Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab 2 7' - Telefon Görüşmesi Aktifleştirildi! (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
670
Cevap
12
Favori
78.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: levoas

quote:

Orijinalden alıntı: sas_sas

quote:

Orijinalden alıntı: levoas

Arkadaşlar merhaba,

Cihaz 3 hafta önce otomatik yazılım güncellemesi yaptı ve android 4.1.2 yüklendi. ancak bu yüklendikten sonra pil performansı çok kötü oldu. "Medya,indirilenler" diye bir uygulama var bu sürekli açık kalıyor ve %50 pili boşaltıyor. akşam full dolu olan pil wifi ve tüm uygulamaları kapatım ram i boşaltıp standby konumuna almama rağmen sabah kalktığımda pil bitmiş oluyor. bir türlü anlayamadım bu medya uygulaması neden bu kadar pil tüketiyor...

ynı sorunu yaşayan oldu mu? yardımcı olabilir misiniz?

Gerekirse tekrar android 4.0 yükleyeceğim.

Neden o programı ayarların altındaki program yöneticisinden seçip devre dışı bırakmıyorsun?
    Belki işe yarar..

DRM korumalı bir uygulama. kapatsam bile bir kere internete girdikten sonra tekrar açılıyor. ekran pil tüketimi %10 gözükürken o uygulama %60-70 lerde pil tüketiyor gözüküyor. bence ekran tüketimi ile o uygulama yer değiştirmiş gibi algılıyor, ekranı kapatıp standby konumuna alsam bile o pil tüketimine devam ediyor.

telpa ya götürüp anlatacağım durumu. belki yeni baştan bir kurulum yapılırsa düzelebilir. kendimde yaparım ama garanti kapsamı dışında kalmasın istiyorum.

merhaba,

recovery moda alıp factory reset ve dalvik cash yaptıktan sonra düzeldi... demekki temiz kurulum yapmak gerekiyormuş...

şuan gayet memnunum.

• http://forum.donanimhaber.com/m_78559307/tm.htm bu link e tıklayın arkadaslar aradıgınız şey burada :))))))
  • Samsung SM-T310 Galaxy Tab3 8.0" BEYAZ WiFi 16g
    arkadaşlar bu model tabletin özelliklerinde görüntülü görüşme yapılıyo ama normal konuşma özelliği varmıdır acaba.yoksa da burda yazılan yöntemler bu tablete uygulanıp konuşma aktifleşir mi
  • Hsnc

Onbaşı

31 Mesaj

Dün; 0:36:48
    Paylaş Değiştir Cevap Alıntı PM
    arkadaşlar nazar değdi sanırım herkez hayrandı cihazıma telefon özellikli diye daha önce forumda bilgi alışverişi yapmıştık herşey güzeldi telefon özelliği mevcuttu android 4.2.2 fransa yazılımıda tıkır tıkır işliyordu ta ki ben yeni rom kurarken odin ile efs klasorunu ucurana kadar yedeğide yoktu şimdi ise artık cihazım öldü

kısaca şebeke gitti imei numaram 0049 ile başlayan kayıt dışı bir hal aldı kattiyen operatorumu algılamıyor

Gelelim garantiye garantisi var halada var ben cihazı sıfırladım p3105 turkiye romuna döndüm triangle away ile download modu muda sıfırladım offical yazısını gördüm ve 0 rakamını ancak cihazın garantiden gelen haberi beni hüsrana ugrattı servisteki teknisyenler ( CİHAZDA YETKİSİZ YAZILIM MÜDAHALESİ MEVCUT ROOTLANMIŞ CİHAZ ) böyle dedi ve anakart değişcek 430 tl gerekiyor yoksa cihazı geri alın dediler..

evde cok ugrastım ama halledemedim aslında bi yolu var gibi halledenler olmuş yabancı forumları xda yı da taradım bi çok kişinin başında varmış bu olay hex editorle terminal emulatorle denemediğim yol kalmadı efs ui baştan oluşturmak için kimileri hard reset üstüne ingiltere romu kurun efs oluşur diyo ama pek inandırıcı gelmedi

izmirdeyim jtagla bu işi cozen bi telefoncu buldum %90 diyor hallederim bu işi yapıyoruz diyor istediği fiyat 170 sizce değer mi bu paralara tablet zaten nekadar...??

