Şimdi Ara

Samsung Galaxy Spica/Lite/Portal i5700 Android 2.1 ve Root İşlem Resimli Anlatımı (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.562
Cevap
14
Favori
515.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: RealKiss

quote:

Orijinalden alıntı: fatguncom

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fatguncom

ben vazgeçtim bu telefonu almaktann

Neden vazgeçtiniz?

3d oyun uygulama performansı kötü. Yabancı forumlarda okuduğum ve sizin de yazdığınız kadarıyla. Markette benim işletim sistemim için çok güzel oyunlar dururken benim telefonum uyumlu olduğu halde öylece kalırsa almak çok saçma olur benim açımdan.
    Flash desteği de yok. Android froyo güncellemesi sunmayacak belki bu custom romlarla kısmen halledilebilecek bir sorunsa da ilk bahsettiğim durum düzelmedikçe ben bu telefonu almayacağım RealKiss

Tabi ki karar sizin. Custom romlar ile froyo işi büyük ihtimal olacaktır. Çünkü şuanda bile 2.2 romlar mevcut. Fakat tabiki bazı eksikleri var. Wifi, Kamera, Gps filan çalışmıyor vs. o gibi sorunları var. 3D içinde driverler filan var aslında. Ruscanız varsa aslında bu telefonla harikalar yaratabilirsiniz. Ama tabiki maddiyatınız müsait ise, neden alıp herşeyi hazır şekilde kullanmak var iken böyle uğraşasınız ki :)

zaten beni ilk etkileyen fiyatı olmuştu, maddi sıkıntı olmasa zaten düşünmeden insan galaxy s almaz mı :) ancak Rusçam olsa bile 3d driver sıkıntısını çözebilir miyim soru işareti haksız mıyım?İnşallah kısa sürede çözülür de bu sıkıntı, ben de yeni bir şey almadan bu telefonu alırım umuyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: feelulive

oh be sonunda çözdüm,

telefondan

Settings > Applications > Development > Enable USB Debugging

yapınca usb driver yüklendi,pc telefonu gördü,
    şimdi 2.1 yüklüyorum

fakat 10 dk dır
    <1> setup connection da,ilerlemedi.

Setup connection yazıyorsa PC Suite açıktır. Bildirim çuğunda simgesi vardır saatin yanında. Kapat ordan. Telin bataryasını cıkar tak. Cıksın yani download modundan. Odinide kapat. İşlemleri tekrarla sonra..

doğru pc suite ve kies arka planda açıkmış,tekrar deniyorum

eSER.tar yükleme kaç dk sürüyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi live2lift -- 12 Ağustos 2010; 19:27:54 >

• hala setup connection da ya 13 dk oldu,niye ki
  • quote:

hala setup connection da ya 13 dk oldu,niye ki

Bağlantı adımlarını nasıl yapıyorsunuz ? PC Suitenin kapalı olduğundan emin olun. Olmadı bi görev yöneticisinden kontrol edin. Sonra odini açın. Sonra telefonu download modunda açıp pc ye bağlağın. Sonra odinden dosyaları gösterin. Ve starta basın.
  • Hadi bakalım. Toshiba 8GB Micro SD den 2 tane siparis verdim HB üzerinden. Umarım yarın kargolarlar. En azından cumartesi elimde olur. Çünkü kart gelicek diye bişi yüklemiyorum cihaza. Tekrar tekrar uğraşmayayım diye
  • kies,pc suite hepsini kaldırdım,
    tekrar deniyorum ama değişen birşey olamayacak gibi,
    olmazsa bir önceki sürümü yüklemeyi deneyeceğim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BoltAction

sonunda tanıtıp, aynen yazılanları yaptım ancak 10 dakika oldu hala bir hareket yok telefonda....

Download Start...
    <0> Create File...
    <1> StartThread Detected : 1
    <2> StartThread Detected : 0
    <3> StartThread Detected : 0
    <4> StartThread Detected : 0
    <5> StartThread Detected : 0
    <6> StartThread Detected : 0
    <7> StartThread Detected : 0
    <8> StartThread Detected : 0
    <1> setup connection...

böylece kaldı...

