Şimdi Ara

Samsung Galaxy Watch Ultra [ANA KONU] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
465
Cevap
49
Favori
14.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Diyabetli bir birey olarak bu tarz gelişmeleri merakla takip ediyorum ama ne kadar güvenilir olur acaba.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ykpumtt Y kullanıcısına yanıt
    Bende merak ediyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ykpumtt Y kullanıcısına yanıt
    %100 güvenilmez ancak fikir verebilecek seviyede ölçüm yapar ya da tahmin eder

• Şu uyku apnesi vs gibi şeyleri artık bizim ülkeye de getirseler keşke.

• Selamlar, yurtdışı alıp kullanan var mı? Bazı ülke cihazları bizim bölgemizde çalışmıyormuş sanırım? Hangi model ürünü yada ülke ürününü almamız lazım?

• saitates kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Bu foruma yazan ve bu saati benim gibi yurtdışından alan bir çok kişi var.

Ben Almanya'dan Amazon'dan aldım. Model numarası : SM-L705F

Problemsiz kullanıyorum ve e-sim'de aktif halde.

• imtr kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler, bölge kısıtlaması olan modeller olduğunu okumuştum o yüzden sordum. Bu model no üzerinden gideyim ozaman

TR de mi kullaniyorsun hocam? Eger oyleyse sms geldiginde bilgi verir misin?

• Halk Kütüphanecisi kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Evet TR'de kullanıyorum. SMS çalışmıyor.

Imei kayitsiz mesaji demek istiyorum.

• Halk Kütüphanecisi kullanıcısına yanıt

Yok daha mesaj gelmedi hocam.

Geçen sene esim aktivasyounu 16 Ağustos'ta yapmış ve 2 gün sonra yani 18'inde mesaj gelmişti.

Normalde 120 gün sonra yani 16 Aralık'ta kapanması gerirken hiç kapanmamıştı.

Surekli kullanmadiysan olabilir hocam. Periyodlarin aylik oldugu soyleniyordu.

• En uygun nerden alınıyor tr de

• Arkadaşlar, Vodafone'da watch ultra da e sim kullanabilen var mı veya onenumber özelliğini

• Bir şey sormak istiyorum. Ben saate SIM eklemiştim. Geçenlerde telefonu sattım ama saati sıfırlamadım kullanıyorum. Şimdi yeni Samsung telefonum gelince bu saati telefonla eşleyince SIM'i silip tekrar yüklememe gerek var mı?

Mantıken yoktur diye düşünüyorum. Çünkü yine cep numaram aynı olacak ancak yine de danışmak istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prfssr -- 27 Ocak 2025; 17:29:12 >
  • whatsapp business bildirim geliyor mu. kullanan varmı blutooth sürümü bendeki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the guardian14 -- 27 Ocak 2025; 18:10:32 >
  • Prfssr kullanıcısına yanıt
    Telefon simkartın değişmediği için yeni telefona geçtiğinde tekrardan yüklemene gerek kalmaz diye düşünüyorum.

• Merhaba arkadaşlar. Saatimde 3 ayda 2 kez resimdeki işaret belirdi. Normalde orta tuşa basınca çıkıyor ama resimde gözüktüğü gibi ben basmadan çıktı ve ben orta tuşa basınca kayboldu. Teknik servise sorduğumda acil durum modu açık mı açıksa normal dedi ama ben anlam veremedim. Yorumlarınızı bekliyorum. Samsung Galaxy Watch Ultra [ANA KONU]

• Ne kadar tuhaf bir yer oldu burası! kimse birbirine konu hakkında cevap vermiyor!resim at nasıl saatim de tamam... vodafone da saatte e sim kullanan var mı ? dedim kimse okumuyor sanırım ...

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.