Hocam ben hiçbir ayar yapmadım. Olduğu gibi kullanıyorum. Muhtemelen canlıda ekran. Bende pil koruması açık. |
SAMSUNG GALAXY TAB S8 / S8+ / S8 ULTRA KULLANICILARI [ANA KONU] (36. sayfa)
-
-
Hocam Tab S8'in ekranı amoled değil o yüzden almayı düşünüyorsanız S8 Plus alın.
-
Teşekkür ederim yanıtınız için. Çok büyük ekranlı bir cihaz düşünmüyorum hocam. Eskiden ilk jenerasyon Ipad Mini'm vardı, tam elime oturuyordu. Kitap boyutlarında olduğundan kitap okumak çok keyifliydi. O yüzden mümkün olduğunca avuç içi boyutlarında ve kullanım ferahlığı(Malumunuz, Ios'un kullanıcıyı darlaması konusu) sunan bir cihaz olabilirse memnun olurum. Teşekkürler.
-
o boyutlarda android var mı emin değilim. s8+ ekitap için kesinlikle ergonomik değil. bence deneyerek görün
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim hocam cevap için. Müsait bir zamanda iki cihazı da(Mini 6 - Tab S8) görebileceğim bir tekno markete uğramak gerekecek sanırım.
-
Selamlar, klavyeli kılıf s8 ultra için alabileceğim bir yer var mı ?
(Mousepad modeli)
Memnun musunuz hocam adaptörden
Bir sıkıntısını görmedim hocam.
-
Nerde hocam o fiyata
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yok sanırım?
amazon.com a bakınız
Tab s9 + 30 bine gelme sansi var mi
yurtdışı satış fiyatının yuro çevrilmiş. hali gelebilir güzel de kampanya yaparlar takas taksit saat vs s23 ultra bile hala kampanyalı
S9+ icin 1150 euro denmiş, ozaman fiyat 34.5k olcak diyebiliriz tahmini , 30k olsaydi almayi dusunuyordum ama 34.5k cok yuksek , bir yandan tab s8+ 20 k civarina bulunurken s9+ a 35k fiyat bicmek de mantikli degil gozle gorulur tek fark 8gen2 , bir umut hala 30k fiyata cikmasini bekliyorum
s8+ ın fiyatı bence hala çok iyi. kalitesine göre baya baya fp. s9+ büyük bir yenilik getirmediği için takas vs ile yenilemeyi düşünmüyorum
Katiliyorum s8+ fiyati cok iyi , elinde s8+ olanin s9+ almasi icin cok iyi bir yenilik yok, 8gen2 den cok memnunum s23de o nedenle s9+ cikmasini bekliyorum istedigim fiyatlara cikmazsa s8+ alip gececem, hem s9 lar cikinca 8 serisi bir miktar da ucuzlar diye tahmin ediyorum dolarda bu aralar stabil gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volnes -- 22 Temmuz 2023; 12:6:16 >
Arkadaşlar tab 8 ultra var bende ekranın büyük olması nedeni ile bilgisayarım için 2. Ekran olarak kullanmak istiyorum ama bunu kablo ile bağlayarak yapmak istiyorum olurmu olursa ne tür bir kablo ve yazılım gerekir teşekkür ederim
S8 plus için sağolsun buradan bir arkadaşın tavsiyesi ile Amazon üzerinden duc docix kılıf sipariş verdim yaklaşık 10-15 gün geçtikten sonra ürün kargoda hasar görmüş denilerek ücret iade edildi. Düzgün ve uygun birşey bulamayınca tekrar aynı ürünü istedim bugün tam bir ay oldu hala ürün ortada yok. Normal süresi 17 Temmuz da dolunca 100 tl hediye verildi ve 2 Ağustos tarihine süre uzatıldı. Hiç umudum yok yani ürün büyük ihtimalle gelmeyecek yine. Kaliteli kılıf öneriniz var mı? Beklemekten sıkıldı orijinal klavyeli kılıfını da düşünmeye başladım. Samsung sitesinde 5000 tl, Amazon da ise 4100 civarı ama sanırım eski model olan touchpad li(Almanca sürüm yazıyor farkı ne açıkçası bilmiyorum) modeli var.
Karasız kaldım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suskun4449 -- 26 Temmuz 2023; 12:7:51 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
play market te super display adında bir uygulama var 90 tl olması lazım. fiyatının hakkını fazlası ile veren bir uygulama tavsiye ederim.
-
Hocam size kılıfı ben önerdim heralde. Ben sipariş ettiğim zaman 13 gün içerisinde gelmişti. Çok iyi paketlemişlerdi. Üründe hasar filan yoktu. Çok kaliteli bir kılıf yani.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X