Programı kapat. Telin bataryasını cıkarıp tak. Altta bildirim cubugunda (saatin yanında) ki simgelerin arasında "New PC Suite" vardır. Sağ tıklayıp "Aygıt bağlantısı izlemeyi kapat" seceneğine tıkla ve işlemleri tekrarla.

temmuz ve ağustos her 2 sürümü de denedim,
    böyle kalıyor benimki de

• arkadaşlar cihazı ilk adlığımda sürüm 1.5 ken internet ayarları mevcuttu.ama şu andaki 2.1 yazılımlarında hali hazırda yok..... ayarları yapan bir arkadaş var mı? şimdi müşteri hizmetlerini arasam bile biliyorum ki kimse ayarlar için bir cevap veremiyecek.....
  • nihayet oldu

arka planda sony ericssonun pc suiti çalışıyordu,onu da kapatınca 1:46 dkda 2.1 oldu ama rusça

ingilizce olsa kolaylıkla Türkçeye çevirirdim ama rusça,nasıl olacağını bilen var mı acaba?

o da tamam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi live2lift -- 12 Ağustos 2010; 21:54:42 >
  • quote:

nihayet oldu

arka planda sony ericssonun pc suiti çalışıyordu,onu da kapatınca 1:46 dkda 2.1 oldu ama rusça

ingilizce olsa kolaylıkla Türkçeye çevirirdim ama rusça,nasıl olacağını bilen var mı acaba?

o da tamam

Hadi gözün aydın. Dedim sana bildirim çubuğunda açıktır diye Türkçe işinide seçeneklerin ikonlarına baka baka yapıyorum ben

• Arkadaslar şu AppstoSD yapan herkezin SD kartında abuk subuk klasörler oluşuyor mu? Yoksa bu sadece bendemi var? Ya SD kartın için 100 kusur klasörle doldu. Kurdugum program icin klasör acılıyor. Dosya yöneticisini kullanmak tam bir eziyet.
  • 32 bit windows 7 de de 64 bit win.7 dede tanımadı bilgisayarlar, ne masaüstü ne laptop deliricem yaw :) Birde konuyu açan arkadaş şu usb driveri tekrar upload etse xpli bir makinada denesem:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoltAction -- 12 Ağustos 2010; 23:18:08 >
  • arkadaşlar herkeste aynı şey oluyor farkındayım.....APPSTOSD yazılımını kurduğumuzda ilk açılışta superuser onayı istiyor ve hafıza kartına ext2 bölümü için yer ayarlamak istiyor.....ben ext2 bölümü için bir oran seçmeme rağmen hafıza kartının hafıza aynı büyüklükte gözüküyor.....bir değişiklij yok.....ama recovery den partion sd yapıp ext2 bölümü oluşturduğumda hafıza kartında eksilmeyi görebiliyorum.....buda kafamı kaıştırıyor....ilk olarak partion sd yaptığımda APPSTOSD programını çalıştırınca uyarı veriyor ve bölüm seçmeye izin vermiyor....ama dediğim gibi partion sd den böülm seçmeden APPSTOSD yi açtığımda bölüm seçmeme izin veriyor ama bu seferde hafıza kartından eksilme olmuyor.....APPSTOSD yi her açtığımda benden bölüm oluşturmamı istiyor.....bu yüzden yazılımda sıkıntı varmış gibi geliyor....sizdede aynı sorun var mı bakabilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: marbori

arkadaşlar herkeste aynı şey oluyor farkındayım.....APPSTOSD yazılımını kurduğumuzda ilk açılışta superuser onayı istiyor ve hafıza kartına ext2 bölümü için yer ayarlamak istiyor.....ben ext2 bölümü için bir oran seçmeme rağmen hafıza kartının hafıza aynı büyüklükte gözüküyor.....bir değişiklij yok.....ama recovery den partion sd yapıp ext2 bölümü oluşturduğumda hafıza kartında eksilmeyi görebiliyorum.....buda kafamı kaıştırıyor....ilk olarak partion sd yaptığımda APPSTOSD programını çalıştırınca uyarı veriyor ve bölüm seçmeye izin vermiyor....ama dediğim gibi partion sd den böülm seçmeden APPSTOSD yi açtığımda bölüm seçmeme izin veriyor ama bu seferde hafıza kartından eksilme olmuyor.....APPSTOSD yi her açtığımda benden bölüm oluşturmamı istiyor.....bu yüzden yazılımda sıkıntı varmış gibi geliyor....sizdede aynı sorun var mı bakabilir misiniz?

