Şimdi Ara

★★★ Samsung Galaxy Tab S3 ( WIFI / LTE ) S-PEN li Ana Konu Android9 ve One UI hepsine cikti :) ★★★ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
280
Cevap
8
Favori
20.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben de iPad 10.5 e gectim, uygun fiyatlı buldum, şimdilik memnunum. Bazı eksikler olsa da gayet iyi gidiyor. Henüz Apple Pencil almadım. Tablet hızlı baya, optimize sorunları var bazı uygulamalarda uygulama kaynaklı, dijital çizim öğrenmeye çalışıyorum şimdi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hadi telefon konusunda apple dışındakiler de baya gelişme kaydetti de, tablette tam bir tekel durumunda ipad
    alternatifi yok. Düzgün bi tablet istiyosan ya ipad alıcaksın ya da ipad almaya paran yetinceye kadar biriktireceksin, kaçarı yok.
  • silik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toomanyj -- 29 Eylül 2017; 10:55:44 >
  • Kalem gerekiyorsa ve iPad Pro fiyatına çıkamıyorsanız Tab S3. Fakat kalem gerekmiyorsa kesinlikle iPad 2017.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpesifikBrush

Kalem gerekiyorsa ve iPad Pro fiyatına çıkamıyorsanız Tab S3. Fakat kalem gerekmiyorsa kesinlikle iPad 2017.
    silik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toomanyj -- 29 Eylül 2017; 10:55:35 >
  • aenescan1994 A kullanıcısına yanıt
    Eksiklik bulduysanız vay be diyorum 😁. Ben dayanamayıp Smart Keyboard da aldım, laptopumu artık kullanmıyorum bile.

Çizim için çok geçmeden bir Pencil almanızı tavsiye ederim. Ve bir de, çizime yeni başlıyorsanız bence kağıt kalem ile başlayın. Elinizin kaleme alışması daha kolay olur. Çizimle ilgili herhangi bir sorunuz varsa bana sorabilirsiniz.

• Valla cihazda Snapdragon 820, 4GB RAM var. Kasma donma yoktu bende, olacağını da pek sanmıyorum. Tabii arada bir depolama alanında temizlik yapmanız lazım, çerez dosyalarını silmek gibi. Bir de, Package Disabler Pro isimli bir uygulama var Google Play’de. 10 liralık bir uygulama fakat parasını sonuna kadar hak ediyor. Samsung’un arayüzüne eklediği gereksiz bütün özellikleri silebilirsiniz, ciddi bir performans artışı oluyor.

Cihazı sattım ben, o yüzden pek bir bilgi veremeyeceğim uzun süre kullanımla ilgili. Umarım yardımcı olabilmişimdir

• SpesifikBrush S kullanıcısına yanıt
    Evet yeni başlıyorum sayılır. Yani uzun zaman oldu dokunmadim kağıt kaleme.

Eksiklik derken de çok mühim şeyler değil, bazı uygulamalar bilgisayar versiyonlarından ufak farklılıklar içeriyor. Yoksa Android bir tablet ile geri planda kalan tek eksi yönü torrent indirmesi yapılmıyor. Onu da zaten bilgisayardan yapıyorum. Ben cihazı yurtiçi cihaz olarak ikinci el aldım. Abd den 2300 e alip yaklaşık, 300 400 koyup üstüne satıyorlar burada çok. İnşallah verdiğim paraya değer :)

Siz nasıl çizimle ilgileniyorsunuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aenescan1994 A kullanıcısına yanıt
    Resimle ilgileniyorum ben. Karakter ve gökyüzü çizmeyi seviyorum daha çok. Instagram'ım var bu nick altında, bakabilirsiniz isterseniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Feyyad

quote:

Orijinalden alıntı: SpesifikBrush

Kalem gerekiyorsa ve iPad Pro fiyatına çıkamıyorsanız Tab S3. Fakat kalem gerekmiyorsa kesinlikle iPad 2017.

tab s3 te kasma donma yavaşlık var mı ?
    bir süre kullandıktan sonra çıkar mı ?
    samsung markasının sabıkası pek iyi değil o yüzden çok tereddüt ediyorum

Subway Surfers oyununda bile donmalar oluyor tablette. Eş zamanlı kullandığım note5 cihazım bariz daha hızlı ve donma kasma yapmıyor. 1,5 yıldırkullandığım halde.

