Şimdi Ara

samsung hdd hakkında düşünceniz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tüm marklarda hard diskleri alıp denemeyenler yorum yapmasın şu olaylarda. 80 ve 200 de Seagate perfrormansı en iyisi 250 WD taramalarda dahi daralmıyor. Samsung iyi bir markadır bana göre Seagete ile Maxtor un arasıdır. isteyen kapsın hard diskini gelsin test edelim. Hard disk alırken ne malı olduğuna bakın bu arada performansları değişebiliyor. Sorna biri çıkıyor samsung berbat derken biri müthiş nası olur der.
  • Service Pack 2

120 Gb ve üzeri işletim sistemleri için kesinlikle gereklidir. Zaten Microsoft Media Center Edition 2005 de içinde Service Pack 2 entegre olan bir yazılım. Multimedia açısından tüm windows yazılımlarından daha üstün.

Service pack 2 kurulmamış olan XP işletim sistemi sadece 120 Gb lık HDD leri tanıma kapasitesine sahiptir, kurulum esnasında problem çıkarmasa dahi ilerleyen günlerde bir bakmışsınız ki HDD nizin bir bölümü ucuvermiş 160 Gb olsun daha üst boyuttaki HDD ler olsun hepsinde bu sorunu yaşarsınız.
  • Maxtor hdd sakin almayin çok fazla gürültü yapiyo ben aldim gürültüsünden bilgisayari açmak istemiyordum simdi SEGATE 160 gb 7200 IDE kullaniyorum ne ses var ne i sey cok memunum ......

Samsung da iyi sessiz calisiyo ama onu hic kullanmadim bence hdd alacaksaniz segate alin
  • bende iki tane Maxtor var ve bilgiayarın kapağı açık ben ses duymuyorum. WD kesinlikle almayın hayatımda iki tane WD aldım ikisi de daha bir senesi dolmadan bozuldu, değiştirdiler yine bozuldu.
  • ben 6 yıldır samsung kullanıyorum ve şu ana kadar bir sorun yaşamadım.
  • maxtor da kullandim onda da ses yoktu, ama benimki ide 80gb idi. bir markanin cikardigi farkli modeller arasinda dahi fark olabiliyor, o yuzden "su marka iyidir, su kotudur" diyemiyorum. ama biliyorum ki samsung "genelde" az isinan, sessiz ve ortalama performansta diskler uretir.
    ibm bir ara en hizli diskleri uretiyordu ama o kadar cok bozuk cikiyordu ki milleti cildirtiyordu.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.