Şimdi Ara

Samsung Gear Sport 346 TL n11 (Fiyat yükseldi) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
355
Cevap
14
Favori
28.744
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Konu sahibi haklı hocam objektif bakın.
  • Çok farklı insan var. Geçen 599a düştüğünde mesela birisi satıcıya kendi sitenizde 999 lira Burda neden bu fiyata dedi adamlar hemen yükselttiler fiyatı. Şimdi bazıları çıkıp Samsung hesap sorar yine.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim merak ettiğim bir şey var. Koşu yapan biriyim. Telefonumda runtastic uygulaması kullanıyorum ve kaç km mesafe katettigimi görebiliyorum. Bu saatle runtastici entegre edebilir miyim? Bilginiz var mı?

• porazo P kullanıcısına yanıt
    objektiflikle alakası yok bak arkadas aşağıda tam düşündüğüm gibi yanıt vermiş birileri olayı baltalar diye çekiniyor :) bu forumda her zaman olan şeyler illa kaçıran alamayan birileri olayı karıştırır. konuyu açan arkadaşta yine iptal ederler diye çekindi belli ki kendince haklı tabii
  • *EKSeLaNS* kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla Samsungın kendi uygulaması Samsung Health ile kullanıyorsun.

• baltascar kullanıcısına yanıt
    Sadece baltalama değil öyle olsa hiç konuyu açmazdım.Alır geçerdim. Her kafadan bir ses her çıkıyor. Kimi avucunu yalarsın diyor. Bazısı gönderirler yazıyor. Bazısı satma kimileri alma derdinde. Ne bileyim. Hele ürün gelsin bakarız

• Gelmezse THH gidicem.Samsung Korea'ya mail yoluna kadar giderim umrumda olmaz.Şuanda zaten Gear Sport Siyahini kullanıyorum diğer kolumada mavisini takıcam :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saat tutkunu biriyimdir.Ama akıllı saatleri sevmem hatta çok gereksiz görürdüm. Hatta gecen hafta 50 lik Amazon çeki ile band 2 55 liraya band 3 140 liraya geliyordu. Yinede almamistim.Gear i 3 ay önce turkcellde öylesine incelemistim. Konuyu açıldığı an biri hemen aldım yazmış. Hemen fiyatlara baktım 3/1 fiyatına. Sıcak fırsatların verdiği tecrübe ile önce satın al sonra düşün mantığı ile direk aldım. incelemeleri izledim ve saat gerçekten kalite.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuZ-MaViSi -- 6 Ekim 2018; 0:36:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ıamonlyhuman

Sadece baltalama değil öyle olsa hiç konuyu açmazdım.Alır geçerdim. Her kafadan bir ses her çıkıyor. Kimi avucunu yalarsın diyor. Bazısı gönderirler yazıyor. Bazısı satma kimileri alma derdinde. Ne bileyim. Hele ürün gelsin bakarız
    Hocam bu her zaman oluyor. Fırsatı yakalayanla kaçıran arasında bir itisme oluyor. Hatta 3er 5er alan olursa ortalık tamamen karışıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: KilliKarpuz

İlk defa bir fırsatı yakalayabildim, keyifler yerinde. Merakla bekliyoruz

Kesin iptal o zaman

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ıamonlyhuman kullanıcısına yanıt
    konuyu sildirmeye gerek yok ,zaten biten sıcak fırsatlara taşınır
  • quote:

Orijinalden alıntı: demirhaner61

Gönderilirse bende sıfır şekilde satmayı düşünüyorum,daha yeni Mi Band3 almıştık üstüne geldi.

Bi gelsin de bakarız.
    mi band 3 le bunun arasında çok büyük fark var hocam direk mi band'ı sat bunu kullan.Mi band kullanmış biri olarak söylüyorum bunu mi band 5 para etmez bu gerçek saatler yanında.En basitinden at arayüze bir rolex tissot festina blancpain tag heuer cartier omega bell rose daha aklına ne geliyorsa bunu geçtim bildirimler çok daha gelişmiş şekilde yönetiliyor gerekli app'ler oldu mu saat üstünden cevap verme koşu yüzme vs her türlü aktiviteyi kayıt altına alıyor vs.

• Dün iptal edildi maili gelmişti, bugün kargolandı mesajı geldi, n11 de hala onaylandı aşamasında, gelecek heralde. Ama kargo kısmı sıkıntılı aktif kurye ye vermişler ilginç...

• Aktif Kurye ile kargolanmış. Hadi hayırlı olsun arkadaşlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qeep

Aktif Kurye ile kargolanmış. Hadi hayırlı olsun arkadaşlar.
    Mesaj nereden geldi acaba?

• Aktif Kurye kart mi bu aktif kurye garip.Annemin shop samsung hesabi yoktu demin actim ama siparis gozukmedi n11 de gelisme yok kargolandigini nasil anlayacagiz

• quote:

Orijinalden alıntı: Thema

Dün iptal edildi maili gelmişti, bugün kargolandı mesajı geldi, n11 de hala onaylandı aşamasında, gelecek heralde. Ama kargo kısmı sıkıntılı aktif kurye ye vermişler ilginç...
    Mesaj nereden geldi acaba?

• Ürün kargolandı (İstanbul / Fatih)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hpslytn -- 6 Ekim 2018; 11:19:4 >
  • ürünün kargolandığını shop samsung'tan mı görüyorsunuz tele sms geliyor mu n11 de onaylandıda

• Mesaj geldi. Aktif kurye ile dagitima cikarildi diye. Hayirlisi :)

İyi kontrol edelim. Refrbished vs cikmasin?

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.