• Yeni guncelleme gelmis Avrupa kitasi olarak bize uyumlu yakin diyebilecegimiz Hollanda geliyor...

T820XXU1AQI2 I Eylul ayina ait guncelleme oldugu ifade edilmektedir. En basta Bluettoh guvenlik acigi problemi giderilmistir ...
    T825XXU1AQI2 ise LTE sim kartli modeline aittir

Indirmek icin ilk sayfada bahesettigim samfirm dir ...

Hollanda icin

Region kodu PHN

telefon modeli bilindiig uzere SM-T820 ( wifi modeli icindir )

LTE li model icin ise SM-T825 yazilacak samfirm den ...

Gerisi download moduna alip Odin ile kurulum yapmaktir.

Tavsiyem guncelleme sonrasi fabrika ayarlarina donun tedbiren olasi performans dusmelerini bu guncelemlerle SIK karsilasabilirsiniz .
  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    Acaba dialer uygulaması aktif midir T825 de

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • MyonhesCom kullanıcısına yanıt
    Bendeki wifi modeli .
  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    Hocam, tab s2 kullandim 2 sene gayette memnundum.

Tab s3 konusu biraz ölü ve genelde ipad pro ya geçiş konusu gibi olmuş😁

SD820 hiç kullanmadim, performans olarak yansimasi nasil?

Tab s2 ye kiyasla Tab s3 alinir bir tablet mi?

(Wifi modelini düşünüyorum ve fiyat olarak bu rakamları hak etmediğini düşündügümden, düşmesini bekliyorum. . 1.999 rakamlari gordu teknoloji marketlerde hatta chip para ile 1899 TL. Ben 1750 gibi bekliyorum dusmesini. .)

• Merhaba
    İki haftadır tableti kullanıyorum. Soundcamp uygulamasında davul sesleri çıkarken parazit ve çıtırtı duyuluyor hoparlörlerde (alt kısımdakiler) sizin tabletlerinizde de bu sesler oluşuyor mu? Bir de instagram uygulamasında videolarda ses kapalı olsa bile alt hoparlörde video başladığı sırada 1-2 sn çok az cızırtı duyuluyor.
    Acaba bunlar uygulama kaynaklı mı ?
  • Dün itibari ile gelen update'i yükledim tabletime.
    Yaklaşık olarak 400 küsür megabayt civarındaydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erbayer -- 18 Ekim 2017; 11:11:50 >
  • merhaba arkadaşlar.

tablet almayı düşünüyorum ama benim için en önemli sıkıntı kalem durumu bu yüzden tab s3 ve ipad pro arasında kaldım. kullanış ve kalite olarak kalem özelliği hangisinde daha iyi performans veriyor ?
    çünkü sınava hazırlanan biriyim ve tüm notlarımı taşıyamasam da en azından bir pdf dosyasındaki denemeyi ya da notu kalem ile kullanıp gerektiğinde sayfalarca not alıp liste yapabileceğim şekilde kullanmak istiyorum
    özellikle ikisini deneyimleyen varsa önerilerine açığım
  • Hocam not alma konsunda tab s3 tavsiye ederim iPad cephesinde kalem deneyimleyemedim hatta bu cihazdan önce samsung ön yargım vardı kalemin akıcılığı hassasiyeti konusunda hic bir sıkıntı deneyimlemedim ayrica kendi samsung note ve write to pdf uygulamaları çok başarılı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • merhaba arkadaşlar...
    bu tableti galaxy tab A (android)ve surbook(12") yada cube mix (9,7") gibi bir Windows tabletle karsılastırabilirmisiniz? Daha cok e-kitap üzerine yazı yazmak için kullanmak istiyorum...
  • Byone kullanıcısına yanıt
    Guncelleme gelmiyor! Ozellikle Turkiye modeline inatla aylardir gelmiyor bir gidim guncelleme baska ulkelere gelse de ki onlarda da epeydir aylarca guncelleme yok.

Hic olmazsa Google Aylik Guvenlil Guncellemeleri yayinlansa ama onu da beceremiyor dunya genelinde .

Turkiye icin beterin beteri goruldugu gibi .. Kimse inkar edemez anca birileri susar! ...

Snapdragon 820 aslinda cok guclu ozellikle cihazin dusuk cozunurlukte olmasina ragmen Samsung yazilim olarak optimzasyonlari yapmamistir ayrica tema destegi filan da yok! Note8 ciktiktan sonra hic olmazsa 2 ay icinde Note8 arayuzu de gelir sandim ama yok!

