Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab 2 7' (3105) Ana Konu (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.248
Cevap
17
Favori
52.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: X-Slim

quote:

Orijinalden alıntı: Mat35

quote:

Orijinalden alıntı: kartel1

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Slytherin35

quote:

Orijinalden alıntı: Power7Gear

quote:

Bende bu italyan surumunden sonra tablet 3G cekmemeye basladi neden olabilir?

4.0.4 mü yoksa 4.1.2 mi?

4.1.2

bence wipe işlemini yapıpfabrika ayarlarına dönün faydası olacaktır bende herhangi bir sıkıntı yok

Bendede herhangi bir sorun yok operatörünüzle ilgilide olabilir belki oralarda birseyler vardir sorun derim.

bende sunu soriyim size arkadaslar mesaj yazarken 3 sayfa yaziyor tam olarak 4 üncüye gecerken mail olarak dönüstürüyor mesajı neden ?

yani mesaj atarken 480 harf kullanabiliyorum

hocam yaş gereği hiç mesaj kullanmıyorum ama senin için yinede denedim benimki de mms e geçiyor mail değil oda cihazın ayarlarından ayarlanmıyor yada ben bulamadım.

Benimde belli bir karakterden sonra MMS geçiyor.

onu nasıl cözecegiz bende bugun bir arkadasa birsey anlatirken farkettim valla 4 farkli mesaj yolladim yarim yarim sikinti oldu :)

@kartel1 : hocam araba yarisi drag racing i öneriyor arkadaslar bizim ama ben oyun oynamadigimdan nasıl bilmiyorum :)

sağol hocam bir ara bakarım

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşlar oğlum benden sürekli tablete araba yarışı oyunu yüklememi istiyor ama malum internet kotalı olunca öyle her oyunu yükleyemiyorum sizler denediyseniz tavsiye edebileceğiniz kaliteli ama kota dostu oyunları yazabilirmisiniz?

kotalı intrnete kaç para ödüyorsunuz.

5 gb 25 tl

Bende sınırsız 8 MB 50 GB AKK 39 tl ödüyorum telefon parası ödemiyorum bunu önerecektim ama.

Uyarsa düşünün.

hocam siz galiba kablolu yada ttnet kullanıyorsunuz ben o illetlere bulaşmamak ve mobil olmanın rahatına alıştığım için mobil internet kullanıyorum hem tabletinde hakkını vermiş oluyorum.

Evet Ttnet 39 tl bana çok uygun geldi telefonumun sabit ücretinide ttnet ödüyor evimde bir çok tablet ve bilgisayardada özgürce kullanıyorum.
    Tabletimdede yıkılan tarife var onuda sokağa çıkınca kullanıyorum (gerçi sokağa çıkınca arkadaşların dükkanına gidiyorum onlardada Wifi var ya) idare ediyoruz.

• 100. mesaj bana nasip olmuş
  • hocam 3110 un ana konusu nerdeki?
  • Merhaba arkadaşlar;
    Daha önce kimsenin başına geldimi bilmiyorum ama tableti alalı 15 gün olacak, ilk haftasında oğlum düşürdü ekranını çatlatlık, yarısına yakın catlak var,
    dokunmatik vs calısıyor, ama insanın sinirini bozuyor tabi her baktığında, servislerin hepsini aradım, başarı, telpa, vs. 400-450 tl para istediler, bazıları modelin farkında bile değil, bazılarında malzeme yok, ebaya baktım, 40-80 dolar arası gibi bir fiyat var. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim, bildiğiniz bir çözüm varsa paylaşırsanız sevinirim.
    Umarım kimsenin başına gelmez, hayırlı geceler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkancil

Merhaba arkadaşlar;
    Daha önce kimsenin başına geldimi bilmiyorum ama tableti alalı 15 gün olacak, ilk haftasında oğlum düşürdü ekranını çatlatlık, yarısına yakın catlak var,
    dokunmatik vs calısıyor, ama insanın sinirini bozuyor tabi her baktığında, servislerin hepsini aradım, başarı, telpa, vs. 400-450 tl para istediler, bazıları modelin farkında bile değil, bazılarında malzeme yok, ebaya baktım, 40-80 dolar arası gibi bir fiyat var. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim, bildiğiniz bir çözüm varsa paylaşırsanız sevinirim.

