Şimdi Ara

Samsung Galaxy SL i9003 Çıldırtan Hata!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba başlıkta da görüldüğü gibi Samsung Galaxy SL i9003 kullanmaktayım. Telefonda kullandığım versiyon 2.5.6 Gingerbread. Telefonun orjinal rom u sizinde bildiğiniz gibi Froyoydu ama size anlatacağım hatayı Froyo varken de alıyordum.
    Dışardan bir arama geldiği zaman telefon sadece titriyor ses çıkmıyor arama cevaplandığında ise karşı tarafın sesi gelmiyor. Aramayı kapatıp ses açma kapama tuşlarında sesi açıp kapatıyorum ses barı ekranda görülüyor ama ses de açılıp kapanmıyor. Görev yöneticisine girip ne varsa kapatıyorum sonra bu da bazen işe yarıyor bazen yaramıyor. Biraz bekliyorum yada uyku moduna geçirip yeniden açıyorum o da bazen düzelmesine sebep oluyor bazen de düzelmiyor.
    Arka tarafta çalışan bir program mı bunu bu hale sokuyor çözemedim. ama en gerekli anda bir telefon geldiğinde karşı tarafın yüzüne telefonu kapatıp görevleri iptal edip iki dakka telefonu kendine geirmeye çalışıp sonra da geri arama yapmaktan gına geldi kaldırıp yere vurucam bu telefonu en sonunda.

Bir fikri olan varsa lütfen yardım etsin.

Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profescobar -- 10 Mart 2012; 0:34:31 >

• Recovery menüsünden wipe user data ve wipe cache yapın. Yada fabrika ayarlarına geri yükleme yapın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ezimuse

Recovery menüsünden wipe user data ve wipe cache yapın. Yada fabrika ayarlarına geri yükleme yapın

Ya aslına bakarsan fabrika ayarlarına döndüm hatta dediğim gibi FROYO versiyonunda Gingerbread a bile geçtim ya bende var birşey ya telefonda.
  • Recovery menüsünden deneyin birde yazılımsal bir sorundan kaynaklanıyordur. Yine olmazsa odin ile güncel bir sürüm yüklersiniz
  • Odinden güncel sürüm de yükledim halen sorun ara ara devam ediyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG GALAXY J7 PRO [ANA KONU]
    7 yıl önce açıldı
    samsung galaxy s5 kasma problemi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.