ⓘ SAMSUNG GALAXY TAB S7 Serisi ANA KONU (105. sayfa)
-
-
Arkadaşlar Selam,
Tab s7 6/128 bir cihazım var. ekranda 2cm kılcal bir çizik var. genel olarak az kullanıldı, kenarda yatıyor. Alındığından beri ayda 1-2 saatten fazla kullanılmadı. orijinal klavyeli kılıfı ile elden çıkarmayı planlıyorum model yükseltmek için. Sizce ne kadar bir fiyattan piyasaya çıkarmalıyım, ikinci el piyasasına hakim olmadığımdan bir çok şey öğrendiğim sizlere sorayım dedim ilk.
-
Geçen yıl şubat ayında aldığım tabletim yanında hediyeler ile birlikte satılık. En ufak bir problemi yok garantisi devam ediyor. Ufak bir pazarlık payı var. (8400 TL)
https://www.sahibinden.com/s/9n2ceFSd
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliytrklkmz -- 28 Haziran 2024; 18:0:4 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bugün, S7 FE için T733XXS7DXE3 güncellemesini Odin ile sıfırdan kurulumla yükleyip üstüne SmartSwitch yedeğini yükledim. 17 gereksiz uygulama daha vardı onları da kaldırıp bu listeye ekledim. Android 14 OneUI 6.1 debloat listesinde toplam 84 gereksiz uygulama oldu.
T733XXS7DXE3
- 1 Mayıs 2024 Android güvenlik güncellemesi içeriyor.
- 1 Mayıs 2024 Google Play sistem güncellemesi içeriyor.
- Binary kodu 6'dan 7'ye yükseliyor.
- Akıcılık biraz daha iyi gibi.
- Pil tüketimi de güzel gibi görünüyor. Bir kaç gün sonra pil tüketimini paylaşırım.
Pil tüketimini daha da azaltmak için;
1) Ayarlar - Cihaz bakımı - Hafıza - Ram Plus - Kapalı
2) Ayarlar - Bağlantılar - Diğer bağlantı ayarları- Yakındaki cihazı tarama - Kapalı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mystiery_ -- 4 Temmuz 2024; 0:41:33 >
-
OneUI 6.0 gibi pili koklamıyor maalesef bu OneUI 6.1 (T733XXS7DXE3)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mystiery_ -- 6 Temmuz 2024; 22:37:43 > -
Arkadaşlar tab s7 için ekran nerden temin edebilirim? Kendi kendine dokunmaya başladı maalesef. Bir gün ekranı biraz zorladım . Zamanla arttı saat başı ekrana dokunuyor kendi kendlne
Buna en uygun ne çözüm olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Format atın. Ekran koruyucusu sanırım yok ama bazı ekran koruyucuları arada oluşan hava filan boşluklar da hayalet dokunuşları gösterebilir.
Ekran değişimi en ideali Samsung yetkili satıcılarıdır. Onun dışındakileri birkaç kuruş ucuz olsa da önermem.
-
-
Bu tabletin kalem ucunu nereden alabilirim. Garanti çoktan bitti. Servislerde var mıdır. Yan Sanayi satan yer vat midir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bulursanız burayada yazar mısınız
-
amazonDaiUni S-Pen yedek uçlar Samsung Galaxy Tab S7 FE/Tab S7 / Tab S7+ Plus/Galaxy Tab S8 / Tab S8+ Plus/Tab S8 Ultra için dokunmatik Stylus S Pen Uçlar uç alet seti, 5 adet (siyah)https://www.amazon.com.tr/S-Pen-Samsung-Galaxy-dokunmatik-Stylus/dp/B0C775G8GZ
-
Bende dün inceledim. Yorumları okudum. Aklıma yatmisti ama yine de sorayım dedim.alip kullanan var mı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bendeki Tab S7 Plus ile birebir aynı. Basit bir parça. Kalitesi neyse orjinali ile aynıdır iyisiyle kötüsüyle. Bu tür ufak parçalar kalemin kendisi filan genelde Kore de üretilmez Çin gibi ülkelerde üretilir.
-
Teşekkürler..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X