Şimdi Ara

Samsung Galaxy W vs. Sony Ericsson Xperia Ray

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni bir telefon almak niyetindeyim. Bu nedenle bir süredir bütçeye uygun androidli bir telefon almak için araştırma yapıyorum. Yaptığım araştırma sonunda bahsi geçen iki telefon arasında kaldım. Forumları okudum, bilinen teknoloji marketlere giderek bilgi alamaya ve karşılaştırma yapmaya çalıştım. Gel gelelim aynı firmanın çalışanları dahi farklı farklı şeyler söylüyorlar. Genel kanının Ray yönünde olduğunu söyleyebilirim. Bunda en büyük etken ise ICS 4.0 güncellemesini alacak olması. Öte yandan ekran pixel oranı ve çözünürük, fotoğraf kalitesi vb. konularda Ray daha iyi deniyor. Ancak benim için ekran büyüklüğü de önemli. Malum Ray gerçekten küçük bir ekrana sahip. Zaten 3.3'' lik bir telefon kullanıyorum ve yetersiz geliyor. Deneyimlediğim kadarıyla W'da ekran kalitesi olarak fena değil. Birbirini ikame açısından sizler neler diyebilirsiniz. Bu bütçe aralığında başka önerileriniz nelerdir ?

• Takip
  • Hocam bende bu konunun içindeyim bayadır.Öncelikle haklısınız ray cidden çok küçük bu yüzdende pixel yoğunluğu yüksek kaçıyor galiba bunu tam olarak bilmiyorum yanlışım varsa düzeltin.Fakat SE kalitesi herzaman ayrı olur onu belirteyim öyle samsung gibi 10 tane ara model telefon çıkartmıyolar az çıkartıp kaliteli çıkartıyolar.Samsungun telefonları genel olarak kötü demek istemiyorum fakat SE ye göre biraz sönük kalıyor kalite bazında.Rayı deneme şansım oldu elime aldığımda oldukça şaşırdım çünkü şuan kullandığım cihaza göre oldukça küçüktü(Samsung Galaxy Ace)O anda telefonun özelliklerini bi kenara attım ve soğudum telefondan işlevsellik bakımından sıfır neredeyse.Sonrada W yi deneme şansım oldu.Cihaz oyuncak gibi dış kalite anlamında kendi cihazımdan kat kat kötü (ama kapla problem kalmaz diye düşünüyorum) fakat telefon oldukça hızlı abartmıyorum bi kere kasmaydı oydu şuydu yaşamadım.ICS güncellemesi çokta önemli değil Value Pack yayınlancak (Yayınlanmışta Olabilir) Wye.Ekran kalitesi güzeldi fakat bir SE olamaz.Ben oyumu Wden yana kullanıyorum zaten yazında W alcam allah izin verirse tam bir F/P canavarı bence sizde 3.3 incle urasmayın hic alın Wyi keyfinize bakın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony Xperia X Compact
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.