Şimdi Ara

Samsung galaxy tab3 T-210 Sd Card uygulama yükleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
18.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: cihankvnci

aynı tablet bende de var hafıza kartını takıyorum tablet görmüyor aynı kartı 5800 a takınca hemen görüyor. ne yapmam lazım

o sorunla hiç karşılaşmadım fakat micro sd cartınızı MiniTool Partition Wizard Home Edition ile biçimlendirip bide öyle deneyin.
  • Bu saçma olay nedir arkadas tablet te sd kullanamıyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • t210 cihazına root yaptım ama cwm recovery kurulumunu yapamıyorum. odin programında PDA bölümünden dosyayı seçiyorum, start basınca hata veriyor. PDA yanındaki (dosyanın uzantı adresi) gözükmüyor. çözümü bilen varmı.?

t210 içindeki klasöre attım dosyayı söylemiş olduğunuz programları denedim (boot menü manager, recovery tools ) olmadı?

supersu programını günleyemedim ondan olabilir mi. orijinal rom atıp tekrar kursam çözüm olur mu?
  • GL&SD kesin çözüm mü arkadaşlar? root atmakta problem yok...
  • Selam arkadaslar, bende galaxy tab 2 var tableti rootladi gp dan neredeyse butun programlari denedim fakat sd karta bikac program ve oyun disinda bisi atamadim. Yuklenen butun uygulamalari sd karta atmak soz konusumu yoksa belli programlarmi atilabiliniyor. Yoksa rootlama isleminden sonrada yapilmasi gereken bisiler vqrdida benmi yapmadim. Yardimlariniz icin simdiden tesekkurler...

• quote:

Orijinalden alıntı: zekiesenalp

GL&SD kesin çözüm mü arkadaşlar? root atmakta problem yok...

Kardes dedigin program dahil denemedigim sey kalmadi ama bikac program haric sd karta bisi yukleyemedim, forumqda yqzdim zaten benim rootlamak harici bisi yapmam gerekiuoku diye. Once kesin bi root atman lazim daha sonrasini arkadaslar yardimci olursa senin gibi bende ogrenicem

• aldığım gibi root yaptım zaten. aman direkt olarak prerooted olayını yapma tablete. ekran bozuluyor.

• Arkadaşlar tabletim böyle oldu acaba bir bilginiz var mı bundan nasıl kurtulabilirim bu sorun Ses tuşu orta tuş ve kaptma tuşuna basarak oldu
     Samsung galaxy tab3 T-210 Sd  Card uygulama yükleme
  • esme snbl E kullanıcısına yanıt
    merhaba esme snbl;

o girdiğin mod odin ile yükleme yani download modu. ses kısma + home + power tusuna basarsan o moda girebilirsin. o moddan çıkman için power tuşuna 8 sn. basılı tutman yeterli olacaktır. recovry moda girmen için ses açma + home + power tuşuna basman gerek..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.