Öncelikle geçmiş olsun hocam gercekten basınıza kötüü bir olay gelmiş , hocam ebaydan su cihazi aliphttp://www.ebay.com/itm/Touch-Screen-Digitizer-Glass-Lens-For-Samsung-Galaxy-Tab-2-7-0-P3100-Black-/110989837402?pt=UK_Replacement_Parts_Tools&hash=item19d782845a kaliteli bir yerde taktirtabilirsiniz iyi bir tamircide başka yapabilceginiz birsey yok

• quote:

Bende bu italyan surumunden sonra tablet 3G cekmemeye basladi neden olabilir?

Arkadaslar 2 gundur bu olay kivrandirdi beni ama sonunda buldum neden oldugunu cok basit birseymis halbuki :)

Sorun: Ayarlar>Mobil Aglar>Şebeke Modu
    Kisminda bende Yalnizca GSM secenegi seciliymis, onu GSM/WCDMA (Otomatik Mod) secenegine alinca duzeldi 3G baglanti sorunu, cok basit birsey ama insan farkedemeyince sorun buyuk gorunuyor insanin gozunde :)

@serkancil arkadasimada gecmis olsun, umarim biran once cozersin sorunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşların rom'un herhangi bir uyumsuzluğu var mı cihazla, stabil kullanılabiliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: karaay.33

arkadaşların rom'un herhangi bir uyumsuzluğu var mı cihazla, stabil kullanılabiliyor mu?

Orjinal rom zaten sıkıntı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: taka61

hocam 3110 un ana konusu nerdeki?

o cihazın bizimkisinden tek farkı sim kart desteklememesi yani 3 g yok sadece wife bir sıkıntın olursa yardımcı oluruz ama çok birşey bekleme belki yazılım olarak bizimde bilmediğimiz farklılıklar olabilir. Ana konusunun olup olmadığınıda bilmiyorum
  • Geçen hafta teknosada turuncu indirim ile 700 TL idi. Bu hafta 800 TL. Sizce 800 TL verip alayımmi yoksa bu ürüne bu para çok mu? Yada yeniden turuncu indirime girme ihtimali var mı?
    Almakta istiyorum ama kararsız kaldım ?
    Bu arada anadolu yakasında elden satan bir yerden almak istiyorum. İnternetten değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: katakuli

Geçen hafta teknosada turuncu indirim ile 700 TL idi. Bu hafta 800 TL. Sizce 800 TL verip alayımmi yoksa bu ürüne bu para çok mu? Yada yeniden turuncu indirime girme ihtimali var mı?
    Bu arada anadolu yakasında elden satan bir yerden almak istiyorum. İnternetten değil.

vatanda bugün 700 tl idi sanırsam oraya bir bakıver
  • quote:

quote:

Geçen hafta teknosada turuncu indirim ile 700 TL idi. Bu hafta 800 TL. Sizce 800 TL verip alayımmi yoksa bu ürüne bu para çok mu? Yada yeniden turuncu indirime girme ihtimali var mı?

Hangi şubesinde ? Geçen gün sorduğumda ellerinde bulumadığını söylemişlerdi.
  • quote:

quote:

quote:

Hangi şubesinde ? Geçen gün sorduğumda ellerinde bulumadığını söylemişlerdi.

internetten bir kontrol ediver

• Bu hafta içinde 3110 modelini aldım.
    Yazılım güncellemesi yapmak istediğimde , cihaz kaydediliyor diyor ardından işleme başarısız diyor.
    Böyle bir problem yaşayan oldu mu hiç?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar;

Öncelikle geçmiş olsun hocam gercekten basınıza kötüü bir olay gelmiş , hocam ebaydan su cihazi aliphttp://www.ebay.com/itm/Touch-Screen-Digitizer-Glass-Lens-For-Samsung-Galaxy-Tab-2-7-0-P3100-Black-/110989837402?pt=UK_Replacement_Parts_Tools&hash=item19d782845a kaliteli bir yerde taktirtabilirsiniz iyi bir tamircide başka yapabilceginiz birsey yok

Teşekkür ederim, galiba en mantıklı çözüm bu olsa gerek, yalnız ebaydan hızlı ve güvenli bir satıcı bulabilirmiyim onu bilmiyorum.

• quote:

quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar;

Teşekkür ederim, galiba en mantıklı çözüm bu olsa gerek, yalnız ebaydan hızlı ve güvenli bir satıcı bulabilirmiyim onu bilmiyorum.

