Şimdi Ara

Samsung Gear Sport 346 TL n11 (Fiyat yükseldi) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
355
Cevap
14
Favori
28.744
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Program yüklemeye gerek yok hocam mesaj ve whatsapp için, gear Apps üzerinden browser ve youtube yükledim onlarda çalışıyor, süper saat.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 400tl ye alabilirim pm

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkay23

Bunlar simsar hocam

Alıntıları Göster
    İlginç ya gerçekten. 400 TL'ye veren varsa alan birisi bile bir daha alır zaten...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quidditch06 -- 6 Ekim 2018; 23:37:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uygun bi kar oranıyla satın alabilirim bende kız arkadaşıma bitane daha alıcam
  • 400 liraya size urun mu verirler alsin kullansin daha iyi.Benim 2.oldu mavi/siyah satmaya kiyamiyorum.Diyorum 1 gun mavi 1 gun siyahinimi kullansam :)

• Marrusia kullanıcısına yanıt
    Hocam konunun basindan beri bir siyah vardi bir tanede mavi oldu yaziyorsunuz gormeyen kalmadi sanirim artik. Tamam anladik forum olarak sizin siyah saatin yanina mavi aldiniz...

Saka bir yana hayirli olsun. Dediginiz gibi 400 tlden satilacak bir saat degil. Kullanip satsan bile 400 tlden fazla eder...

• quote:

Orijinalden alıntı: cagataybas

Hocam konunun basindan beri bir siyah vardi bir tanede mavi oldu yaziyorsunuz gormeyen kalmadi sanirim artik. Tamam anladik forum olarak sizin siyah saatin yanina mavi aldiniz...

Saka bir yana hayirli olsun. Dediginiz gibi 400 tlden satilacak bir saat degil. Kullanip satsan bile 400 tlden fazla eder...
    ne yapayım hocam ya bende kararsız kaldım napsam diye fikir verende olmadı

Aynen öyle ben 3 ay önce Gear S2'yi 425'den sattım ki 18 aylık cihazdı gear sport kapalı kutu 700'den aşağı satılmaz.Ucuza bırakmayın bence satacak olanlar değerinin çok çok altında satacağınıza kullanın daha iyi

• Fiyat arttı

Samsung Gear Sport 346 TL n11 (Fiyat yükseldi)

• ıamonlyhuman kullanıcısına yanıt
    Eee zarari bir sekilde cikartmak lazim

• cagataybas kullanıcısına yanıt
    Zara değil ki istese o fiyattan satmadı. Sadece stok eritme bence s3 frontier s3 classic ve yeni galaxy watch varken.

• İos ile kullanımında fonksiyon kayıpları olduğunu yazmışlar. Bu canımı sıktı biraz. Apple watch veya airpods ile takasa bakacağım sanırım kutuyu açmadan.

• quote:

Orijinalden alıntı: qeep

İos ile kullanımında fonksiyon kayıpları olduğunu yazmışlar. Bu canımı sıktı biraz. Apple watch veya airpods ile takasa bakacağım sanırım kutuyu açmadan.
    Bildirimler, mesajlar, aramalar berbat bir hal alıyor. Ben de bu yüzden Apple Watch düşünmeye başladım tekrardan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Quidditch06

İlginç ya gerçekten. 400 TL'ye veren varsa alan birisi bile bir daha alır zaten...

Alıntıları Göster
    400'e satacak varsa hepsini alabilirim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ıamonlyhuman

Fiyat arttı

N11'in indirimi vardı üründe. 45 TL civarı. Bunu kaldırmışlar. 346 TL'den 845 TL'ye epey bir fark var gerçekten.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetfx

400'e satacak varsa hepsini alabilirim :)

Alıntıları Göster
    Sahibinden'de 600 TL'ye satışta olan ürün sizin galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: ıamonlyhuman

Zara değil ki istese o fiyattan satmadı. Sadece stok eritme bence s3 frontier s3 classic ve yeni galaxy watch varken.
    Ama şöyle bir şey var. Bu saydığınız modeller yaklaşık 2000 TL civarı... Bu saat ise 346 TL'ye alındı. Tekrardan teşekkür ederim...

• quote:

Sahibinden'de 600 TL'ye satışta olan ürün sizin galiba

Alıntıları Göster
    Evet, sattım hatta. Arkadaşta da var o yüzden kaldırmadım ilanı.

• quote:

Evet, sattım hatta. Arkadaşta da var o yüzden kaldırmadım ilanı.

Alıntıları Göster
    Kaç adet almıştınız ki

• quote:

Kaç adet almıştınız ki

Alıntıları Göster
    2, birini kullanır diğerini satarım diye aldım. Ama incelemelerde iOS tarafında başarısız olduğunu gördüm. Gear Fit 2 var şu an aktif kullandığım. Ona göre pek artısı olmayacak. Android cihazım olsa hiç düşünmeden kullanırdım (tabi bu mavi kordonla değil)
  • quote:

2, birini kullanır diğerini satarım diye aldım. Ama incelemelerde iOS tarafında başarısız olduğunu gördüm. Gear Fit 2 var şu an aktif kullandığım. Ona göre pek artısı olmayacak. Android cihazım olsa hiç düşünmeden kullanırdım (tabi bu mavi kordonla değil)

Alıntıları Göster
    Bende Xiaomi var. Olur diye düşünüyorum. Mi Band vardı normalde çok pahalı geliyordu bu saatler. Anlık gezerken görünce aldım. Bakalım gelince karar vereceğim artık.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.