Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab 4 7.0 -ANA KONU- (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
650
Cevap
12
Favori
46.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Korgeneral

Samsung Galaxy Tab 4 SM-T230 7" 8GB için en güncel sürüm android 4.4.2 kitkat mı oluyor.

Lollipop için samsung müşteri hizmetleri resmi bir açıklama yok dedi.

Gelecek ancak ne zaman belli değil. 2016'yı bulablir. İyisi mi hiç gelmeyecekmiş gibi hareket etmek.

Buradan bakabilirsiniz;http://samsung.youmobile.org/

• quote:

Orijinalden alıntı: psirik

quote:

Samsung Galaxy Tab 4 SM-T230 7" 8GB için en güncel sürüm android 4.4.2 kitkat mı oluyor.

Lollipop için samsung müşteri hizmetleri resmi bir açıklama yok dedi.

Gelecek ancak ne zaman belli değil. 2016'yı bulablir. İyisi mi hiç gelmeyecekmiş gibi hareket etmek.

Buradan bakabilirsiniz;http://samsung.youmobile.org/

Teşekkürler.

• Samsung t230 tableti yaklaşık 2 hafta önce aldım. Evi taşıdığım için bugün deneme fırsatım oldu. Bir de ne göreyim; antutu 3D testinde grafikler bozuldu. Testi tamamlayamadan reset attı. Güncellemeden sonra 1-2 kez testi tamamladı ancak gece bir kez daha denedim yine testi tamamlayamadan reset attı. asphalt airborne 8 yükledim, grafikler ara ara bozuldu. Sözün özü hayal kırıklığına uğradım. Ürün iadesi için firmaya mesajla bilgilendirdim.
  • Dün baktığimda bizim güncelleme test aşamasındaydı. Şimdi bakıyorum askıya almışlar max 10 güne güncellememiź gelir diye düşünüyorum. Samsung cihazlardan edindiğim tecrübeye dayanarak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Samsung t230 tableti yaklaşık 2 hafta önce aldım. Evi taşıdığım için bugün deneme fırsatım oldu. Bir de ne göreyim; antutu 3D testinde grafikler bozuldu. Testi tamamlayamadan reset attı. Güncellemeden sonra 1-2 kez testi tamamladı ancak gece bir kez daha denedim yine testi tamamlayamadan reset attı. asphalt airborne 8 yükledim, grafikler ara ara bozuldu. Sözün özü hayal kırıklığına uğradım. Ürün iadesi için firmaya mesajla bilgilendirdim.

Oyun oynamak için tablet arıyorsanız, intel işlemcili asus tablet satın alın..
    Üç tabletin karşılaştırması, antutu testi de var 32 dakikadan itibaren

Samsung Galaxy Tab 4 7.0 -ANA KONU-

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• cihazı alma konusunda kararsız kaldım.
    oyun performansından dolayı beğenilmemiş.
    gerçi net, okuma, video, müzik meselelerinde kullanacağım.
    ama pek alternatifte yok.
    tüm bunları karşılar mı?
    aslında aklımda kindle fire vardı ama onda da ön sipariş alıyorlar. (almanya)
    amazon buraya gelir mi?
  • extra1903 kullanıcısına yanıt
    Dahili hafıza 16 gb olmalı, 8 gb tabletlerde. 4 gb civarı kullanılacak yer kalıyor.
    Şu an için alınacak f/p ürünü tablet 329 lira indirimli hpsbrda fiyatı ile lenova A7-50 3500-V modelini tavsiye edebilirim.
    Ips ekranlı ve quad core 1.3 ghz işlemcili gayet hızlı bir tablettir. Vatan'da inceleyebilirsiniz ekran calılığı ve parlaklığı çok iyidir.
    Ben 3G'li modelini kullanıp satmıştım, yerine iPad retina satın almıştım.
    Forumda 3G'li modelinin konusunu bir inceleyin, öyle karar verin derim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 25 Eylül 2015; 16:39:06 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frux

Dahili hafıza 16 gb olmalı, 8 gb tabletlerde. 4 gb civarı kullanılacak yer kalıyor.
    Şu an için alınacak f/p ürünü tablet 329 lira indirimli hpsbrda fiyatı ile lenova A7-50 3500-V modelini tavsiye edebilirim.
    Ips ekranlı ve quad core 1.3 ghz işlemcili gayet hızlı bir tablettir. Vatan'da inceleyebilirsiniz ekran calılığı ve parlaklığı çok iyidir.
    Ben 3G'li modelini kullanıp satmıştım, yerine iPad retina satın almıştım.
    Forumda 3G'li modelinin konusunu bir inceleyin, öyle karar verin derim..

