Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab S2 [Ana Konu - TANITILDI!] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
296
Cevap
10
Favori
22.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Samsung un R&D departmanlarının olduğu Fransa ve İngiltere de 5.0.2 de. Direk geçeriz. (Almanya da 5.0.2 idi sanırsam) Ha ilk Kanada'ya gelir mi bilmem samsung bu. Ama şöyle bir ihtimal var Telus (Kanadalı operatör) 2 Mayıs için tarih verdi Tab S2 LTE'ye. Eğer 2 Mayısta LTE MM alırsa Kanadaya güncelleme gelme ihtimali yüksek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IWRH -- 28 Nisan 2016; 17:40:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • IWRH kullanıcısına yanıt
    Biraz beklemekte fayda var o zaman. Teşekkürler verdiğiniz bilgiler için
  • Guncelleme hala gelmedi. Bi daha android tabletin yanindan gecmem.

• Güncelleme takvime göre mayıs ayında yayınlanacak!
    Muhtemel mayıs sonu yada haziran ayında gelir..
    Direk 6.01 gelecek.
    Yaklaşık 6 aydır kullanıyorum, tel olarakda note4 var. Aynı işlemciler olmasına rağmen tablet bu haliyle bile daha kararlı 👍
    Zaten çok büyük değişiklik beklemeyin güncellemeden! Uygulama izinleri, kararlılık, güvenlik yamaları ve minör iyileştirmeler..

• aliriza81 kullanıcısına yanıt
    Geldi hocam 8.0 sürümüne İngiltere de eve geçince yüklerim. S6 edge kullanıyorum bu arada sizi s6 konusundan hatırladım. Güncellemeden çok şey beklemeyin diyen diğer arkadaşım arayüz s6/s7 ninkiyle aynı oluyor ve tablette doze modu çok önemli bunlar bile yeterli herkes çok memnun marshmallowdan.

• NS_85 kullanıcısına yanıt
    Hocam T710 için geldi BTU (İngiltere). R&D departmanı demiştim haklı çıktım

• quote:

Orijinalden alıntı: IWRH

Hocam T710 için geldi BTU (İngiltere). R&D departmanı demiştim haklı çıktım

Evet haklı çıktınız ve buna sevindim. Şurada paylaşılan dosyayı paylaşılan yöntemle yüklesem sıkıntı olmaz değil mi garanti konusunda?

XDA Developers
    [GUIDE]SM-T710 6.0.1 Marshmallow Installation and fast DL link
    http://forum.xda-developers.com/tab-s2/general/sm-t710-6-0-1-t710xxu2cpd9-marshmallow-t3371545

• Sıkıntı olmaz hocam. Eve gidince izlenimlerimi yazarım. İsterseniz bir samfirm programına bakın. Son hızda indiriyorsunuz samsung sunucularından.

• IWRH kullanıcısına yanıt
    Buradaki arkadaş da mega'ya koymuş gayet hızlı indi, fırsat bulursam akşam deneyeceğim yüklemeyi. Teşekkür ederim yardımlarınız için
  • quote:

Orijinalden alıntı: IWRH

Geldi hocam 8.0 sürümüne İngiltere de eve geçince yüklerim. S6 edge kullanıyorum bu arada sizi s6 konusundan hatırladım. Güncellemeden çok şey beklemeyin diyen diğer arkadaşım arayüz s6/s7 ninkiyle aynı oluyor ve tablette doze modu çok önemli bunlar bile yeterli herkes çok memnun marshmallowdan.

üstad bizim Türkiye sürümüne hala güncelleme gelmedi. malum Türkiye Afganistandan bile sonraya kalıyo samsungta.
  • aliriza81 kullanıcısına yanıt
    Yükle hocam BTU kurtul ben memnunum şu an, daha akıcı oldu şimdilik. Bakalım daha uzun süreli kullanmak lazım.

• Tab S2 Alacaklar İnceleyebilir 👍🏾

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=116410162&p=1&anchorToGo=116410162#116410162

• tab s2 500 gb harici diski görüyor ama 1 tb lık olanı görmüyor...varmıdır bir çözümü arkadaşlar...
  • Tab s 2 t 710 8.0 model var bu cihaza uygun klavyeli kılıf veya klavye nerden bulabilrim , fiyatları ort ne kadardır ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • chrissrathfield C kullanıcısına yanıt
    Hocam, hangi konuda yardım bekliyorsunuz?
    Paylaştığınız linklerden biri sim kartlı 4g destekleyen model..
    Diğeri wifi olan model! (Siz 3g diye yazmışsınız)

• Tab s2 almak üzereydim kararsız kaldım ve temmuz-ağustosa kadar erteledim. Tab s3 modeli çıkınca s2 niraz ucuzlar veya s3 daha yüksek donanımla çıkarsa onu alabilirim.

• Haggard1963 kullanıcısına yanıt
    Hocam, tabs3 webde bahsedildigi gibi cikarsa (sd652 işlemciydi yanilmiyorsam) sd orta segment bir işlemci ile gelecek.. şahsi kanaatim ex işlemciler daha iyi iş çıkarıyor, diğer özelliklerde çok fark yok gibi yani fiyat olarak mantıklı olabilir tabs3 çıkınca tabs2 fiyatı uçurum olmasada bir miktar düşecektir!
    Bununla beraber samsungun note serisinde piyasaya kattığı yeniliği tablet segmentinde pasifize etmesi büyük hata oldu diye düşünüyorum..
    Yani tabs yerine note serisi ile yola devam etmeliydi kesinlikle!!!
    Şimdi apple kalem segmentine yöneldi😆 eğer tablet sektörü küçülmesse samsungdan da böyle bir hamle gelerek gözardı ettiği nottab serisine geri dönüş yapabilir. Tabs2 nin üzerine ancak belki böyle bir model çıkarsa geçiş yapabilirim. .
    Bunun dışında 4-5 yıl çıkaracak bir ürün..

• Byone kullanıcısına yanıt
    Bakalım, inşallah fiyatta düşme olur.

Bu tabletlere ne hikmetse tam yüksek performanslı donanım koymuyorlar... Artık tablet pazarı ekranı 6 inç'e yaklaşan güçlü phablet'ler yüzünden iyice daralıyor. Bundan sonra pek güçlü Android tablet de görmeyeceğiz bence. Samsung da 2'si 1 arada tarzında Windows'lu ve büyük ekranlı cihazlara yöneliyor gibi. Bu da her şekilde Apple'ın ekmeğine yağ sürer.

Kendi adıma sd kart desteği olmayışı ve otg - bilgisayar bağlantısı kullanışsızlığı yüzünden Ipad almıyorum.

• Haggard1963 kullanıcısına yanıt
    Aynen katılıyorum hocam,
    Eğer oyun tabanlı kullanılmayacaksa tablet için android-samsung daha ekonomik ve iyi bir çözüm kesinlikle..

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.