Şimdi Ara

Samsung Galaxy Watch Active 2 40mm Çelik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Samsung Galaxy Watch Active 2 40mm Çelik
    Saati 2020 yılının Ocak ayında vatan bilgisayardan satın aldım. Faturası ve kutusu eksiksiz şekilde mevcut. Garantisi hala devam ediyor. Saati toplasanız 5-6 kere kullandım. Onda da hep ev içerisindeydi uyurken uykumu takip etmek için. Saatte tek bir çizik bile yok. Çelik kasa ve orijinal deri kayışı sıfır gibi gözüküyor. Zaten deri kayışı deneme dışında hüç kullanmadım. Bir heyecanla alıp hemen hemen hiç kullanmadığım için satıyorum.YANINDA 8 ADET HİÇ KULLANILMAMIŞ KAYIŞ DA HEDİYE. Samsung Galaxy Watch Active 2 40mm Çelik Samsung Galaxy Watch Active 2 40mm Çelik Samsung Galaxy Watch Active 2 40mm Çelik Samsung Galaxy Watch Active 2 40mm Çelik Samsung Galaxy Watch Active 2 40mm Çelik Samsung Galaxy Watch Active 2 40mm Çelik
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1150 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Hocam kolay gelsin. Neden satıyorsunuz. Memnun kalmadınız mı. Ben de almayı düşünüyorum. Sıfırları ile teknik farkları var mı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasinbenkli

Hocam kolay gelsin. Neden satıyorsunuz. Memnun kalmadınız mı. Ben de almayı düşünüyorum. Sıfırları ile teknik farkları var mı acaba

Selamlar. Açıkçası büyük şevkle almıştım, gece yatarken uyku kalitemi ölçer ben de ona göre izlerim diye. Uyku düzenim biraz bozuktur. Ama bu sefer saati takınca aklımda hep saat oluyor, yine uykuya dalamıyorum. Veya gece uyanınca merak edip saati açıp bakıyordum, bu sefer uyku düzenim iyice bozuldu :) Zaten telefon hep yanımda olduğu için telefon bağlantı özelliklerini de kullanmadım hiç. Denize girdiğimde kullanırım diye düşünmüştüm ama ona da içim el vermedi, eski mi3 band saatimi kullanmaya devam ettim denizde. Bu nedenle neredeyse hiç kullanmadan yan tarafta yattığını fark edince satmaya karar verdim. Sıfırları ile teknik açıdan hiçbir farkı yok, hatta fazladan 8 tane kordonu var :) Garantisi ve faturası mevcut...

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Hocam hiç ikinci el malzeme almadım. Ama sıfırına da bu kadar para vermek istemiyorum. Açıkcası biraz tereddütlerim var. Acaba tlf no versem daha detaylı foto ve video gönderebilir misiniz. Bir de şarj cihazı da var mı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasinbenkli -- 7 Şubat 2021; 21:22:23 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.