< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy Watch 3 [ANA KONU] (38. sayfa)
-
-
Kılıfı 2021 yılından beri kullanıyorum,memnunum. Şu ana kadar bir aşınma vs gözlemlemedim.
-
Yazılım geldi sanırım tansiyon var. Kuruyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kurunca bilgi verirseniz sevinirim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yükledim. Tansiyon ve ekg gelmiş. Hayırlı olsun.
Tmmdır teşekkürler hayırlı olsun
Benim saat EKG ölçmüyor. Nedeni ne olabilir? 5sn falan ölçüyor sonra baştan başlıyor ve sürekli böyle oluyor
-
Nasıl yüklüyoruz arkadaşlar yazılım güncellendi ama EKG ve tansiyon için ek program lazım sanırım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geldi mi ekg watch 3 e
Samsung health monitörü indirmeniz gerekiyor
Nerden indiriyoruz iphonde
iphone da çalışmıyor ekg ve tansiyon hocam. Hatta samsung marka dışında da problem oluyor diye biliyorum.
-
Nereden indirdiniz galaxy sotre da yok
Saati güncellediyseniz eğer widgetlarda tansiyon ve ekg yi görebilirsiniz. Mesela tansiyona tıklayın, başlatmaya çalışın kendisi indiriyor hocam. Nerden indiriyor bende bilmiyorum :)
-
Hocam merhabalar. Gelen güncellemeyi yaptım. Xioami poco telefon kullanıyorum. Ancak dediğiniz şekilde uygulamalar gelmedi saatime. Nereden yüklenir ki bunlar
Hocam merhaba, samsung dışında kullanılması mümkün değil(normal yollarla), samsung baya kısıtlamış malesef. Apk olarak güvendiğiniz bir siteden indirebelirsiniz
-
Henüz stabil çalışmıyor sanırım ölçüme başlamadı bi türlü
-
Yeni güncelleme ile gelen EKG yi kullanabiliyormusunuz bende mi sorun var sürekli hata veriyor çekmiyor bi türlü
-
herkese selamlar, cihazın ios ile uyumluluk durumu şaun ne seviyed, ios ile kullananlar yorumlarını yazabilirler mi?
-
Ben de sorunsuz çalışıyor, s 20 samsung telefon ile kullanıyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X