Şimdi Ara

Samsung HT-TZ215 aldım vcd formatını izleyemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Samsung HT-TZ215 ses sisteminden aldım. DVD'lerde bir sorun yokken vcd (orjinal) leri okumuyor. Bu cihazın üzerinde vcd okuma özelliği yok mu? Benimkinde böyle bir sorun mu var?

Forumda konuyu ararştırırken okudum kutudan hd kablo çıktığı yzaıyordu bende çıkmadı :-(

Optik olarak tvye bağlama imkanı varmış bu nasıl oluyor tv destekliyor. Bağlantı için neye ihtiyacım var.

Şimdiden herkese teşekkürler.

• 1: vcd izleseniz ne olur izlemeseniz daha çok dvd izlemenizi öneririm sinemanın keyfine varırsınız

2: hd kablonun kutudan çıkmaması ii olmamış ancak; 5-10 tl ye kadar hd kablo var

3: optik kablo gerekecek optik bağlantı yapmanınz için ayrıca tv ye bağlamayın uydu cihazınız varsa ve cihazda optik çıkış varsa ona bağlayın gelen yayın sesini setten alma imkanınız olur yoksa da tv ye bağlayın

• öncelikle ilginize teşekkür ederim. dvd farklı bir olay tabikide. ama vcd imkanı varsa niye çalışmasın. lazım olur belki.

kurulumu servis yaptı hd kabloyu sordum çıkan kablolar bu kadar dedi. şayet standartsa servise tutanak tuttuturup isteme hakkına sahibim.
    quote:

Orjinalden alıntı: yuxeses

1: vcd izleseniz ne olur izlemeseniz daha çok dvd izlemenizi öneririm sinemanın keyfine varırsınız

2: hd kablonun kutudan çıkmaması ii olmamış ancak; 5-10 tl ye kadar hd kablo var

3: optik kablo gerekecek optik bağlantı yapmanınz için ayrıca tv ye bağlamayın uydu cihazınız varsa ve cihazda optik çıkış varsa ona bağlayın gelen yayın sesini setten alma imkanınız olur yoksa da tv ye bağlayın

• Aynı üründen ben de sipariş verdim hdmi kablo içerisinde olması lazım yani hediye,gerçi benim ürün yarın gelecek,bir de size tavsiyem bu cihazın yanına Western digital hd player edinin gerçi bu işlerle ne kadar ilgilisiniz ama artık dvd bile kimse bakmıyor,wd optikle ses alırsınız ayrıca bdrip sorunsuzca izlersiniz birdaha da vcd bırak dvd bile izleyeceğinizi zannetmiyorum.
  • Vcd bu cihaz için bir hayli geride kaldı biliyorum. Sadece merak ettim çalışıp çalışmadığını. Deneyip söylerseniz sevinirim. Kablo en büyük şansızlığım herhalde :-(

quote:

Orjinalden alıntı: vorb

Aynı üründen ben de sipariş verdim hdmi kablo içerisinde olması lazım yani hediye,gerçi benim ürün yarın gelecek,bir de size tavsiyem bu cihazın yanına Western digital hd player edinin gerçi bu işlerle ne kadar ilgilisiniz ama artık dvd bile kimse bakmıyor,wd optikle ses alırsınız ayrıca bdrip sorunsuzca izlersiniz birdaha da vcd bırak dvd bile izleyeceğinizi zannetmiyorum.
  • Cihaz bugün geldi kurulum yaptım hdmi kablo paketten çıktı,vcd olmadığı için deneyemedim,cihazı optik bağlantı ile wd media player bağladım dts sorunu kalmadı mkvlerin hepsinde dts ses alıyorum,ses gayet tatminkar.
  • NErden aldınız peki ben İstanbul Bilişimden aldım.

quote:

Orjinalden alıntı: vorb

Cihaz bugün geldi kurulum yaptım hdmi kablo paketten çıktı,vcd olmadığı için deneyemedim,cihazı optik bağlantı ile wd media player bağladım dts sorunu kalmadı mkvlerin hepsinde dts ses alıyorum,ses gayet tatminkar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • S.a. maksadım konuyu hortlatmak, zortlatmak degil.. samsung ht tz215 aldım bir arkadaşlar ikinci el fakat dvd sinde ses kartı yanmış. Şimdi samsung yetkili servisine verdim sanmıyorum bir parça bulup tamir etsinler.. Bu dvd çalışmaz yaptırılamaz ise bunun yerine sıkıntı olmayacak cihaz ne bulabilirim? Hoparlörler vs sağlam. . Kullanılmış yada sıfır bana amfi görevi yapacak donanimda ne uygundur yada sizde varmı önerilerinizi fikirlerinizi paylasirmisiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Skassas S kullanıcısına yanıt
    Hocam acil benimle iletisime geçermisiniz? Özelden numaranızı atın yada e mail ile ben ariycam acil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bboybossy

S.a. maksadım konuyu hortlatmak, zortlatmak degil.. samsung ht tz215 aldım bir arkadaşlar ikinci el fakat dvd sinde ses kartı yanmış. Şimdi samsung yetkili servisine verdim sanmıyorum bir parça bulup tamir etsinler.. Bu dvd çalışmaz yaptırılamaz ise bunun yerine sıkıntı olmayacak cihaz ne bulabilirim? Hoparlörler vs sağlam. . Kullanılmış yada sıfır bana amfi görevi yapacak donanimda ne uygundur yada sizde varmı önerilerinizi fikirlerinizi paylasirmisiniz?

Dvd oynatıcının anakartı duruyorsa şaşe kodunu aratıp direk yenisini bulabilirsiniz belki.
    Ama sadece ses çıkışları yandıysa yapılır hocam o cihaz.
    Transistörler veya entegreler değişir, direnç, kondansatör diyot değişir en fazla. Anakart kül olmadıkça amfi katı onarılabilir.

Diyelim ki yapılamadı;

Hoparlörlerin uygun omaj ve watt değerlerine göre ses çıkış gücü veren amfilikatörlü bir dvd oynatıcı bakabilirsin. Sahibinden de mevcut.
    Veya onun yerine ikinci el bir avr bakarsın, dts ve dolby digital destekli, bir tane de dvd oynatıcı alırsın ikinci el, optikle bağlar kullanırsın.
    Bütçenize göre.
    Hoparlörleriniz 3 ohm. 4 ohm sürebilen bir amfi ile sürebilirsiniz. Üzerinde yazan değerler bence peak değerleri gibi geldi bana ama.
    Watt değerlerine çok takılmayalım çünkü dvd oynatıcınız şebekeden en fazla 80 watt çekiyor.

https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/838775/0812bfaa-ceaa-4002-a743-270271e18f4b.PNG
    https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/838775/644a91c8-4d16-4f23-9e6d-ce2d151fb761.PNG

https://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-ses-sistemleri-beko-ess-1000-home-theater-sound-system-266870491/detay
    https://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-ses-sistemleri-panasonic-sa-ht545-dvd-home-theater-sound-system-266872094/detay
    https://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-ses-sistemleri-sony-amfi-plus-radyo-267803313/detay

En ucuz bu çözümleri uygulayabilirsiniz.
    Ama hoparlörlerinizin ohm değeri amfinin değerine göre düşük olduğundan hoparlörleriniz daha fazla akım çekerek bu cihazların amfisine yük bindirebilir.
    Ses aşırı yüksek açılmadıkça sorun olmaz herhalde. Bu cihazın daha fazla ısınmasına neden olabilir.
    Neden 3 ohm sürücü kullanmış Samsung aklım almıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umut_baris -- 4 Şubat 2016; 5:21:52 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.