Şimdi Ara

Samsung gear s2 classic 482 lira mediamarkt şok fiyatı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
2.330
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • classic olanı alıp vazgeçen olursa talibim :D biraz işimiz çıktı fırsatı kaçırdık resmen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyaz aldik bakalim begenmezsek gondeririz geri bu arada magaxalarda 849 tl urun mediamarktta

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya işim vardı kaçırdım fırsatı, yoksa ilk yakalayanlardan olurdum. Siyah olan hoş duruyor. Beyazı sevemedim. Hoş durmuyor. Kordon değişse bile gövdeden kaybediyor.

Neyse iyi tarafından bakalım, paramız cebimizde kaldı. Çok çok da ihtiyaç değil, Sony SmartBandTalk ile devam..
  • ben bi de gir kordon aldım koyu, gittigidiyorda 69 liraydı toplam 510'a geldi. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BekiRoRo

Diesel al daha iyi.

Bu saatten %90 aldın. Hatta belki de bir adet değil daha fazla aldın. Sonra da gelip buraya her açıdan farklı olan birşey yazıyorsun. Ayrı ayrı değerlendirilmesi gereken iki saati ve markayı ki söylediğin marka saat markası bile değil burada karşılaştırmaya sokuyorsun, değersizleştirmeye, alanların hevesini baltalamaya çalışıyorsun. Ya da çok istedin alamadın, psikolojik olarak kendini rahatlatıyorsun.

Not: ihtiyacım olmadığı için stokta olmasına rağmen almadım.

• Millet 500 tl ye telefon alamiyor siz akıllı saat alıyorsunuz

• Kaçan 2. fırsat, ödeme ekranında gitti.

624,33 TL

http://www.hepsiburada.com/msi-adora-2m-025xtr-pentium-3550m-2-3ghz-2gb-500gb-19-5-led-all-in-one-bilgisayar-p-BD801812

Hepsiburada sepetleri inceliyor sanırım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetfx -- 3 Ağustos 2016; 17:13:49 >
  • Urun kargoya verilmiş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.