şikayetlerini yada eleştirilerini dinleyip umursayana kadar diğer firmalar çıkardıkları modellerle alıp başını gitti. Tüketiciyi geç duyarsan olacağı budur. Binlerce insan forumlarda arayüzde arayüz diye bagırıyor, geç güncellemelerden şikayet ediyorlardı. Metal kasa metal kasa deyip deyip duruyorlardı.
    Apple'e bakın. Adamlar iyi satmalarına rağmen tüketiciyi dinleyip ekranı büyüttüler, pazarı sildi süpürdüler iphone 6 ile. :)

Son birşey daha eklemek isterim. Arkadaşlar çıkan her telefona incelemeden yada bilmeden çer çop diye eleştirmeyin. Aklınızı kullanın. Bırakın adamlar iyi telefonlar çıkarsın. Ne kadar çok marka ne kadar iyi telefon çıkarırsa rekabet artar ve diğer firmalar içinde itici unsur olur. Bu durumda bizlerin yani son kullanıcının işine yarar. Elinizdeki telefon samsung değil diye samsung iyi telefon çıkarmasın gibi bir düşüncede olursanız kazıktan nasibini alan siz, bu kazıktan fayda görende firmalar olur.

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AskN0More -- 27 Şubat 2015; 19:08:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: volkan_kolay

Metal gövde mi. Alın size metal gövde..
    Vs. Vs. Vs.

Yok abiii.. yine olmadı ya bence bu telefon tai masajı yapmalı bide mutlu sonla bitmeli..

Samsung müşteri isteğine göre bir telefon da olması gerekenden daha fazlasını koymasına rağmen hala yok diyenlerin ellerinde hangi telefon var merak ediyorum. Çünkü buna olmamış diyen adamın elinde özel üretim bir telefon olmalı yoksa hepimizin alacağı bir telefon olamaz bence imkansız.

Ben de s6 edge ' i bekleyenlerdenim . Fakat;

Rakibi Apple ve Htc, senelerdir metal gövde kullanıyor .
    Apple daha önceden 64 bit işlemciyi kullanmaya başladı .
    Ön kamerası daha iyiydi . Özellikle de Htc 'nin
    Kavis konusunda ekranda olmasa da , Apple iphone 6 ile kasada kavisi daha önce verdi .
    Apple işlemci konusunda , daha az ghz yani daha az güç ile daha iyi performansı zaten veriyordu.

Biraz boş bir yazı olmuş . Olması gerekenlerin olması , büyük bir ekstra getirdiği anlamına gelmiyor .

• S6 Edge ye ne kılıf takılır ne ekran koruyucu muhafaza etmek çok zor iş, almayı düşünenler bence bunu hesaba katsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreFB1907

quote:

Vs. Vs. Vs.

Kavis konusunda ekranda olmasa da , Apple iphone 6 ile kasada kavisi daha önce verdi .
    Apple işlemci konusunda , daha az ghz yani daha az güç ile daha iyi performansı zaten veriyordu.

Biraz boş bir yazı olmuş . Olması gerekenlerin olması , büyük bir ekstra getirdiği anlamına gelmiyor .

Daha az ram veya daha ghz olayı bence boş bir yorumdur. Biri ios birisi android platformu olduğu için böyle bir kıyaslama yapılamaz. Artı olarak her zaman şunu iddia ettim eğer S6 üzerinde ki donanım iPhone üzerinde olsa 1gb ram falan yetmezdi.

Mesela Note 4 16mp kameraya sahip 3840x2160 video ve 5312x2988 boyutunda fotoğraf çekiyor. Bunun çekim hızı, işlem hızı, işleme hızı, depolama, galeriden açılma vs. gibi şeyler iPhone üzerinde ki ram ve işlemci değerleri ile olacak şeyler değil.

Kendi sistemi içinde 5.5 inç ve Full HD ekrana sahip iPhone 6 plus modelinde 6'ya gören nasıl performans düşüşü nasıl yaşanıyor bunu testler de gördük. Çünkü sistem ona göre optimize edildi eğer değerler yükselirse mevcut donanım bunu kaldırmayacak.

Ayrıca metal gövde kavramını kullanan hakkıyla kullanan tek model HTC One M8 onun dışında birazcık kuvvetle bükülüp yamulan iPhone için bana metal kasa deme. Cihazın mukameveti plastik kasalı Samsung telefondan kötüyse eğer yemişim ben onun metal kasasını. Görüntü başka bişey değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: EmreFB1907

quote:

Vs. Vs. Vs.

Kavis demişsinizde o kavisin bu kavisle alakası yok. Bu gerçekten kavisli display kavisli anlatabildim umarım. İphone 6 ilk kavisli yaptı demişsin o da yanlış ilk Note 4 de gördük o kavisli yapıyı. Arkadaşa gereksiz yazı yazmışsın demişsin ee yanlış bilgileri de sen vermişsin. Diğer arkadaşın yazdıkları doğru hiç yoktan. Bilmeyen biri gelip sizin yazıyı okusa doğru sanar.

Edit:Ön kamera konusuna değinmiyorum hiç sadece gülünç (: Hala ters çeken bir kamerası var düzeltme özürlü i serisi cihazlar.

İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UnInvited_Guest -- 27 Şubat 2015; 19:30:18 >

• samsung sonunu hazırlıyor...

• S6 Edge 5,4 İnçlik bir ekrana sahip olacakmış. 3GB RAM ve Arka kameranın 20 MP olacağı kesinleşmiş. En düşük hafıza 16'dan 32 GB'a çıkarılmış.

• S6 Edge bence gayet hoş olmuş. Arka tarafa leğen plastiği gibi kapak koymadılarsa iyidir. Normal s6 da metal çerçeve dışında bir orijinallik yok gibi gözüküyor. Asıl 360 derece görseller ortaya çıkınca kesin bir yorum yapılabilir. Şimdiden Hakkını fazla yememek lazım samsungun...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.