Şimdi Ara

SAMSUNG HT-J4550/TK 3D Bluray Ev Sinema Sistemi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
4
Favori
12.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Selamlar, bende ht-j5550 modeli var, bu cihazı optik kablo ile sony marka led tv ye bağladım.Hem play station dan, hem hd uydu alıcımdan hemde sistemin blue ray playerından ses alabiliyorum. Benim sorum uydu yayınında arka hoparlorlerden ses gelmiyor, sadece bazı dsmart kanallarından ( nat geo gibi) sadece hafif bir efect sesi geliyor. Sistem ayarlarından arka kolonların seviyesini max çıkardım. Blue ray seyrederken yada ps oynarken bir sıkıntı yok. Tv yayıyı surround olmadığı için ses gelmediğini tahmin ediyorum. Fakat eski ses sitemimde (philips) party mode diye bir ayar vardı, bu ayarda tüm kolonlardan eşit ses geliyordu, özellikle tv den müzik dinlerken işime yarıyordu, samsung da bunun gibi bir özellik var mıdır, araştırdım bulamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,
    Bu cihaza samsung app'ten Smart iptv uygulaması yüklenebiliniyor mu? Almayı düşünüyorum ancak bu sorunun cevabını hiçbir yerde bulamadım.
  • Merhaba bu sistemi almayi dusunuyorum tv deki sinema kanallarindan full 5+1 dolby ses alabilirmiyim acaba?ayrica radyosu varmış calistirip bulan varmi?tsk.

• Türkiye'de dolby digital 5.1 yayın yapan bir kanal olmadığı için doğal olarak böyle bir ses alamazsınız. kaynak 5.1 DD olmalı ki siz de ses alabilin. Ancak, ses modlarından m-stereo'yu veya cinema'yı seçerseniz, sanal olarak sesi 5.1 kanal yapabiliyor.
    Radyo için de, açıkçası antenini takıp da hiç denemedim. Kendi müzik arşivim olduğu ve spotfy kullandığım için blutoothla macbooktan bağlanıp müzik dinliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahsnr -- 12 Haziran 2018; 21:7:38 >
  • cihan3737 C kullanıcısına yanıt
    Cihazda 6 tane yüklü app var sadece. Samsung app'e girip uygulama yüklenmiyor. En azından samsungapp<2e girecek bir menü yok arayüzde.
  • emrah kaptan kullanıcısına yanıt
    Hocam diğer arkadaşa da yazdım. ses modlarından m-stereo ya da cinema'Yı seçerseniz, sanal olarak 5.1 olarak sesi dağıtıyor.
  • Merhaba ürünün sıfır fiyatı dolar kuru nedeniyle 2.800 civarına çıkmış çok temiz ve uygun bir ikinci el buldum ama dvd'si yokmuş dvd olmadan bu cihazı kullanabilir miyim? phlips andoid tv'de netflix, digitürk ve ps3 için kullanacağım
  • koraygunca kullanıcısına yanıt
    dvd'si yokmuş kısmını anlayamadım. DVD oynatıcısı mı yokmuş? sadece hoparlörler mi var?
  • emrahsnr kullanıcısına yanıt
    Bluray ve anfi yokmuş hocam 1 yıl garantisi kalmış 800 TL istiyor
    Ne işinize yarayacak o zaman sadece hoparlörler? O hopları başka cihazlarla süremezsiniz. Zor yani. Yine anfi lazım ki bunlar tümleşik set. Başka anfiye takmanız da performans vermez.

aynen vazgeçtim esas değerli parçalar yok içinde, ilanda sadece bluray yok diyordu sorumu az önce cevaplamış anfide yokmuş, garantisi bitmiş ürünler var yine ikinci el sitelerinde tam set 500-600 bandında satıyorlar güvenli ticaret açtırabilirsem onlardan almayı düşünüyorum veya başka cihaz tavsiyelerine de açığım
    Zaten anfi ile bd player ünitesi tek parça halinde.

• quote:

Orijinalden alıntı: emrahsnr

Hocam diğer arkadaşa da yazdım. ses modlarından m-stereo ya da cinema'Yı seçerseniz, sanal olarak 5.1 olarak sesi dağıtıyor.
    Hocam dediginiz modu bulmaya çalışıyorum saatlerdir bulamadim. Bende sadece bu ekran cikiyor dediginiz modlar cikmiyor?

SAMSUNG HT-J4550/TK 3D Bluray Ev Sinema Sistemi

• self.uskuc kullanıcısına yanıt
    Kumandada en altta soldan 2. Tuş ile seçiliyor ses modları. Kullanma kılavuzunda da yazar aynısı.

• quote:

Orijinalden alıntı: emrahsnr

Kumandada en altta soldan 2. Tuş ile seçiliyor ses modları. Kullanma kılavuzunda da yazar aynısı.
    Buldum hocam çok teşekkürler. Bir soru daha sorayım sizi hazır bulmuşken. Ben başka şehire taşınan akrabamdan aldım ses sistemini, içinde kullanma kılavuzu ve optik kablosu yok. Asıl niyetim ps4 oynarken bu ses sistemini kullanmak, acaba optik kablosuz ve hdmi arc'sız ps4 ile kullanabilir miyim, bilginiz var mıdır?
  • self.uskuc kullanıcısına yanıt
    Cihazda tek HDMI portu var. O da çıkış. HDMI ARC bağlantısı olan bir başka cihazla da sadece sesi al-ver yapabilirsiniz.

Şimdi, şunu da anlayamadım. Optik kablosuz ve HDMI'sız, PS4'ü nasıl bağlayacaksınız bu cihaza ya da TV'nize?

PS4'ünüzü TV'ye bir şekilde bağlayıp, PS4ün sesini TV'den aldıktan sonra, TV'nizi de ya HDMI ARC ya da optik ile samsunga bağlayıp, TV ve samsungun ses ayarlarından da "ev sinema hoparlörü ya da sistemi" gibi bir modu aktifleştirerek dediğinizin olabileceğini düşünüyorum. Ama, ne derece etkili ve efektif bir deneyim olur bilemem. Denemek lazım.
    d smart kanalları olsun yada netflix 5+1 filmleri olsun cinema modumu en kaliteli ses verir yok m-streomu acaba?
    anakarti arizalandi servis geldi yeni anakart takti sonra ses sistemi bana kaliteli sesi düşük gelmeye basladi..o yuzden en kaliteli sesi hangi seceneklerden alabiliriz ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-7E2A7C465

d smart kanalları olsun yada netflix 5+1 filmleri olsun cinema modumu en kaliteli ses verir yok m-streomu acaba?
    anakarti arizalandi servis geldi yeni anakart takti sonra ses sistemi bana kaliteli sesi düşük gelmeye basladi..o yuzden en kaliteli sesi hangi seceneklerden alabiliriz ?
    ben tüm filmleri ve yayınları cinema modunda izliyorum.

zaten tv yayını izlemiyorum. izlediğim tüm içerik 5.1
    bu nedenle cinema modunu kullanıyorum.
  • MERHABA ARKADAŞLAR KENDİ KENDİNE AÇILIYOR MOD DEĞİŞTİRİYOR ADETA SAPITTI HER TAKTİĞİ DENEDİM HİÇ BİR FAYDASI YOK YAZILIMSAL MI DONANIMSALMI
  • Aynı sorun bende de var. Dün servise götürdüm, hemen anakart problemi dediler. Yenisini almak daha ucuza gelecek bir rakam çıkardılar. Aleti çöpe atacağım ama hoparlörlere kıyamıyorum. Başka bir cihaz bu hoparlörlere bağlanır mı acaba?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.