Şimdi Ara

SAMSUNG hakında hersey burdaa...? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • @topaz42 TABİKİ sAMSUNG KARŞILADI.BEN MAHKEMEYİ KAZANDIM DİYORUM ANLAMIYORMUSUN MAHKEMEYİ KAZANAN TARAF HİÇ PARA ÖDEMEZ BUNU BİLMİYONMU?SAMSUNG HEM MAHKEME MASRAFI OLARAK 100 YTL ÖDEDİ HEMDE BANA AYI 900 YTL CİVARINDA ÖDEME YAPTI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliass -- 18 Ekim 2007; 23:04:59 >
  • aliass:
    senin forumda yazdığın mahkeme olayını az cok okudum. mahkemeyi kazandığın için senin adına sevindim. ancak benim telefonla ilgili sorun yasadığım o dönemlerde başka bir mahkemem olduğundan ve o mahkemede benim aleyhime karar cıktığından (ispatlayamadığım için ve hakimin ters gününe denk geldiğimden) hakkımı aramaya çalıştığıma ve dava açtığım güne lanet ettim . bu yüzden Nokia cep telefonunda yaşadığım sorunda distribütör firma aleyhine dava açmak inan cok yorucu olacaktı (çünkü türk adaletine güven ve bende de güç kalmamıştı).
    Malesef ki bu yüzden artık bu işler şansa bakıyo bence. telefon alacaksan şansın da yardım etmeli. çünkü servise gitmeyen bir telefon bu zamanda benim kanaatimce şanslı sayılır...

• senin olayı pek bilmiyorum ama eğer gerçekten haklıysan bunu ispatla ve sonuna kadar hakkını ara.hatta ben tazminat davası açacaktım ama bi de onun için mahkemeye git gel yapmak istemedim
    quote:

Orjinalden alıntı: barikko

aliass:
    senin forumda yazdığın mahkeme olayını az cok okudum. mahkemeyi kazandığın için senin adına sevindim. ancak benim telefonla ilgili sorun yasadığım o dönemlerde başka bir mahkemem olduğundan ve o mahkemede benim aleyhime karar cıktığından (ispatlayamadığım için ve hakimin ters gününe denk geldiğimden) hakkımı aramaya çalıştığıma ve dava açtığım güne lanet ettim . bu yüzden Nokia cep telefonunda yaşadığım sorunda distribütör firma aleyhine dava açmak inan cok yorucu olacaktı (çünkü türk adaletine güven ve bende de güç kalmamıştı).
    Malesef ki bu yüzden artık bu işler şansa bakıyo bence. telefon alacaksan şansın da yardım etmeli. çünkü servise gitmeyen bir telefon bu zamanda benim kanaatimce şanslı sayılır...

• Redcock e830 ve e740 Modelleri arasında kesinlikle e740 Modelini öneririm diğer modelde iyi ama e740 daha üstün bir model bana göre ekran ses yazılım daha iyi tercih senin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuĞraNz

Redcock e830 ve e740 Modelleri arasında kesinlikle e740 Modelini öneririm diğer modelde iyi ama e740 daha üstün bir model bana göre ekran ses yazılım daha iyi tercih senin...

Bir adet E740 edindim. ilk 14 saatlik şarjımdan sonra (günde 20-30 mesaj, 10 dk görüşme ile) 2 günü tamamlamadı. amacım kötülemek değil tabi ama normal mi bu, kullandıkça şarj süresi açılır dendi ama ne kadar doğru bimiyorum...
  • arkadaşlar benim sorum ayarlar hakkında olacak... paylaşıklı modemden telefonda internete nasıl giriliyor bunun ayarını bilen arkadaş varmı..?
  • güzel bir soru yaw hakikaten bunu bilen varmı valla çok faydalı olur
    quote:

Orjinalden alıntı: 25musti

arkadaşlar benim sorum ayarlar hakkında olacak... paylaşıklı modemden telefonda internete nasıl giriliyor bunun ayarını bilen arkadaş varmı..?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.