Hocam DUX DUCIS markası var, o markanın kılıfını alın. Tab S8 Plus tabletimde DUX markasının kılıfını kullanıyorum. Çok memnunum. Çok kaliteli malzemeye sahip. |
SAMSUNG GALAXY TAB S8 / S8+ / S8 ULTRA KULLANICILARI [ANA KONU] (47. sayfa)
-
-
Baktim amazona ama bulamadim s9 plus icin sanirim daha piyasaya surulmemis
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tab s9+ alacak olup, takas kullanmayacak ve klavyeli kılıfı almayacak bir babayiğit olursa benimle iletişime geçebilir mi? Almasını rica edeceğim, ben nakit gönderirim tutarı :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Tab s9+ ile tab s8+ arasinda boyut disinda tus diziliminde felan farklilik var mi ? Tab s8+ kilifi tab s9+ a uyar mi acaba boyutlar ayni ama baska farklilik var mi bilen var mi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volnes -- 31 Temmuz 2023; 19:36:20 >
Samsung eskiden gerçekten harika hediyeler verirdi ama artık krizden mi ne eskiden bedava verdiği hediyeleri şuan %50 indirim ile veriyor...
Tab s9 ultra 1tb + klavye kılıfı + 65wat şarj başlığı toplam 31.200 TL'ye aldım
12.9 inç bir apple ipad pro ile karşılaştırıldıpında hâlâ çok ucuz kalıyor (kapasite ve klavye kılıf dahil edildiğinde) ancak eskisi gibi değil..
Tab s7 plus cihazım daha yeni gibi klavye kılıfını hiç kullanmadım zaten almak isteyen olursa yardımcı olurum
-
Değişimlerde sadece cihaz alınır diye biliyorum şarj falan göndermenize zaten gerek yokta kalemde bir tereddütüm var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emocan21 -- 31 Temmuz 2023; 19:45:45 >
redditFrom the GalaxyTab community on Reddit: Will this (or any) Tab S8+ cover fit on the Tab S9+?https://www.reddit.com/r/GalaxyTab/comments/15a3atu/will_this_or_any_tab_s8_cover_fit_on_the_tab_s9/?xpromo_edp=enabled
65w Trio şarj adaptörü 1600 lira. S9+ için gerekli mi? Alternatifi var mı?
Yeni kamera duzeninden ve boyutundan dolayı uymuyor elimde s8+ kilifi yok aslinda ama istedigim kilifin s8+ olani 350 lira daha ucuz elinde s8+ icin kilif olan ve s9+ satin alan icin daha buyuk bir hayal kirikligi sanirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volnes -- 31 Temmuz 2023; 20:13:50 >
Darbe, düşme gibi durumlarda evet koruyuculuğu köşe ve kenarlar için yok ama şahsen kalitesinin ve o pütürlü dokusunun çok iyi olduğunu düşünüyorum. S7+ klavyeli kılıfı 3 yıldır kullanıyorum, en ufak bir deformasyon vb. olmadı. Tableti yanıma almam gerektiğinde sırt çantamın laptop gözü gibi yeri var orada taşırım, şu ana dek sadece kenarlarda ufak tefek boya çizikleri hariç bir sorun yok. Şimdi o tableti kızıma vereceğim için kapkalın silikon bir kılıf sipariş ettim ama normalde öyle kılıflar bu tür estetik açıdan şaheser cihazlara haram bence :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 31 Temmuz 2023; 20:18:18 > -
45W adaptör yeterli olur.
-
Evet ince ama şık kılıflar , bi yandan oyuzden aklim onlarada kayiyor ama fiyatlarıda cok yuksek
benim de s9 ultra için almak istediğim kılıf s8 ultra için üretilen aşağıda bağlantısını verdiğim kılıf ama maalesef dediğiniz gibi kamera düzeni yüzünden olmuyor.S9 ultra için de aynısını göremedim.
samsung trGalaxy Tab S8 Plus Ayaklı Koruyucu Kılıf Siyah | Samsung Türkiyehttps://www.samsung.com/tr/mobile-accessories/galaxy-tab-s8-plus-protective-standing-cover-black-ef-rx800cbegww/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yekzan -- 31 Temmuz 2023; 21:31:49 > -
Siparisi ne zaman verdiniz?
Bu 65w adaptörü tüm S9 serilerinde hediye ediyorlar mı yoksa stoklarla sınırlıydı ve bitti falan mı?
-
gecen hafta çarşamba gecesi vermiştim sonra bu mağaza lansman ve extra ekran sigortası muhabbetine iptal etmiştim sonra farklı mail adresi ile tekrar hesap açacaktan ( çünkü kılıf fiyatı yarıya düşmüyordu yeni bir mail hesabı ile üyelik gerekiyormuş ) pazar gecesi sipariş geçtim hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X