Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S9 / S9 PLUS [ANA KONU] (1206. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
24.128
Cevap
156
Favori
1.237.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12031204120512061207
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ekranı değişmiş ve orijinal olmayan bir ekran takılmış olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • test ekranına geçince ekran parlaklığı normal s8+ dan daha iyi ama günlük kullanımda parlaklğı düşük ekran kesinlikle orjinal

• SAMSUNG GALAXY S9 / S9 PLUS [ANA KONU]

NOBLE ROM 4

SAMSUNG GALAXY S9 / S9 PLUS [ANA KONU]

• 5.5 seneden beri düz s9 kullanıyorum, bir kere pil şişmesi sonucu ekran ve pil değişti ,değişimi avcılar metrobüs durağının oradaki samsung başarı değiştirdi güncel samsung bakım fiyat listesini bırakıyorum,,,

• 2019 da ilk çıktığı zamanlarda almıştım , diğer model ve markalarla çok gidip geliştim, şimdi hepsi tarih oldu ama hala ses donanımı ve kamerasıyla şimdiki nesilerle kafa kafaya yarışır halde.

s24 ve s23 ü inceledim 50 60 bin tl vermeye gerek duyulacak fazla bir özelliği yok ekstra olarak s24 ün kolon sayısı ve ses kalitesi s9 kadar değil galiba .

5 seneden fazladır kullandığım günü birlik şarj ettiğim telefonun daha maaşallah pili bile değişmedi . ekranında sadece oled yanığı var ve taş gibi hem diğer yeni modellere göre daha kullanışlı ergonomik ve kompakt . bir ultra nın boyutları cepte taşınabilir gibi değil .

ayrıca s23, s24 + ile ultra arasında kamera farkı var ve fiyat da az buz değil .

• estimates29 E kullanıcısına yanıt

Bende amoled yanığı da yok. Bi de experince arayüzü çok hoşuma gidiyor, one ui çok sade.. Ön kameranın ekranın dışında olması en güzeli. edge kenarlar da çok şık..

Gerçekten harika telefon s9 plus herşeyi ile..

• Batarya önerecek var mı

• Rcmf1907 R kullanıcısına yanıt

Samsung servisten değiştirdim, memnun kaldım.

• Rcmf1907 R kullanıcısına yanıt

One ui tek elle kullanıma daha uygun ve karanlık mod gerçekten çok kullanışlı.

• tens T kullanıcısına yanıt

Pardon en son one ui 2.5 varmış s9 plus ta karanlık mod dahil..

Ben m21 deki one uicore (sadeleştirilmiş) arayüzü sevmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rcmf1907 -- 28 Nisan 2024; 10:52:15 >

Ne kadar tuttu

• GetSomeRest kullanıcısına yanıt

Ben ekranı da değiştirdim, 3800 tutmuştu toplam ama telefon sıfır olmuş oldu.

• arkadaşlar geçen ağustos ayında telefon cebimdeyken namaz kılarken ekrana anahtar değip sıkıştırdımı bilemiyorum ekran hafif bir şekilde kenardan çatladı ama dokunmatiğinde ve kullanımında en ufak bir sıkıntı olmadı pimpirikli olduğumdan bende bulunduğum yerde daha önceden samsung un resmi servisliğini yapan bir telefoncudan destek aldım ekranı Diyarbakır yetkili servisten getirerek taktı zaten yetkkili servisliği bırakınca parçaları hep o servisten getirtiyor batarya ile birlikte değişiyormuş bataryamda ölüydü zaten cihaz geldi fakat bu defa şarzı 12 saat beklemeye 2,5-3 saat ekran süresi alıyordum tekrar yolladım aynı servise diyarbakıra yolladı şarj entegresinde sıkıntı varmış oda tek başına değişen bir parça değilmiş anakart komple değişecekmiş çok para isteyince bende yaptırmadım samsung istanbul BDH yolldım onlarda entegre arızası ve ekranın orjinal olmadığını söylediler bende taktırdığım yere söyledim zaten onlar para kırpmak için orjinal telefonlara bile öyle diyorlar dedi bana gelen servisteki değişecek ekran kodu ile değişim yapılan ekranın kutusundaki bütün seri numaraları hepsi birebir aynı kutu orijinal belli servisin adı falan yazıyor bu entegre ayrı değişirmi telefonumu çok temiz kullanmışım yeni telefon aldım ama 2 telefon olarak kullanmak istiyorum yarımcı olursanız sevinirim

• mursen M kullanıcısına yanıt
    Sorun kesin şarj entegresinde ise ve Entegre tek değişmiyor diyorlar ise mecbur makul fiyata çıkma anakart bulup Değiştirmek gerek En azından benim aklıma ilk etapta bu geliyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • [simage][/simage]

• Unuttum ama 5 seneyi gecmistir heralde, hala hic donmadan kasmadan verimli calisiyor. Yeni telefona gectim ama kendisini de birakmiyorum

Galaxy s2 den sonra en verimli telefonlari bu oldu bence

He bir tek pil oldu o da normal bence artik

• KnghtER kullanıcısına yanıt

Benim de 6 sene oldu pil ve ekranı yeniledim kullanmaya devam ediyorum. Hala hızlı ve stabil çalışıyor. Samsung taş gibi telefon yapmış gerçekten.

hocam nerde ve kaça değiştiniz benimde ihtiyacım var. Aynı şekilde yardımcı olabilecek var mı pil ve ekran değiştirmek için önerisi olan forumda?

• lastmer3 L kullanıcısına yanıt

BDH Ankara Samsung servisinde değiştirdim hocam. Orijinal pil ve ekran takıldı çok memnunum. 3 bin küsur lira param gitmişti.

• Merhaba arkadaşlar. Hala sorunsuz kullandığım s9 plus telefon birkaç gün önce kendi kendine açılıp kapanmaya başladı. Teli açıyorsun bir kaç dakika sonra kapanıyor. Pilinde sorun yokmuş. Telefoncu arkadaşa gösterdim büyük ihtimalle ana kart gitti dedi. Siz ne dersiniz

• 
Sayfa: önceki 12031204120512061207
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.