Şimdi Ara

*** SAMSUNG GALAXY Y S5360 *** (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.780
Cevap
12
Favori
229.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnternetten alın bence. Sonuçta koşulsuz 7 gün iade hakkınız var. Mağazadan gidip alınca eğer bozuk çıkarsa garantiy gönderirsiniz teli. Bimeksi pek önermiyorum internet alışverişinde bu arada.
  • Arkadaşlar ben bu telefonu alalı 1 hafta oldu ama şarj sorunu yaşıyorum sabah koyuyorum telefon hiç bişe yapmadan şarjı bitiyor ne yapabilirim önerilerinizi yazabilir misiniz çok sıkıldım bu durumdan
  • Arkadaşlar telefon gayet güzel ve hızlı. İlk android deneyimim ve gayet memnunum şu ana kadar. Yalnız bir tek sıkıntım var o da şu: Uygulamaların bazı kısımlarını telefon hafızasına da yüklüyor galiba. Bu da telefon hafızasını dolduruyor. Başka bir uygulama yüklemeye çalıştığımda hafıza yetersiz diyor. Bu sorunun bir çözümü var mıdır yani programları tamamiyle sd karta yükleyemezmiyiz.

Bu arada telefonu nereden alacaklarını soran arkadaşlara kararınız kesin bu telefonsa internetten almanızı tavsiye ederim Yukarıda da yazmıştım teknolojixten aldım ben Genpa garantili geldi 368 tl kargo bedava.
  • @bsliali Yukarılarda teknosadan alanların telefenunu iade etmiyorlar diye bir yazı okudum. Onun hala geçerli olduğunu sormak istiyorum. Birde bize en yakın teknosa forum istanbul da. Oradan da araştırıp bulurum ama internetten almak daha ağır basıyor gibi. Çünkü 7 gün içerisinde iade hakkı var ve 2 yıl da garantisi var.

@durakhan Teknolojix e pek fazla güvenemiyorum. Daha önce klima almak için baktığımda hatalı ürün geldi diye yorumlar vardı. O yüzden almak istemiyorum teknolojixten. Ben daha çok hizlial.com hepsiburada.com gibi sitelerden alışveriş yaptığım için daha güvenli geliyor bana.
  • Hizlialdan alip da magdur olan cok kisi var, dikkatli olun derim. Hepsiburada iyidir, birde ben ereyondan da alisversi yaptim sorunsuzca.
    Simdi bimeks internet satisi iyi diyorlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • @sungur 13 Ben hizlial dan yüzlerce ürün aldım. Herhangi bir sorun çıkmadı. hepsiburada.com da fiyat ucuzdu dahada ucuzlar diye almadık şimdi kaldırmışlar. 320TL ye vardı bi tane ama şimdi o da gitti 379 TL hizlial ve hepsiburada' da sizce hangisinden almalıyım? ereyon.com danda hiç alışveriş yapmadım ilk defa duyuyorum adını. Güvenilir olduğuna emin misiniz?
  • arkadaşlar sizin cihazların üretim yeri neresi acaba ?? birisi internetten aldım çin malı çıktı diye şikayet yazmış...bendeki vietnam by samsung yazıyor...sizinkiler nasıl ???
  • bimeks vatan teknosa gold vs gibi normalde mağazası da olan yerleri tercih edersen internet üzerinden alışveriş de sorun yaşamazsın. ama bunun dışındaki yerler bilmiyorum bana güvenli gelmiyo.
  • Ekranı küçük mü bana resimde öyle mi geldi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35bna

Ekranı küçük mü bana resimde öyle mi geldi ?

evet küçük, çözünürlükte düşük.
  • quote:

Orijinalden alıntı: durakhan

Arkadaşlar telefon gayet güzel ve hızlı. İlk android deneyimim ve gayet memnunum şu ana kadar. Yalnız bir tek sıkıntım var o da şu: Uygulamaların bazı kısımlarını telefon hafızasına da yüklüyor galiba. Bu da telefon hafızasını dolduruyor. Başka bir uygulama yüklemeye çalıştığımda hafıza yetersiz diyor. Bu sorunun bir çözümü var mıdır yani programları tamamiyle sd karta yükleyemezmiyiz.

Bu arada telefonu nereden alacaklarını soran arkadaşlara kararınız kesin bu telefonsa internetten almanızı tavsiye ederim Yukarıda da yazmıştım teknolojixten aldım ben Genpa garantili geldi 368 tl kargo bedava.

duygularıma tercüman olmuşsun..hafıza doldu diyor tek sıkıntı bu şu an için ..birde kulaklıkla müzik dinlerken biri aradığında arayan kişinin adını nasıl söyletebilirim . telefon cebimde oluyo, çıkarmadan direk açıyorum bunu nasıl halledebiliriz.ben alalı 2 hafta gibi bi süre oldu memnunum.

