Şimdi Ara

*** SAMSUNG GALAXY Y S5360 *** (86. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.780
Cevap
12
Favori
229.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba ben yeni üyeyim lütfen bana yardım edin
    samsung s5360 telefonuma aksam oyun indirmiştim oyunu açtığımda ekran dondu bende bataryayı çıkarıp takıp tekrar açtım açış o açış
    ekranda açılırkenki animasyonlar ve en son samsung yazısı çıkıyor sonra yine aynı şeyi tekrarlıyor ama açılmıyor animasyon çıkarken seste çıkıyordu ama şimdi seste yok lütfen yardım edin şirket telefonuydu

• samsungmaduru S kullanıcısına yanıt
    telefon kapalıyken ses artırma ve power tuşuna basılı tutarak telefonu açın. telefon recovery moda girecektir. orada factory reset diye bir seçenek var, ses tuşları ile üzerine gel ve home tuşu ile onayla. telefon fabrika ayarlarına dönecektir.

yalnız telefondaki uygulamalar silinir, hafıza kartı silinmez.
  • dediğiniz gibi yaptım
    ekranda bi sayfa çıktı yazanlar şöyle
    android system recovery
    confirm wipe of all use
    THİS CAN NOT BE UNDON
    no
    no
    no
    no
    no
    no
    no
    yes--delete all user
    no
    no
    no
  • quote:

Orijinalden alıntı: samsungmaduru

dediğiniz gibi yaptım
    ekranda bi sayfa çıktı yazanlar şöyle
    android system recovery
    confirm wipe of all use
    THİS CAN NOT BE UNDON
    no
    no
    no
    no
    no
    no
    no
    yes--delete all user
    no
    no
    no

Ses kisma tuslari ile yes in ustune gelip bosluk tusuna basin. Cikan ekranda reboot system nowa bosluk tusuna bsin tamamdir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cant mount /dataRebooting diyor ve tekrar başlıyor aynı hatayı yapmaya

• quote:

cant mount /dataRebooting diyor ve tekrar başlıyor aynı hatayı yapmaya

o zaman odin ile telefona yazilim yukleyebilirsiniz.

• hardcrss kullanıcısına yanıt
    nasıl yapılıyor yardım edebilirseniz çok minnettar olurum
  • quote:

nasıl yapılıyor yardım edebilirseniz çok minnettar olurum

Size yardım ederim 2saate kadar.

• bekliyorum teşekkürler
  • emanet telfonla müzadele ediyorum lütfen yardım edin

• arkadaşlar yardım edebilecek kimse yok mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samsungmaduru -- 4 Şubat 2014; 18:55:47 >

• iş çıkışı internete giremeyebilirim lütfen siz yinede yapmam gerekenleri yazın ben uygulayayım
  • 2 saat demiştiniz 3 sAAT oldu
  • quote:

2 saat demiştiniz 3 sAAT oldu

şu linkten şu dosyayı indir :http://terafile.co/332200f49f51/S5360XXLK3_S5360OJVLL1_TUR.zip

daha sonra bu linkten odini indir :http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=1168421&d=1341114315

Rom u rardan çıkartın ve odini açın çıkan tek dosyayı odinin PDA kısmına koyun cihazı download modda bilgisayarınıza baglayın (ses kısma + Home tuşu + power tuşu) ve odin in start tuşuna basın. Pit dosyası istemez
    Not: Re-Partition u işaretlemeyin

SAKIN CİHAZ YAZILIM ATARKEN ÇIKARMAYIN YANLIŞ BİŞEY YAPMAYIN CİHAZ BİR DAHA AÇILAMAZ . SORUMLULUK SANA AİTTİR .

NOT 2 : CİHAZDAKİ BÜTÜN BİLGİLER SİLİNECEK

NOT 3 : EGER YAZILI ANLATIM İLE YAPAMAZSAN YOUTUBEDE VİDEOLARI VAR ÖRNEK :https://www.youtube.com/watch?v=gk8XAi3ebAI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeylaTheBand -- 4 Şubat 2014; 20:22:32 >

• @ender : firmwareyi 1 hafta içinde paylaşmayı düşünüyorum eksikleri var onu gidericem .

@TheLordofShadows : bende o tarz durum çubugu için ugraşıyorum bir tane buldum bakıcaz artık önemli olan görsellikten öte stabilite .

Bugun roma çok iyi bir özellik ekledim hani sınırsız facebook paketi yapınca faceye girmek için paket veriyi açınca kontör gidiyodu yok şey veri çekiyo diye .

O sorun yok :)) senkronizasyonlar kısıtlı

fakat ufak tefek sorunlar var onların hallolması lazım :(
  • Teknosa cihazin stogunu bitirdi . Birdahada getirtmez buyuk ihtimal hayirlisi olsun :)

• quote:

Orijinalden alıntı: LeylaTheBand

Teknosa cihazin stogunu bitirdi . Birdahada getirtmez buyuk ihtimal hayirlisi olsun :)

gene baya satıldı bu cihaz tutuldu toplam android cihazların içerisinde %1.9 oranı var satış olarak buda dünya genelinde 16-20 milyon arası cihaz yapar giriş seviyesi için bence çokda yüksek bir değer

http://www.scroll.com.tr/103737/ocak-2013-itibariyle-en-populer-10-android-cihazi/

• quote:

@ender : firmwareyi 1 hafta içinde paylaşmayı düşünüyorum eksikleri var onu gidericem .

@TheLordofShadows : bende o tarz durum çubugu için ugraşıyorum bir tane buldum bakıcaz artık önemli olan görsellikten öte stabilite .

Bugun roma çok iyi bir özellik ekledim hani sınırsız facebook paketi yapınca faceye girmek için paket veriyi açınca kontör gidiyodu yok şey veri çekiyo diye .

Hocam status barı yaparsanız anında geçerim bu rom'a

• merhaba arkadaslar
    whatsupı s5360 telefonunda kullanan arkadaslara bi sorum olacaktı.whatsupta engellediğiniz bir kişinin siz kendi tlfununuzda son görülme bilgilerini görüyormusunuz last seen i ni yani..bu bazı eski telefonlarda görülmüyorda merak ettim ve çok önemli benm için
    cevaplar için teşekkür ederim
    iyi forumlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLordofShadows

quote:

@ender : firmwareyi 1 hafta içinde paylaşmayı düşünüyorum eksikleri var onu gidericem .

Hocam status barı yaparsanız anında geçerim bu rom'a

romu geliştirmeyi bıraktım . statusbarıda nexusların 4.4 ündeki gibi yapmayı başarmıştım ama bu galaxy y den bi cacık olmaz .

• 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.