Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab 2 7' (3105) Ana Konu (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.248
Cevap
17
Favori
52.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kırmızı yazıyla FAİL! yazdığı halde 4.1.2 yüklendi şuanda telefonlar arama yapabiliyorum fakat sessim karşıya ulaşmıyor onunda sesi bana gelmiyor... Birde açılışşta bir saniye karıncalı ekran geliyor.. şu an 4.2.2 inmesini bekliyorum onuda yükliyeceğim inş. sonra ki durumu gene yazarım
    bu arada makine acayip güzel oldu ellerinize sağlık..
  • Dostlar burada bu tablet için emeği geçen herkese teşekkür ederim. Müsadenizle şu anda sammobile da olan sorunlar sebebiyle indirme güçlüğü çekilen gördüğüm en stabil ve hızlı çalışan telefon özelliği doğal olarak aktif olan official P3100 4.2.2 France romunun alternatif linkini yayınlamak istiyorum.

Saygılarımla.

http://www.speedyshare.com/GNaTH/P3100XXDMG6-P3100OXADMG6-P3100XXDMG6-HOME.tar.rar

Not : Rar dosyasını açarak içindeki doyayı hazfıza kartına atınız ardından; root işlemini yapıp ardından süpersu yu kurup üzerine mobil odini kurduktan sonra mobil odine rar dan çıkan rom dosyamızı gösterip kurulumu başlatıyoruz. Ben orjinal romundayken başka hiçbir şey yapmadan bu şekilde uyguladım problemsiz ve stabil çalışıyor. Telefon görüşmesi dahil tüm fonksiyonları denendi.0

Dipnot : Full oyun, program, vs.. yüklü haldeyken başlangıçta 485-500 mb boş olarak gözüken ram en fazla 350-400 arasına iniyor aktif kullanarak testlerim devam ediyor. En aktif oynayarak denediğim oyun asphalt 8.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentinels -- 19 Aralık 2013; 17:03:46 >

• Sentinels S kullanıcısına yanıt
    orjinal derken p3100 4.0.4 deyken mi acaba?birde bu super su dediğiniz kerlen mi oluyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: medir66

orjinal derken p3100 4.0.4 deyken mi acaba?birde bu super su dediğiniz kerlen mi oluyor...

Merhaba bahsettiğim orjinal hali 3105 iken kendi otomatik güncellemesiyle 4.1.2 olmuş hali idi bu halinin üzerine yaptım ben yukarıdaki işlemleri ve şu anda inanılmaz memnunum.
  • Ustalar Samsung GT-P3100 tablet kullaniyorum. Bizim ufaklik kazara bir ayari bozmus galiba. Cift parmakla dokunmadan ekran acilmiyor. Eski haline nasil getirebilirim?
  • Merhaba arkadaşlar bu cihazın ram i ne kadar acaba 1 gb mi 512 mb mi bulamadım? Bir de aklımda iki tablet var tab 2 550 tl ye buldum huawei mediaped 340 tl sizce hangisi aradaki farka değer mi?
  • 1gb ram var. Ve kesinlikle bu cihaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1. sayfadaki anlatımınız için teşekkürler.
  • ixxxi kullanıcısına yanıt
    faydası dokunduysa memnun oldum iyi günler
  • Bu tablet yıkılıyor. İyi ki almışım. Hem telefon hem tablet. Batarya mükemmel daha ne olsun. Bundan iyisi General Mobile Discovery ;)

• Sentinels S kullanıcısına yanıt
    hocam buradan indirmek için premium üyelik istiyor. başka bir şekilde yollama imkanınız var mı? wetransfer var mesela
    Çok acil bekliyorum
    teşekkürler
  • Arkadaşlar indirme sorununu çözdüm. Sentinels isimli kullanıcının söylediği sadece bu firmware'i yüklemeniz yeterli. Tabletimi orjinal gösterme işini yapamadım ancak şu an aşırı derecede hızlandığı için çok da dert etmiyorum. Fransa firmware'i aşağıdaki linkten buldum. Yalnız indirebilmeniz için açılan penceredeki siteye üye olmanız ve bazı bilgileri (ben sallama doldurdum) doldurmanız gerekiyor. Bilgilerin tamamını doldurduğunuzda downoad linkinin açıldığını göreceksiniz.

Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum!

Link:http://rapidgator.net/file/0c1a0155369ae99775ef0bea336b03ba/GT-P3100_XEF_P3100XXDMG6_P3100OXADMG6.zip.html?referer=http://androidromupdate.com/2013/08/03/install-4-2-2-update-on-samsung-galaxy-tab-2-7-0-p3100-xxdmg6/

• Fransa romu 4.2.2 yükledim.. Tavsiye ederim.. Cihaz sular seller gibi akıyor resmen..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haddat

Fransa romu 4.2.2 yükledim.. Tavsiye ederim.. Cihaz sular seller gibi akıyor resmen..

Arkadaslar herkese selamlar. Sonunda ben de yukledim 4.2.2.yi ve cok begendim cidden soylediginiz kadar varmis.

Once root yaptim, sonra sayaci sifirladim ve ardindan odin pc den rom u attim. Ancak aksam boyu ugrasmama ragmen burda son yazilan linklerden bile fransa romunu indiremeyip, sirbistan (sanirim) romunu yukledim.

Performans iyilesmesine ragmen ram kullanimi 700den asagi inmiyo. Sizce neden olabilir cozum uretebilir miyiz?

• Merhaba,

İlk sayfadakileri uyguladım (Sam Mobile Fransa kurarak) ve telefon çalışır hale geldi. Deneme amaçlı download modunda açtığımda ekran şu şekilde görünüyor:
    ODIN MODE
    PRODUCT NAME: GT-P3105
    CUSTOM BINARY DOWNLOAD: 1

Tabletin kendi menüsünde hakkında kısmında P3100 yazıyor.
    Yeni haliyle Wipe yapmak istediğimde hata verip yeniden başlıyor ancak factory reset çalışıyor.

Anladığım kadarıyla Triangle Away (v3.26) yazılımı işe yaramamış. Bu konuda ne yapabilirim?

İhtiyacı olanlar için Sam Mobile linkleri (indirmek için ücretsiz üye olmak yeterli):
    Fransa 4.2.2
    http://www.sammobile.com/firmwares/3/?download=17730
    Orijinal Türkiye 4.1.2
    http://www.sammobile.com/firmwares/3/?download=15651

• trigle away çalışması için tabletin dilini ingilizceye çevirin.. öyle deneyin tabii en önce tabletin rotlu olması lazım..
  • Peki bu haliyle kullanılmasının nasıl bir zararı veya kaybı olabilir?
    Sanıyorum garanti için orijinal rom kurulması ihtiyacı doğduğunda triangle away ile 0 yapmak zaten gerekecek.
  • Bir zararı olmaz cihaz normal çalışır..

• ilk sayfada verilmiş olan root dosyası ile 4.1.2 romunu da rootlayabiliyormuyuz
    yoksa ilk önce 4.0.x olan bir rom mu yüklememiz gerekiyor
  • @kartel1 @X-Slim
    ellerinize sağlık çok güzel paylaşım olmuş,
    konuyu komple okuduktan sonra yapsam mı yapmasam mı arasında kaldım en sonunda denedim ufak bir hata yaşadım ama şuanda kusursuz çalışıyor.
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.