Şimdi Ara

Samsung, Hindistan pazarındaki liderliğini büyük indirimlerle kutluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung, Hindistan pazarındaki liderliğini büyük indirimlerle kutluyor

Samsung, 2024 yılının üçüncü çeyreğinde de Hindistan'da değer açısından lider akıllı telefon markası olarak konumunu korumayı başardı. Güney Koreli teknoloji devi, bu başarıyı kutlamak amacıyla Galaxy Z Fold 6 ve Galaxy Z Flip 6 modellerini almak isteyenler için çeşitli cazip kampanyalar duyurdu.

Counterpoint Research verilerine göre Samsung, 2024’ün üçüncü çeyreğinde Hindistan akıllı telefon pazarında %23’lük bir pazar payına sahip olarak, bu dönemde pazardaki en yüksek değer hacmine katkı sağladı. Bu durum, bir önceki yıla göre %12’lik bir artış gösteriyor ve pazardaki premium cihazlara yönelik artan ilgi ve taksit imkanları gibi agresif pazarlama stratejilerinin etkisini yansıtıyor.

Ayrıca Bkz.Casio’nun yeni koleksiyonluk modeli adeta bir servet değerinde

Araştırma analisti Prachir Singh’e göre Samsung’un bu başarısının arkasında, üst segment Galaxy S serisinin yanı sıra orta segment Galaxy A serisinde de sunulan yapay zeka destekli yeni özelliklerin yer alması yatıyor. Bu strateji, kullanıcıları daha yüksek fiyat segmentlerine yönlendirerek markanın değerini artırdı. Ayrıca, satış hacminde de %3'lük bir yıllık artış görülüyor; bu durum, festival sezonunun erken başlamasıyla birlikte perakendecilerin stoklarını hazırlamasına bağlanıyor. Ancak satışlar, geçen yılın aynı dönemine kıyasla daha yavaş bir tempoyla başladı.

Samsung, son stratejik adımlarından biri olarak en yeni katlanabilir modelleri Galaxy Z Fold 6 ve Z Flip 6 için de özel indirimler sunuyor. Sınırlı süreli bu kampanya kapsamında Galaxy Z Fold 6, 1.753 $ gibi bir fiyatla ve 24 aylık faizsiz taksit seçeneğiyle alınabiliyor. Galaxy Z Flip 6 ise 1.089 $ fiyat etiketiyle aynı taksit planıyla sunulmakta. Bu cihazların normal fiyatları sırasıyla 1.999 $ ve 1.307 $ olarak belirlenmiş durumda.

Kaynak:https://www.gizmochina.com/2024/10/31/samsung-dominates-indian-market-galaxy-z-fold-6-z-flip-6-exciting-offers/

• Hem indirime gitmiş hem de 24 ay faizsiz taksit vermiş. Aynı kampanyayı burada yapsa almayacak adam bile acaba der.

• Bu tarz Samsung kampanyalarıyla ilgili tek sıkıntı bu gibi kampanyalarından kısa süre önce cihazlarını normal fiyatlarından satın almak. :d

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nat Alianovna kullanıcısına yanıt
    İşte bu yüzden özel bi indirimin yoksa lansmandan android telefon alınmaz. Bekleyince kesin bir indirim geliyor. Ben konuyu abarttım hatta, bi sonraki model çıkmak üzereyken alıyorum alacağım telefonu. Son 2 defa öyle yaptım şimdi hedef s25 plus, bakalım ne olur 😀.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Keşke bizde de öyle olsa. Bedavadan biraz pahalı olmuş.

• Faizsiz taksit olayı muazzam Mış, bu politika TRde uygulansa yok satar cihaz

• ülkemizde S25 için de güzel fırsat sunsalar da şu S23'leri yükseltsek.

• uchihaitachi kullanıcısına yanıt
    Konunun androidle ne alakası var tüm telefonlar için geçerli bu

• Ahmet1020 kullanıcısına yanıt
    Apple da böyle bir indirim olmuyor kolay kolay.
    Yıllardır samsung kullanıyorum, her seferinde ilk çıkış fiyatına göre ciddi fiyatları düşürdüler. En son anneme A55 aldım, internet incelemelerinde yorumlarda bu telefon 18 bine düşse alınır yazmışlar, ben 16,5 a aldım. Sonradan 16binleri de gördüm.

• uchihaitachi kullanıcısına yanıt
    Anladim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.