Hocam hizli ve guvenli acikcasi ben pek anlamiyorum su zamana kadar baya alisverisim oldu ebaydan 20 e yakin hepsindede ucuz olandan ve free shipping olanlarindan sectim en erken 10 gunde geldi en gec 25 gunde geldi yani hic bir zaman sikinti yasamazsin diye dusunuyorum istediginden al :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ruf

Bu hafta içinde 3110 modelini aldım.
    Yazılım güncellemesi yapmak istediğimde , cihaz kaydediliyor diyor ardından işleme başarısız diyor.

Güle güle kullan arkadaşım, ilk mesajdaki işlemleri sırası ile yapman gerekiyor. Cihazım 3105 değil neden gerekli dersen, Samsung Türkiyede sattığı cihazlara yönelik henüz güncelleme yayınlamadığı için. İtalya 4.0.4 yüklersen güncelleme yapıp 4.1.2 ye yükseltebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: android-s

quote:

Güle güle kullan arkadaşım, ilk mesajdaki işlemleri sırası ile yapman gerekiyor. Cihazım 3105 değil neden gerekli dersen, Samsung Türkiyede sattığı cihazlara yönelik henüz güncelleme yayınlamadığı için. İtalya 4.0.4 yüklersen güncelleme yapıp 4.1.2 ye yükseltebilirsin.

hocam sakın ha iki rom arasında fark var birisi modemli diğeri değil bizim birinci mesajdaki romu indirir yüklemeye çalışırsa cihaz bir daha açılmayabilir. sammobileden cihazın orjinal romunu indirip onu yüklesin yada hiç uğraşmasın kendi cihazına ait forum üyelerine danışsın.(şimdi kontrol ettim 3110 için italya jb 4.1.2 güncellemesi var onu normal odinden direk kurabilir önce 4.0.4 italyayı yüklemeye gerek yok yani.) işin garibi sammobileda orjinal türkiye romu görünmüyor garip.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartel1 -- 30 Mart 2013; 10:31:45 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: android-s

quote:

hocam sakın ha iki rom arasında fark var birisi modemli diğeri değil bizim birinci mesajdaki romu indirir yüklemeye çalışırsa cihaz bir daha açılmayabilir. sammobileden cihazın orjinal romunu indirip onu yüklesin yada hiç uğraşmasın kendi cihazına ait forum üyelerine danışsın.(şimdi kontrol ettim 3110 için italya jb 4.1.2 güncellemesi var onu normal odinden direk kurabilir önce 4.0.4 italyayı yüklemeye gerek yok yani.) işin garibi sammobileda orjinal türkiye romu görünmüyor garip.

kartel1 arkadaşım çok güzel yazmışsın, ben italya 4.0.4 kursun derken 3110 için olanı demek istemiştim. Burada cevap yazarken dikkatli olmak lazım, ben ilk mesajdaki işlemleri yapması gerekirken cihazına uygun p3110 4.0.4 kurmasını söylemek istedim. Sen uyarınca sammobile sayfasından kontrol ettim italya 4.0.4 yok ama 4.0.3 varhttp://hotfile.com/dl/180321866/11ae2b7/Samsung-Updates.com-GT-P3110_ITV_1_20120503185502_yy8jje3mvb.zip.html bu adresten bunu kurup güncelleme yaparak 4.1.2 yapabilir cihazını. Doğrudan 4.1.2 kurulunca ekrandaki problem görüldüğü sabit biliyorsun. Çünkü 4.0.4 de kullandığı açılış logo dosyası ile 4.1.2 de kullandığı logo dosyası farklı ve bu dosyaları odin ile firmware kurunca değiştirmediği için güncelleme yapmak gerekiyor.
    İlk mesajda yazdığım gibi cihazı p3105 olmasada galaxy tab 2 7" 3105 ya da 3110 sahipleri 4.1.2 kullanmak için senin ilk mesajda yazdıklarını yapmazlarsa 4.0.4 den 4.1.2 ye geçtiklerinde ekran problemi yaşarlar. Bu sebeple ilk mesajdaki işlemleri yapması gerektiğini yazmıştım. Fakat kendi cihazının firmware'ı yerine 3100 firmware kullanabileceğini fark ettiğin için teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.