dahili hafıza kesinlikle 16 gb olmalı. katılıyorum. ama gerçekten sorun çıkarmayacak bir cihaz istiyorum. uzun süre kullanabileceğim. dediğim gibi net, okumai, video için kullanacağı. lenovoya baktım. iyi gözüküyor ama batarya 3.400 mah. tek sıkıntısı mah. fiyattan dolayı alabilirim. batarya ve ram konusunda samsung biraz önde. başka öneriniz var mı? cevap için teşekkür ederim. :)

• Ram 1.5 gb pek fark etmez, önemli olan işlemci.. Tab 4 de 8 gb dahili hafıza var, kullanıma En çok 4,5 gb kalir ve ekranı ips bile değil, antutu skoru 13 bin küsur.. Lenova da 17 bin civarı antutu skoru var..
    Batarya 6-6-5 saat civarı ekran kullanım süresi var. Batarya kullanımı tab 4 ile aynı..
    Samsung'un sadece galaxy tab S T700 amoled ekranlı tableti çok güzel, retina ekran gibi çok net ve canlı görüntüsü var.
    Oyun tableti aramıyorsanız Lenova işinizi rahatlıkla görür.
    Konusunun linki fakat bu 3G'li modeli piyasada bulunmuyor.
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=96225378&p=26#110452438
    Şu an sattıkları fiyat 10 ay evvel ki fiyatı, tab 4 > 425 lira lenova > 329 lira, karar sizin
    Konusunu incelerseniz bana hak verirsiniz, benim eski mesajlarım da var.. Hızlı hızlı bir göz gezdirin.

• frux kullanıcısına yanıt
    Samsung tab 4 li-on pil mi iceriyor, bu klnu hakkinda bilginiz var mi?

• Lte modeli için lolipop bazı ülkelerde yüklenmeye sunuldu. Ekim-Kasım gibi tüm tab 4'lere ve tüm bölgelere dağıtılacağı söylenmiş.

http://www.youmobile.org/blogs/entry/-Firmware-Download-First-Samsung-Galaxy-Tab-4-7-0-LTE-SM-T235-official-Android-5-1-1-Lollipop-update-Rolling-out
  • psirik kullanıcısına yanıt
    bunu kendin manuel mi yapıyorsun, yoksa kendiliğinden bildirim gelecek mi? yeniyim de onun için sordum.
  • Bildirim geliyor. Yada istersen manüel olarak kendin güncellenebilirsin. Umarım Samsung yamuk yapmaz.

• psirik kullanıcısına yanıt
    Ne anlamda yamuk yapmaz ?

• Güncellemeyi daha da geciktirmezler anlamında demek istemiştim.

• Eger bu cihazi dusunen varsa kesinlikle almasin gidin eski nexus 7 falan alin daha ucuza bundan kat kat daha performansli

• arkadaşlar bu tablette wifi ve bluetooth açılmama sorunu var bilgisi olan var mı
  • T230'a bir kılıf almayı düşünüyorum. n11'de akıllı olduğu iddia edilen kılıflar var. bu kılıflarda kapağı açınca ekranı açma gibi bir özellik var mı? Yoksa lafta mı kalıyor akıllı demesi?

http://urun.n11.com/canta-kilif-aski/dark-samsung-galaxy-tab4-7-t230-akilli-deri-kilif-book-cover-P49060903

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu markayı bilmiyorum ama benim aldığım açmıyordu. Bununda ekranı açacağını sanmıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: coolman7

T230'a bir kılıf almayı düşünüyorum. n11'de akıllı olduğu iddia edilen kılıflar var. bu kılıflarda kapağı açınca ekranı açma gibi bir özellik var mı? Yoksa lafta mı kalıyor akıllı demesi?

http://urun.n11.com/canta-kilif-aski/dark-samsung-galaxy-tab4-7-t230-akilli-deri-kilif-book-cover-P49060903

Hayır hocam yok. 10 inçlik modelde var ama bunda yok %100 eminim.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.