Aynen.. Bendede aynısı vardı. Programı her açtığımda tekrar tekrar bölüm ayarlayabiliyordum. 500Mb veriyordum ama 42 uygulama yükledim doldu.

• quote:

32 bit windows 7 de de 64 bit win.7 dede tanımadı bilgisayarlar, ne masaüstü ne laptop deliricem yaw :) Birde konuyu açan arkadaş şu usb driveri tekrar upload etse xpli bir makinada denesem:)

benim üstteki mesajlarıma bak,
    telefondan ayarlıyorsun
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: marbori

arkadaşlar herkeste aynı şey oluyor farkındayım.....APPSTOSD yazılımını kurduğumuzda ilk açılışta superuser onayı istiyor ve hafıza kartına ext2 bölümü için yer ayarlamak istiyor.....ben ext2 bölümü için bir oran seçmeme rağmen hafıza kartının hafıza aynı büyüklükte gözüküyor.....bir değişiklij yok.....ama recovery den partion sd yapıp ext2 bölümü oluşturduğumda hafıza kartında eksilmeyi görebiliyorum.....buda kafamı kaıştırıyor....ilk olarak partion sd yaptığımda APPSTOSD programını çalıştırınca uyarı veriyor ve bölüm seçmeye izin vermiyor....ama dediğim gibi partion sd den böülm seçmeden APPSTOSD yi açtığımda bölüm seçmeme izin veriyor ama bu seferde hafıza kartından eksilme olmuyor.....APPSTOSD yi her açtığımda benden bölüm oluşturmamı istiyor.....bu yüzden yazılımda sıkıntı varmış gibi geliyor....sizdede aynı sorun var mı bakabilir misiniz?

Aynen.. Bendede aynısı vardı. Programı her açtığımda tekrar tekrar bölüm ayarlayabiliyordum. 500Mb veriyordum ama 42 uygulama yükledim doldu.

bu hafıza kartı üzerinden çalıştırma ile ilgili farklı şeyler var....telefonu aldığım günden beri araştırıyorum ama tam olarak anlamadım......bu konuda yardımcı olabilecek bir arkadaş varsa hepimiz çok mutlu olacağız....

• quote:

quote:

32 bit windows 7 de de 64 bit win.7 dede tanımadı bilgisayarlar, ne masaüstü ne laptop deliricem yaw :) Birde konuyu açan arkadaş şu usb driveri tekrar upload etse xpli bir makinada denesem:)

telefondan ayarlıyorsun

onu da yaptım kardeşim hiç bir türlü görmüyor anlamadım ben hiçbirşey :(
    Yalnız benim bilgisayarda pc suitte yüklü değil onunla alakalı olabilirmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoltAction -- 12 Ağustos 2010; 23:37:14 >
  • APPSTOSD ye alternatif program yok mu?

bunu kurmak şart mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi live2lift -- 13 Ağustos 2010; 0:25:21 >
  • quote:

quote:

quote:

telefondan ayarlıyorsun

onu da yaptım kardeşim hiç bir türlü görmüyor anlamadım ben hiçbirşey :(
    Yalnız benim bilgisayarda pc suitte yüklü değil onunla alakalı olabilirmi?

telefondan usb ayarı yaptıysan
    bir de bunu indir

http://www.mega..upload.com/?d=3B8PY3O3

bunu da indirmiştim,belki bununda faydası olmuştur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi live2lift -- 13 Ağustos 2010; 0:06:54 >

• telefonu çok beğendim arkadaşlar,2 günlük nokia 5800 maceramdan sonra bu telefon çok iyi geldi,o gerçekten basmatikmiş,
    bu telefon daha profesyonel ve kullanışlı,beğendim,iyi ki almışım diyorum.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.