Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SAMSUNG GALAXY WATCH 6 + SIFIR SAYILIR + Satın Al 1 Mart 2024 02:33 1 1 SAMSUNG GALAXY WATCH 6 + SIFIR SAYILIR + SAMSUNG GALAXY WATCH 6 + SİYAH RENK ÜRÜNÜ 24 SAAT CİVARI KULLANDIM VE ÇIKARTTIM DİJİTAL SAAT BANA GÖRE OLMADIĞINI DÜŞÜNÜYORUMSIFIR GİBİ TERTEMİZ DİYEBİLİRİZSIFIR FİYATI 7 BİN TL CİVARIDIRFATURASI YOKKUTUSU KİTAPÇIĞI VE ORİJİNAL SARJ ALETİ VARDIRFİYAT 5000 TL. İLETİŞİM 0531 567 67 22 - WHATSAPP VEYA PMDE ATABİLİRSİNİZSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün MACBOOK AİR M2 +13.6 İNÇ + PİL DEVRİ 5 + GARANTİLİ +1 AYLIK---- FİYAT 25 BİN TL EKRAN DAHİL FULL SET + 31.5 İNC CURVED + RTX 3060 Tİ + 1 TB SSD ASUS ROG FLOW X13+ RYZEN 9 + RTX 4060 +KATLANIR DOKUNMATİK EKRAN ++ HER BÜTÇEYE GÖRE ÇEŞİT ÇEŞİT LAPTOPLAR ++GAMİNG - BUSİNESS - GÜNDELİK VB.