Şimdi Ara

Samsung Galaxy S8 serisi karşınızda: Her şey yeniden başlıyor (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
1
Favori
4.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ayrıca her yerde s7 edge ekranı kırılmış tamir için 1200? toplamaya çalışan insanların çilesini görüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal172 -- 31 Mart 2017; 1:07:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KraftMK

quote:

Orijinalden alıntı: volkan_kolay

Şu tasarımdan sonra Apple'da dahil olmak üzere hiçbir marka bize düz tasarım ve düz ekranlı modelleri amiral gemisi diye itelemeye kalkmasın..

Ekran kasa orani bu cihazın en iyi tarafi. Yoksa kavisli ekrani degil asil cezbedici olan. Keşke düz ekram modeli olsa ekran kasa oranini koruyup. G6 gibi

Ekran kasa orani disinda bu cihaz ne vadediyor

Bana göre eleştirilecek nokta tabi ilk olarak fiyatı ama burda eleştirmek çok zalimce olur çünkü malum ülkemizin kur ve vergi politikası yüzünden rakamlar böyle oluyor bana göre hakkı 1000TL daha aşağı olmalıdır.

Onun dışında 4K Ekran, 6GB Ram, S8 3500mah ve S8+ 4000mah batarya ile gelmesi lazımdı, belliki bu telefonu donanımsal olarak tasarlarken Note 8 modeline de birşeyler bırakalım demişler, Note 8 kesinlikle 4K ekran ve 6GB Ram ile gelecek buna eminim.

• Çok güzel ama buna okadar para vercek kadar zengin değilim.????

• 2017'deyiz. Minimum 4000 mAh'lık bataryadan aşağısı cebime girmeyecek.

• iphone 6s plus sahibiyim ama samsung tlf çok güzel görünüyor beğendim ama android ekosistemine geri dönmek için yeterli değil tabi güzellik vb. şeyler. eminimde çok satacak tlf lardan olacak samsung malzeme işçiliğini ve tasarım dilini çok güzel konumla yükseltti buda bizim gibi iphone kullanıcılarının işini yaraya bilir belki apple da biraz kendini revize eder.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.