Şimdi Ara

Samsung GT-I9300 S3 ÖN CAM Değişimi Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
1.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • cok mantıklı bir cozum degil ama tabi arada ucurum kadar fiyat farkı var bir sey diyemem herkezin ilk dusuncesi kesesi olur ama birde soyle dusunun 2 gun sonra cihazın farklı bir yerinde arıza cıkdı ve anakartları su an icin sorunlu nand flashlar belirli bir sure sonra arızaya geciyor telefon durup dururken yada konusma sonrası filan gun icinde 2-3 kez reset atmaya baslıyor yada acılmaz hale geliyor o zaman napıcan ucurum kadar farkdan keseni dusunurek yaptırdıgın telefonu copemi atıcan anakartı arızalanınca ve su anda rev1.0 anakartları takılı geliyor ve biz servis olarak rev 1.3 lere yukseltiyoruz arada 3 surum var kendiniz bilirsiniz...

Bir seyi yaparken diger bir yeride yıkmayı goze almak sizin elinizde burda ben samsungun tum modellerini kullanan biri olarak konusuyorum ve ezbere konusmuyorum ve yapdıgın iscilik yada yaptırdıgın iscilige kimse garanti veremez telefoncu senden 40 liraya mal ettigi camı iscilikle kaca takarsa taksın panelin fiyatı belli 2 gun sonra dokunmatik problemi cekersen yada ekranda renk bozulması pixellenme gibi sıkıntılar cektiginde nereye gidecen cin modeli on panel taktırırsan yine kamera problemi sarj cabuk bitme problemi gibi donanımsal bir cok sorun yasıyacaksınız toz girmeyecegine kimse garanti veremez arada vakum cihazınla havasını alıp havasız ortam mı yapabiliyorlarmıda bunu iddaa ediyorlar o ekranın urutemini gorseniz bu kadar basitmis gibi konusamassınız ne kadar zor sartlarda uretiliyor bu yuzden dolayı ilerleyen modellerde amoled den olede donus yapacaklar gorursunuz

Şu an dünyada AMOLED ekran üreten tek şirket Samsung ve gerçekleştirdiği üretimler sadece kendisine yetebiliyor. Hatta Apple’ın önemli danışmanlarından Ken Werner bir demecinde “Biz AMOLED ekranı önemsiyoruz fakat üretim noktasında yaşanan sıkıntılar sebebiyle kullanmaya sıcak bakmıyoruz. Milyonlarca satan iPhone telefonları için yeterli tedariki sağlayacağımızı düşünmüyoruz” ifadelerini kullanmıştı. Tabi burada bahsedilen durumun yanında şirketin AMOLED ekran üretimini gerçekleştiren tek firma olan Samsung’a tamamen bağlı olmak istememesi eklenebilir. Bilindiği gibi Apple yeni nesil telefonu için ekran tedarikini LG ve Sharp’tan sağlıyor.
    Tekrar Samsung’a dönecek olursak AMOLED ekran üretimi noktasında önemli hamleler gerçekleştiren şirketin en büyük sorunu standart piksel diziliminde istediği orana ulaşamamasıdır. Bu sebeple dizilimde çeşitli çözümler geliştiren Samsung, Galaxy S III modelinde Pentile dizilimi kullanmış ve inç başına 306 piksel oranını yakalamıştı. Fakat piksel diziliminde standart dışına çıkılması kullanıcılar arasında eleştiri alan bir durum. Galaxy Note II ile dizilimde yine değişiklik yapan Samsung daha net ve keskin görüntü yakalamayı başarmıştı.(http://www.andronova.net/2012/11/08/amoled-ekranlarin-zorlu-uretim-kosullari-samsungu-lcd-ekrana-itebilir/)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskdarbe -- 8 Ocak 2013; 10:00:07 >

• gibi gibi
  • resimler 1 ci mesaja upload edildi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.