Bildirim
Samsung Galaxy Tab Pro SM-T520 10,1'' (Ana Konu)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü,
2 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Kullanan var mı arkadaşlar? SM-600 ile arasında kaldım, karar veremiyorum -
600 modeli bu modelden daha iyi -
quote:
Orijinalden alıntı: maestro_34
600 modeli bu modelden daha iyi
Aradaki yaklaşık 200 TL farka değer mi, sosyal amaçla kullanacağım, bu tablet sence işimi görür mü? -
-
Merhaba arkadaslar tableti dun aldim Teknosadan 999 tlye. Yaklasik olarak toplamda 15 saat kadaridr kullaniyorum.
Benim icin email,offis programlari,internet,sosyal aglar,film ve muzik bazli kullanim icin aldiydim. Ust duxey bir tablet degil ancak bu saydigim isleri gayet iyi yapabilmekte. Sadece cozemedigim birkac olay var,buraya yaz ak istiyorum belki karsilasan ve cozebilen arkadas vardir.
1-) Facebook uygulamasindan video izleyemiyoru . Beklenmedik bir hata oldu diyor.
2-)Clean master ile RAMi temizledikten sonra kullanilan kapasite minimum %60 olmakta. Tebin 130 mb Facebook ram kullaniyor diye gordum. Normal mi? Degilse nasil bir yol izlemem lazim?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
flash player yüklemen gerekiyor -
bu tableti kullanıpta videolarda tam ekran modunda problem yaşayan varmı bu tableti incelerken en çok karşılaştığımı problem videoları tam ekran yapınca ekranda sürekli çizgiler çıkmasıyla ilgili şikayetler açıkcası bu problem çok can sıkıcı görünüyor özellikle bu tableti alıpta multimedia amaçlı kullananlar için. -
Lolipop aldımı bu cihaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ana konu diye girdim ama doğru düzgün mesaj bile yok :) stabil rom tavsiyesi olan var mı acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X