• ya arkadaşlar telefonun tuş kilidine şifre falan koymuyorum ancak mesaj geldiğinde cebimde kendi kendine açılıyor kafasına göre dokunmatik işliyor şifre koydum sorun düzeldi ancak şifre koymak istemiyorum bu sorunu nasıl halledebilirim acaba ???
  • Arkadaşlar benim 5360 şarz olurken telefonda sağlıklı işlem yapamıyorum takılıyor.İkincisi şarz olması saatler sürüyor.Bunun pili tamamen boş iken ne kadar sürede şarz olur? Cevap verenlere şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyyah54

Arkadaşlar benim 5360 şarz olurken telefonda sağlıklı işlem yapamıyorum takılıyor.İkincisi şarz olması saatler sürüyor.Bunun pili tamamen boş iken ne kadar sürede şarz olur? Cevap verenlere şimdiden teşekkürler.

kitapçıkta şarj olurken cihazı kullanmayınız diye bir uyarı gözüme çarpmıştı demekki normal bir durum...şarj süreside şarj aleti ile alakası yavaş dolduruyor şarjı
  • merhaba arkadaşlar...

Yaklaşık bir ay önce hepsiburada üzerinden Y 5360 telefon almıştım.. Arızalı çıkınca iade ettim ve başka bir yerden yine aynı makineyi aldım... Daha önce aldığım makinenin üzerinde android sürümü 2.3.6 varken, yeni aldığım makinenin üzerinde 2.3.5 yüklü geldi... Bunu nereden 2.3.6 ya yükselteceğimi bilmiyorum... Daha önceki makinede youtube kurup çalıştırmıştım ama şimdi kurmak istediğimde sürüm bu makinede çalışmaz gibisinden hata veriyor ve kuramıyorum... Bu sorun android sürümüyle ilgili olabilirmi acaba?

Bir başka sorunum ise şu.. PC üzerinden googla play vasıtasıyla marketten app indirmek kolayıma geliyordu... Şimdi bunu yapmaya çalıştığımda "this app will be downloaded to your device shortly" yazıyor ve hiçbir şey inmiyor... Ama aynı app yi telefon üzerinden indirip kulllanabiliyorum... Yine pc üzerinden indirmek için ne yapmalıyım??

Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim...

• Samsung kiesi indir ve telefon u pc ye bağla çıkacak olan soruya evet de telefon güncellenir bi de benim sorum şu telefonu aldım ama şu an elimde değil ama internet olarak h ye kendi mi geçiyo yoksa biz mi ayar yapıyoz bi de internet hızı nasıl onu sorayım teknosadan aldım.. .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet378

merhaba arkadaşlar...

Yaklaşık bir ay önce hepsiburada üzerinden Y 5360 telefon almıştım.. Arızalı çıkınca iade ettim ve başka bir yerden yine aynı makineyi aldım... Daha önce aldığım makinenin üzerinde android sürümü 2.3.6 varken, yeni aldığım makinenin üzerinde 2.3.5 yüklü geldi... Bunu nereden 2.3.6 ya yükselteceğimi bilmiyorum... Daha önceki makinede youtube kurup çalıştırmıştım ama şimdi kurmak istediğimde sürüm bu makinede çalışmaz gibisinden hata veriyor ve kuramıyorum... Bu sorun android sürümüyle ilgili olabilirmi acaba?

Bir başka sorunum ise şu.. PC üzerinden googla play vasıtasıyla marketten app indirmek kolayıma geliyordu... Şimdi bunu yapmaya çalıştığımda "this app will be downloaded to your device shortly" yazıyor ve hiçbir şey inmiyor... Ama aynı app yi telefon üzerinden indirip kulllanabiliyorum... Yine pc üzerinden indirmek için ne yapmalıyım??

telefonu 2.3.6 ya yükselttim ancak youtube yine kurulmuyor... pc üzerinden yükleme yine yapamıyorum..

• quote:

quote:

merhaba arkadaşlar...

telefonu 2.3.6 ya yükselttim ancak youtube yine kurulmuyor... pc üzerinden yükleme yine yapamıyorum..

bendede 2.3.6 kurulu youtube desteklemiyor diyor play storede kurulmuyor bendede

• quote:

Orijinalden alıntı: bsliali

quote:

quote:

merhaba arkadaşlar...

bendede 2.3.6 kurulu youtube desteklemiyor diyor play storede kurulmuyor bendede

daha önce aynı model telefonda 2.3.6 ile youtube kurmuştum... acaba marketteki youtube değişmiş olabilir mi?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bsliali

quote:

quote:

merhaba arkadaşlar...

daha önce aynı model telefonda 2.3.6 ile youtube kurmuştum... acaba marketteki youtube değişmiş olabilir mi?

belki youtube uygulaması güncellendi ise o yüzden olabilir

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.