Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab 4 7.0 -ANA KONU- (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
650
Cevap
12
Favori
45.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kaç saatte şarj oluyor acil cevap lütfen
  • Screen mirror var mı ? Bu cihazda ya da samsung tv ile video görüntü aktarımı başarılı mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EXERA kullanıcısına yanıt
    Tv hediyesi olarak geldi bana da ama o özellik yok. Otg flash ta tanımıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EXERA

Screen mirror var mı ? Bu cihazda ya da samsung tv ile video görüntü aktarımı başarılı mı

Hocam ben cihazdaki bütün içerikleri tv ye aktarabiliyorum. Aktarırken herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Web Video Caster uygulaması ile dizi film vs tvye aktarımda oluyor tavsiye ederim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bu tableti kingo root ile rootlamıştım şimdi orjinale nasıl geçebilirim
  • XDA Developers
    [ROM][STOCK][TEAM ACHERON]{T230/NU}[PA1] ACHERON ROM v2.3.5 2016.7.9
    http://forum.xda-developers.com/tab-4/development/rom-stock-t230-nu-acheron-rom-v1-0-2015-t3000107

ŞUNU TÜRKÇEYE ÇEVİRECEK BABAYİĞİT VAR MI?

• Tabletim uzun süredir kullanmamamdan ötürü açılmıyor. Çaresini bilen arkadaş varmıdır.

• TEKNOSADA OUTLET 293 TL ŞU AN. TAVSİYE EDER MİSİNİZ HALA ALINIR MI ? VE DİKKATİMİ ÇEKEN ŞEY KİMSE 8GB OLMASINDAN ŞİKAYET ETMEMİŞ GERİYE KALAN ZATEN 4GB UYGULAMALAR AZ MI YER KAPLIYOR.. OUTLETİ ALMALI MIYIM SİZCE SORUNLU OLUR MU
  • Arkadaşlar tabletteki rootu nasil kaldırabilirim tamamen orjinale gecmem gerek

• pemaxs P kullanıcısına yanıt
    SAMMobile sitesinden stock rom indirip kurarak yapabilirsiniz. Youtubetan detaylı araştırmanızı tavsiye ederim knox sayacınıda düzeltmeniz gerekiyor

• bu tablete android 6.0 marshmallow ne zaman gelecek acaba
  • ilkadım52 kullanıcısına yanıt
    lolipop bile gelmediki 6 gelsin

Yani bekleme gelmez.
  • çok acil yardım tabletimi çeşitli nedenlerden dolayı sıfırladım google kimlimle giriş yaparken bu çıktı
    cihaz rootlu ikende vardı rootu kaldırdım google hesabıma girerken oldu help !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • çok acil yardım tabletimi çeşitli nedenlerden dolayı sıfırladım google hesapıma giremiyorum cihazımı rootlu ikende aynısı oluyordu rootu kaldırdım yine aynısı oluyor
  • 1/2mv2 1 kullanıcısına yanıt
    bende var tab 4 4 saatde oluyor
  • rubie12 R kullanıcısına yanıt
    saat tarihi doğru girin
    yoksa bidaha format atın girmesi lazım

• nickjonas kullanıcısına yanıt
    hepsi doğru format attım olmadı
  • Anlaşılan kulaklık ile kullanımda bir süre sonra ses azalması problemine, Hoparlörler arası ses dengesizliği problemleri için bir çözüm yok. Ya da bilen.
    Bekleyip kendi kendine düzelir ve öyle kalır diye umut etmeye devam edeceğiz.

Ekleme:Kendi kendine düzeldi. Sonraki kullanımımda son kademeye kadar açmadım, bir sorun çıkmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YomyaeL -- 15 Ekim 2016; 22:20:21 >
  • S pen in özelliklerini kullanabiliyor muyuz acaba bilgisi olan

• Up

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.