Şimdi Ara

Samsung HT-D6750W HT-6750E ARASINDAKİ FARK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ses konusunda titiz davranmaya calisiyorum fakat bu iki model arasinda cozemedigim bir fark mi var?
    Bu 2250tl gibi bir fiyati var bu arada.Yorumlarinizi bekliyorum kararsiz kaldim,muadili de olabilir mi diye?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi k-edi -- 31 Aralık 2012; 22:50:26 >

• Valla fark var mı bilmiyorum ama bu sisteme verilen bu kadar paraya yazık.
    Bu paraya güzel bir AVR+hoparlör takımı alınabilir.
  • Arasindaki fark seri farkiymis bunu cozdum fakat bahsettigim fiyatlarda bulabilecegim bir avr+hoparlor takim markasi verebilir misiniz. Bose baktim ama agzim acik kaldi fiyati karsisinda
  • quote:

Orijinalden alıntı: k-edi

Arasindaki fark seri farkiymis bunu cozdum fakat bahsettigim fiyatlarda bulabilecegim bir avr+hoparlor takim markasi verebilir misiniz. Bose baktim ama agzim acik kaldi fiyati karsisinda

Amaç sinema ise o fiyat aralığında imzamdaki AVR ya da Pio 520 ile yanına 5.1 takım Jamo S506 ve ya Polk Audio TSI300 takım alınabilir. (bunlar ikinci el de olabilir)
    Kule şart değil derseniz AVR + 1000 TL civarında Klipsch HD300 ya da Canton 125 gibi uydu 5.1 sistemlere yönelebilirsiniz.
    Bunlar paket sistemlerden iyi olacaktır fakat BD oynatıcıya ve ayaklık, kablo gibi aksesuarlara ihtiyacınız olacaktır.
    Kısaca şöyle söyleyim, bütçenizi aşma ihtimaliniz varsa dediğim sistemlere girebilirsiniz, yok ben bi ses sistemi alayım kenarda dursun, fazla da kurcalamam falan derseniz 1000 TL'yi geçmeyen bir paket sistem alabilirsiniz.

• Çok mersi üstat.bugun bahsettikleriniz icin fiyat istedim.sagolun
  • pioneer bcs 424 aldım inanılmaz bir ses.sadece tv ile uyum sorunu yaşıyor.bu da nasıl bir sorun arc özelliği
  • Ben olsam Goldmaster S-4700 alırım ben aldım cok iyi herkeze tavsiye ederim vaLLayi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.