• P3110 modeline uygun sorunsuz takılabilen bir kulaklık önerebilir misiniz ? Bende bir tane Philips var D&R'dan aldığım ama tam oturmuyor doğal olarak temassızlık oluyor arada.
  • http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2081801 burdaki rom olayını biri türkçeleştirebilir mi
  • TElefon özelliğini açtım.

isteyen arkadaşlara yardımcı olurum.

yalcintuncer1980@gmail.com
  • Arkadaşlar eBay'dan tabletime kılıf aldım, ancak satıcı note 8.0 kullanmama rağmen iki kez tab 2 7" için kılıf gönderdi. Bu sebeple hiç kullanılmamış kılıfları 25TL'den satıyorum. Daha fazla bilgi için ilana bakabilirsiniz.
  • Arkadaş yardımcı olabilirmisin acaba? P3105 - 3100 a yükseltmeye calıştım 3100 root unu yükledim sonra rusya yada fransa dosyasını yükliyecektim alet gitti şu andan ekranda lcd mvi beyaz yeşil karıncalamalar (ekran Arızası) gibi bir görüntü var. yardımcı olabilirmisin 3100 4.2.2 nasıl yüklerim ne yapmam lazım lütfen yardımcı olun*** ilk sayfadaki root yapmayı yaptım sonra odi ve kerneli apk larını cihaza kurdum edini actıp kerneli mi neyi gözterdim kur dedim cihaz gitti nasıl eski haline getirebilirim lütfen yardım....
  • medir66 M kullanıcısına yanıt
    http://forum.donanimhaber.com/m_73286034/tm.htm
  • Merhaba arkadaşlar biraz araştırdım ama pek bişey bulamadım. Bende tab 2 7" P3110 var. buna kalem oluyo mu? Ben kalemle not almak istiyorum. İyice araştırmadan galeyane gelip aldım tableti.
  • Merhaba arkadaşlar bu cihazın ram i ne kadar acaba 1 gb mi 512 mb mi bulamadım? Bir de aklımda iki tablet var tab 2 550 tl ye buldum huawei mediaped 340 tl sizce hangisi aradaki farka değer mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasan1980125

Merhaba arkadaşlar biraz araştırdım ama pek bişey bulamadım. Bende tab 2 7" P3110 var. buna kalem oluyo mu? Ben kalemle not almak istiyorum. İyice araştırmadan galeyane gelip aldım tableti.

kalem olur ama nasıl olur. bir note 10.1 kadar güzel olmaz kaliteli olmaz çünkü s-pen yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadircan48

Merhaba arkadaşlar bu cihazın ram i ne kadar acaba 1 gb mi 512 mb mi bulamadım? Bir de aklımda iki tablet var tab 2 550 tl ye buldum huawei mediaped 340 tl sizce hangisi aradaki farka değer mi?

bu fiyata tab 3 var hocam neden tab 2 bakıyorsun?
  • Arkadaşlar Lütfen YARDIM!!!

Şu an hotfile.com sitesi çalışmıyor. Bu yüzden firmware indiremiyorum. Tabletimde en son Rus firmware yüklüydü. Ancak memnun kalmadım. Ayrıca android 4.2.2'ye de yükseltemiyorum. Bana fransa firmware 4.1.2 veya 4.2.2 gönderebilecek arkadaşlar yardımcı olabilirlerse çok sevinirim!!!
  • Ayrıca Sammobile'dan da firmware indiremiyorum :///
  • Samsung Galaxy Tab 4 nasıldır arkadaşlar telefonu aktif edebilirmiyim voksa tab3 mü almalı
  • ben kerneli değiştiremedim. yardımcı olurmusunuz. 534 308 2868
  • Merhaba arkadaşlar konu eski bayağı ama ben 1 senedir kullanıyorum çokta memnunum tabletten fakat Instagram da video kaydı yapamıyorum. Video'yu kaydediyorum sonra işleniyor diyor ama sonra otomatik ana sayfaya geliyor ve video yayınlanmıyor.Galeri 'ye bakıyorum orda da yok video. Yani bu video sorununun bir çözümü var mı acaba yardımcı olabilir misiniz ?

Teşekkürler şimdiden ..
  • Benim galaxy gt-6200 7.0 plus var ama bu modele p3100 android version yukleyen var mi?varsa nasil yuklenir?lutfen goruslerinizi bekliyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.