Cihaz keskinlik olarak cok kotu Pentile AMOLED olmasi daha da sirittirmakta yetmiyor Samsung varsayilan cozunurlugu daha da dusurmus yazni yazilimla daha da dusuk bir cozunurlukte calismakta.

Belgelerde veya herhngi bir metinde veya internet tarayicilarinda yazilar bulanik cikmakta .

Ekrani HDR deniliyor ama degil Pentile 8 bitlik bir ekran yazilimsal olarak ekrani 1 TIK ustun ozellikle TabS2 ye nazaran. Internette ekran kiyaslamalari var o kadar kayda deger bir artisi yok ekraninda .

Ama RAM ve islemci ustun Tab S2 ye nazaran .

Bence Samsung tabletlerinde Q-LED LCD panele gecmeli .

SAmsung kendisi de ifade ettigi sey su : AMOLED ekranlar telefonlarda mantikli omurleri cok kisa diye gerci TV ler icin soylenmis olsa da efektif piksel olarak ta ozellikle tabletlerde cok yuksek yogunlukta cozunurlukte tabletler ( yuksek DPI li olmamasi ! ) olmamasi sebbeiyle AMOLED ler tabletlerde pratikte bir anlami kalmamistir.

Ayrica uygulama olarak tablet arayuzunde de cok fazla birsey Google Play Store da malesef yoktur.

Google bile tablet olayindan cikmisa benziyor Android 4.0 ile tek tip arayuze gecis ile Google kendisi telefonlara dha fazla odaklanmistir bu sebeple yillardir tablet arayuzlu Android uygulamalari neredeyse yok gibiler.

Samsung kendi uygulamalari da ev esyalarin akilli beyaz esyalar TV vs iicn uygulamasi bile tablet arayuzune gore aylardir uyumlu hale getirmemislerdir!

Olaya ekosistem SAmsung ekosistemi Google ekosistemi olarak ta ele alindiginda tablet arayuzune gore uygulamalar olmamasi veya cok az olmasi Android in tablet piyasasinda gelismemesi vesilesi ile tablet alinmasi akil kari degildir ozellikle Samsung Tab S3 genel olarak bircok acidan alinmasi pek akil kari degildir .

Samsung calisanlari samimi ifadelerine gore Samsung tablet urunlerine esasli donanimli ve yazilim destegi vermiyor yillardir demekte ama birseyler de yok denilmesin diye birkac cihaz tablet olarak cikartiyor ama yazilim vasat arayuzu vasat optimizasyonlari islemcisinin hakkini inatla vermemesi de yillardir devam ediyor.

Peki ben neden aldim !? S-Pen kalemi yuzunden . Rakibi de yok ki !

Ipad Pro 10.5 LTE 256 modeli tanitildi 10 bit RGB LCD IPS HDR panel ile geliyor denildi Apple Pencil de uyumlu idi hemen satin aldim cikar cikmaz .

Bu baslikta yenilik ne varsa guncelleme aninda paylastim hatta Turkiye ye gelmeyen son guncelleme olsa bile !

Tum ulkelerin yazilimlari da vasat ve aylardir bir guncelleme gelmedi ki haberini paylasayayim!

Bu yuzden bu konu sonuk kalmakta yeni birsey paylasma adina ...

Suclusu ben filan degilim.

Ayrica TAB S3 tabletim de satmadim kullaniyorum aradabir !

Ipad Pro 10.5 imi daha cok kullanmaktayim.

Tab S3 fiyati aslinda daha da dusuk olmali idi cok yuksek bence 1400 TL kafidir ama bilerek fiyatini dusurmuyorlar.

Ingiltere deki modelinde kulaklik ile geliyorken Turkiye dekinde kulaklik yok ama kutusunda kulaklik icin bolmesi yani cukurlasmis yuvasi kutu icinde cikmakta .

Bildigim kadariyla pek satilmiyor nedeni de cok basit : Guncelleme verilmemesi eerindne cok pahali olmasi mevcut arayuzu Note7 gibi de degil hatta Note5 te bile tema destegi vardi ustelik daha da yuksek cozunurlukte ama Samsung nasil becerdi ise cihazin akiciligi Note5 in cok gerisinde !

Note5 te 2 yil kullanmis biri olarak ifade ederim . Note8 ile yola devam ediyorum zaten Note8 ile kiyaslanamaz da .

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.